Flash4x4 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Da, dar te zgarcesti la 500 de ron si te rogi de masina cand ai nevoie de ceva in plus. Intotdeauna am preferat sa am de toate pe masina si sa nu le folosesc decat odata atunci cand ai nevoie, decat sa iti para rau ca nu ai avut acel ceva!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdeparcare Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD De acord cu flash4x4. Daca puterea si optionalele utile sunt folositoare, eu zic ca merita diferenta. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leor Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Oricum, una peste alta, simt ca inaintez spre ce mi'am propus :ypu Si asta cu ajutorul vostru. Multumesc. E foarte fain sa inceapa sa ti se lumineze mintea dupa multe- multe ore de scotocit. :banana Revenind la subiect, m'am cam hotarat: va fi Mitsu si va fi de 2,5 sau 2,8 in functie de ce o sa gasesc. Ce minim de dotari/functionalitati ar trebui sa aiba masina, daca ar trebui sa o alegeti pentru voi? ... si mai bine zis ce ar trebui sa aiba obligatoriu din punctul vostru de vedere? De ce anume ar trebui sa ma feresc la achizitionare? HIRE ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leor Posted May 18, 2009 Author Share Posted May 18, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Da, dar te zgarcesti la 500 de ron si te rogi de masina cand ai nevoie de ceva in plus. Intotdeauna am preferat sa am de toate pe masina si sa nu le folosesc decat odata atunci cand ai nevoie, decat sa iti para rau ca nu ai avut acel ceva!! Total de acord. Asa gandesc si eu. Am scris nitel mai sus ca totusi va fi 2,5 sau 2,8 pentru ca este posibil sa nu gasesc chiar ce mi'am propus si am facut plaja un pic mai mare! HIRE ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Pai e simplu: 1. Sa aiba blocant spate 2. Aer ...bla bla 3. Ai grija la chiuloasa, sa nu fie fugarita, verifica nivel apa in vas, poate ai noroc si nu completeaza omul 4. Verifica rugina pe sasiu si caroserie (mai rar dar se mai gaseste) seria sa fie vizibila 5. Sa fie automata, indiferent de drum, te ajuta mult si e fiabila si comoda Mai mult de atat ce sa iti spun, restul sunt in standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Salutare, Eu te sfatuiesc un 2.8...trage mai bine plus nu obosesti motorul in caz ca vrei sa tractezi ceva dupa cum ai spus. Eu cand am luat masina dupa ce am ajuns in tara la 2 zile m-a oprit unu si m-a intrebat daca nu o vand ca mi-o ia pe loc cauta un 2.8 dar gasea numai 2.5 in plus se aude si altfel cum se ambaleaza motorul si mi-a adus o gramada de argumente de ce 2.8 si nu 2.5. Oricum la mine cred ca s-ar simti diferenta masina fiind autobuz pe cand la una scurta cum vrei tu nu stiu daca s-ar simti asa tare ..singura problema ar fi cat de des tractezi. Referitor la taxa ar trebui sa verifici, din cate stiam eu la motoarele intre 2500-3000 impozitul este acelasi undeva la 800 ron iar peste 3000 sare la 2500 ron...verifica la cineva care are si stie ..nu te lua dupa calcule din alea ca s-ar putea sa te trezesti cu o bucurie de la astia de la primarie. Oricum ar fi multa bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leor Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Salutare, Eu te sfatuiesc un 2.8...trage mai bine plus nu obosesti motorul in caz ca vrei sa tractezi ceva dupa cum ai spus. Eu cand am luat masina dupa ce am ajuns in tara la 2 zile m-a oprit unu si m-a intrebat daca nu o vand ca mi-o ia pe loc cauta un 2.8 dar gasea numai 2.5 in plus se aude si altfel cum se ambaleaza motorul si mi-a adus o gramada de argumente de ce 2.8 si nu 2.5. Oricum la mine cred ca s-ar simti diferenta masina fiind autobuz pe cand la una scurta cum vrei tu nu stiu daca s-ar simti asa tare ..singura problema ar fi cat de des tractezi. Referitor la taxa ar trebui sa verifici, din cate stiam eu la motoarele intre 2500-3000 impozitul este acelasi undeva la 800 ron iar peste 3000 sare la 2500 ron...verifica la cineva care are si stie ..nu te lua dupa calcule din alea ca s-ar putea sa te trezesti cu o bucurie de la astia de la primarie. Oricum ar fi multa bafta Multzam! Nu's de ce dreacu, dar mie mi s-a pus pata pe Mitsu de ii zic astia pe mobile Classic. Ca sa fiu mai explicit mai pun doua poze. Pe placuta aia de deasupra numarului spate scrie Mitsubishi Classic...am vazut ca astea sunt produse in general in 2002 si 2003 si toate sunt de 2,5; de 2,8 nu am vazut. Nu sunt insa sigur ca e asa cum zic eu. :roll: Poate ma lamureste si pe mine cineva ... Azi am avut prima intalnire pe viu cu Mitsu classic: mergeam azi prin oras tai-tai, relaxat, incetuc, fara nici o grija , ma uitam pe jeam de parca eram cu trenu' ... si cand: stupoare .... ma frec la ochi, mai ma uit o data ... ce sa vezi: Mitsu Classic .... yupii :banana , dai pe stanga, dai pe dreapta, du-te-n fata, apoi l-am lasat sa ma depaseasca ... iar inaintea lui, intersectie, semi-blochez intersectia, clachxoane de la de la un verishor cu autobasculanta, el semnele de rigoare, io zambet tamp pana la urechi ... iar dupa Mitsu, ti-ti-tu la soferu lu' Mitsu, soferu mobil non-stop gen nici in basca nu ma doare, alelalte 3 persoane din interior se uitau in alta parte ... durere mare ce sa mai. M-am tinut dupa el minute bune pe tot felu de stradute , de am zis ca intra omu la idei. In sfarsit parcheaza, io trag de volan in fata lui ca la raliu, bag avariile, ma dau jos in tomba, entuziasmu pe fata mea cat casa, de ... vorbeam si io prima data cu un posesor de Mitsu classic dala cum vroiam io (era primul pe care am reuseam sa il dibuiesc pe strada dupa multe luni de vanatoare) final: complet penibil ... saracu' om avea pomana, avea 2 preoti in masina (in acest scop) si ma flituit de mi-au mers fulgii :P HIRE ME! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Re: Mitsu Classic 2,5 TD Eu tractez cu Pajero Sport cu motor de 2,5 si sunt foarte multumit.In functie de sarcina de pe platforma difera si stilul de condus.Am aproape 15.000 km cu platforma dupa el si nu am nimic de reprosat(iar la consum sta mult mai bine decit alte modele de masini). Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts