unde Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Re: anvelope maxxis trepador Studiez si eu acum acest profil (Maxxis Trepador Radial Mud Terrain M-8060) pentru Jimny: http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/images/trepador-l.jpg Ma atrage acest profil si as inclina catre MT, in fata unui AT. Totusi vreau un MT mai civilizat, nu de extrem, deci tot ce intra in liga Simex sint excluse. Jimny e masina de excursii si off-road-ul nu e un scop in sine, insa acum o luna la o iesire pe Strategica mi-a fugit spatele destul de urit (anvelope de strada de ploaie cu sustinere laterala zero pe iarba si inclinare laterala) si au rezultat niste avarii pe care as vrea sa le evit in viitor. Profilul pe care il utilizez acum e o copie identica dupa asta: http://www.maxxis.com/AutomobileLight-Truck/Light-Truck-SUV/MA-S2-Marauder-II.aspx Comportament foarte bun on-road, dar nu prea stau bine pe iarba. Pe noroaie decente s-au comportat neasteptat de bine. Imi place la acest profil (Trepador): - indicele de incarcare foarte mare (104 = 900 de kg), deci mai mult decit suficient pentru Jimny (acum am 96). Tot din cauza indicelui de incarcare mare banuiesc ca flacurile sint destul de bine ranforsate si oricum mai bine decit ce am acum pe masina. - faptul ca e directional, deci zgomot ceva mai mic si posibil si ceva mai buna aderenta on-road Din ce am citit pe alte topicuri, MT-urile se tocesc cam repede pe asfalt. Cum credeti ca se va comporta acest profil: - pe asfalt: aderenta, uzura, etc. - in conditii de frinare de urgenta pe asfalt uscat - in conditii de frinare de urgenta pe asfalt ud In final daca aveti recomandari pentru MT-uri civilizate pe 205/70R15 nu ezitati sa postati. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 (edited) Re: anvelope maxxis trepador Vad ca nu se inghesuie nimeni, deci o sa mai adaug ceva info. Pina acum, ceva review-uri consistente am gasit aici: http://www.jeepforum.com/forum/f211/maxxis-trepador-770242/ si aici: http://www.team-bhp.com/forum/4x4-technical/51700-gypsy-steroids-maxxis-trepador-m8060-mt-update-now-yoko-geolander-mt.html Ceva informatii aditionale am gasit aici: http://www.stu-offroad.com/bumper/beadlock/beadlock-3.htm In primul rind e laudat faptul ca sint silentioase (dupa standarde MT desigur) pe asfalt, ca se echilibreaza usor si ca au o compozitie moale, ce ofera aderenta buna pe asfalt umed sau zapada (asta din urma nu ma intereseaza, am anvelope de iarna). In al doilea se pare ca au fost ceva probleme cu echilibrarea, dar comportamentul on-road se pare ca e bun. In al treilea link ceva asemanator: s-au echilibrat usor, fara vibratii pina la 80 de mile (~ 130 la ora, nu merg niciodata cu viteza asta cu Jimny), sustinere laterala foarte buna in off-road (cu bead-lock-uri e adevarat). Asta cu inclinarea laterala chiar ma gidila bine pe retina :grin: Pe pagina urmatoare sint ceva impresii de la altii, dar off-road si aici cauciucurile performeaza mai bine decit as putea eu sa le duc :old Later edit: si un foarte scurt video pe YT cum arata chiar pe un Jimny: Edited September 8, 2010 by unde Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 (edited) Re: anvelope maxxis trepador Si eu le-am avut in considerare pentru Jeep cand mi-am cautat cauciucuri. Am ales Bighorn, din considerente de cost. La fel, doar de bine am citit despre ele, chiar ca ar fi peste Bighorn si pana acum sunt multumit de prestatia Bighorn-urilor in noroi, zapada si pe asfalt. Compozitia e intr'adevar mai moale, Trepador-ul am inteles ca e putin mai dur. Cand va fi vremea de schimbat...incerc Trepador :) Edited September 9, 2010 by ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xadi Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Re: anvelope maxxis trepador Pana la urma a folosit cineva anvelopele astea? Vad ca exista si dimensiuni pt jimny MAXXIS TREPADOR M8060 205/70R15 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Re: anvelope maxxis trepador Am pe masina de aprox. 1200km Maxxis Trepador 235/75/r15, (folosite 70% asfalt si 30% off),le-am cumparat de la cauciucuridirect.ro,fara tva. Eu sint multumit de ele,pentru drumuri forestiere sint ok, au aderenta buna, cauciucul e moale, am mers cu 1,5 atm in ele, s-au echilibrat ok. Inainte de Maxxis am avut profilul AT de la BFG(stiu nu se compara MT cu AT), dar nu am cu ce le compara acum, Maxxis-urile au sustinerea laterala mai buna, pe asfalt nu mi se par zgomotoase, e drept ca la mine nu am toba finala. Inca un aspect, acum 3 saptamini la o iesire in m-tii Vulcan, la o ascensiune pe vf.Arcanu am fost cu un coleg de aici de pe forum, @smeagol, el are aceeasi dimensiune si acelasi tip de cauciucuri pe Vitara, si uzura lor parea la fel. Dupa niste urcari pe drumuri mai pietroase, am constat cind ne-am intors la cabana ca a a taiat cele 2 cauciucuri de pe fata pe lateral, in schimb eu nu si am mers pe acelasi drum in coloana. Aici am gasit un forum cu acest model de cauciucuri puse pe un Samurai: http://www.team-bhp.com/forum/4x4-technical/51700-gypsy-steroids-maxxis-trepador-m8060-mt-update-now-yoko-geolander-mt.html Pun 2 poze cu ele pe masina mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingy Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Re: anvelope maxxis trepador Cum te-ai intalnit tu cu Smeagol de la Bucuresti tocmai in zona aia? :grin: Vreau si eu niste pneuri de iarna, eventual offroad si nu stiu ce sa aleg. Trepadoarele astea fiind si ele o optiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
covaciusorin Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 Re: anvelope maxxis trepador Trepadoarele astea imi plac cum se misca in teren, sint bune pentru un forestiere,offroad mediu, insa daca vrei ceva noroaie mari si cleioase atunci profilul simex e sfint.Iarna nu am apucat sa le folosesc pe zapada, astept sa vad iarna care vine. Legat de intrebarea ta cu smeagol iti trimit pm ca sa nu fiu offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentins1642944615 Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Re: anvelope maxxis trepador Am pe masina ( nissan patrol Y61) Maxxis Trepador de vreo 5-6 luni . Nu am facut offroad extrem , plimbari usoare pe dealuri prin noroaie . Am ramas cu masina intr-o fosta orezarie in primavara dupa ploile cunoscute de toata lumea . Orezaria aia dezafectata nu stiu ce pamant are dar parca e prenandez . Nici simex-ul nu a facut fata....am ramas in noroi 3 patrol , 1 land rover , 1 wangler . Am reusit sa iesim cu troliul legat de un cheroke care a ramas pe margine. Pana acum nu m-au dezamagit , dar orice schimbare o voi semnala pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsdro Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Stiti unde pot cumpara Maxxis Trepador la un pret bun? ma intereseaza 205 80 16 Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.stefan Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Stiti unde pot cumpara Maxxis Trepador la un pret bun? ma intereseaza 205 80 16 Salut! Incearca la Nexxon, din cate stiu ei sunt importatori in Romania. Vali S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexx20_ro Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Stiti unde pot cumpara Maxxis Trepador la un pret bun? ma intereseaza 205 80 16 Cauta pe olx.ro, este un baiat Bogdan din Bucuresti care are preturi excelente, mult mai bune decat vestitii distribuitori de anvelope. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsdro Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Re: anvelope maxxis trepador mersi am gasit Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexey86 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 Re: anvelope maxxis trepador mersi am gasit Unde? Daca vrei poti sa ne spui si noua ce ti-ai luat si ce rezultate au. Ms. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsdro Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Re: anvelope maxxis trepador am dat de Bogdan pe olx.ro, Bogdan din Bucuresti vreau sa il contactez sa imi cumpar maxxis si apoi scriu despre ele Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexx20_ro Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Am Maxxis Trepador 31 10.5 R15 cam de 4 luni pe un Patrol Y60 pe care il folosesc atat in oras cat si la vanatoare unde nu mereu avem doar forestiere. Mie unul mi se par excelente ca si raport pret/calitate/performante. Cauciucurile au fost 500 Ron bucata si 20 Ron transportul / buc. Cumparate de la Bogdan din Bucuresti, tipul are mai multe tipuri de anvelope noi, dar nu toate sunt Dot 2015 sau 2016. http://olx.ro/oferta/vand-anvelope-noi-off-road-mt-205-70-r15-maxxis-trepador-ID4ajgU.html Respecte dragilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsdro Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Re: anvelope maxxis trepador cum stau cu zgomotul pe strada asfalt? Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexx20_ro Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Spre surprinderea mea zgomotul este sub cel produs de BFG AT-uri care le aveam pe o Vitara, iar pretul a fost mai mare doar cu 13 Ron/buc fata de pretul unei anvelope Insa Turbo Sahara, dar care sunt reciclate. Respecte! :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 (edited) Re: anvelope maxxis trepador Va salut. Dupa ceva recomandari si review-uri pozitive si 4 prieteni multumiti de Maxxis Trepador,si dupa ce am citit aici,mi-am comandat si eu la Bogdan din Bucuresti 4 cauciucuri pt. al meu Jimny. Le-am primit azi,dupa 8 zile. Fiind foarte ocupat,le-am platit curierului si le-am pus in garaj. Dupa vreo 2 ore,ma duc sa le iau,fericit,sa mi le montez. Insa o surpriza extrem de neplacuta : toate 4 cauciucurile au un fel de taietura pe laterale pe la mijlocul cauciucului,pe ambele parti,de jur imprejur(deci ca si cum ai taia cu varful unui cutit ascutit un cerc pe tot cauciucul pe laterale). Arata ca si cum ar fi reesapate,ca si cum ar fi facute din 2 bucati si imbinate acolo. Sunt defecte de fabricatie,imi par niste rebuturi,taieturile sunt adanci pana la 1 mm sau chiar mai mult (tinand cont ca pe laterale cauciucul nu cred ca are mai mult de 3-4 mm maxim). Am fost la 2 prieteni care au unele identice,si la alt prieten care are Bighorn,ale lor sunt perfecte!!! Astea ale mele zici ca sunt reesapate ! Imi e frica sa mi le pun pe masina,caci sunt convins ca se vor dezlipi aolo,la imbinatura aia . Mi se par si exagerat de grele... L-am sunat pe Bogdan,zice ca el nu stie nimic despre asa ceva. Omul pare ok,acuma sa vad cum se rezolva. Mi-a zis sa ii fac maine poze sa ii trimit. Imi pare rau ca nu am fost mai atent cand le-am preluat de la curier,ca le-as fi refuzat cu siguranta. Pentru cei care mai au Trepador: ale voastre au asa ceva? Multumesc. O sa revin si aici cu poze. Edited September 8, 2016 by adamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.stefan Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Va salut. Dupa ceva recomandari si review-uri pozitive si 4 prieteni multumiti de Maxxis Trepador,si dupa ce am citit aici,mi-am comandat si eu la Bogdan din Bucuresti 4 cauciucuri pt. al meu Jimny. Le-am primit azi,dupa 8 zile. Fiind foarte ocupat,le-am platit curierului si le-am pus in garaj. Dupa vreo 2 ore,ma duc sa le iau,fericit,sa mi le montez. Insa o surpriza extrem de neplacuta : toate 4 cauciucurile au un fel de taietura pe laterale pe la mijlocul cauciucului,pe ambele parti,de jur imprejur(deci ca si cum ai taia cu varful unui cutit ascutit un cerc pe tot cauciucul pe laterale). Arata ca si cum ar fi reesapate,ca si cum ar fi facute din 2 bucati si imbinate acolo. Sunt defecte de fabricatie,imi par niste rebuturi,taieturile sunt adanci pana la 1 mm sau chiar mai mult (tinand cont ca pe laterale cauciucul nu cred ca are mai mult de 3-4 mm maxim). Am fost la 2 prieteni care au unele identice,si la alt prieten care are Bighorn,ale lor sunt perfecte!!! Astea ale mele zici ca sunt reesapate ! Imi e frica sa mi le pun pe masina,caci sunt convins ca se vor dezlipi aolo,la imbinatura aia . Mi se par si exagerat de grele... L-am sunat pe Bogdan,zice ca el nu stie nimic despre asa ceva. Omul pare ok,acuma sa vad cum se rezolva. Mi-a zis sa ii fac maine poze sa ii trimit. Imi pare rau ca nu am fost mai atent cand le-am preluat de la curier,ca le-as fi refuzat cu siguranta. Pentru cei care mai au Trepador: ale voastre au asa ceva? Multumesc. O sa revin si aici cu poze. Salut! Eu am cumpărat de la Bogdan lună trecută un set de anvelope Maxxis Trepador pentru Jimny si sunt perfect în regulă, întrebarea este de ce nu te-ai uitat cu atenție la ele când le-ai preluat de la curier? Totuși nu ai cumpărat 4 garnituri de 5 lei bucata.... Pe de alta parte și la mine a insistat foarte mult să le trimită prin curier,insa eu am avut posibilitatea să trimit pe cineva să le achite si sa le ridice, apoi am fost eu si le-am luat. Vali S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 (edited) Re: anvelope maxxis trepador Despre asta am spus. Am vorbit cu Bogdan,se pare ca e defect de fabricatie si mi-a propus sa le returnez si imi inapoiaza banii,sau sa le pun ,daca doresc,pe masina si sa le folosesc,si,daca imi crapa,vedem pe urma ce facem. Au garantie 24 luni.Mi-a dat factura si garantie. Credeti ca o sa tina daca le pun sus si le folosesc? Sau sa le returnez si sa imi caut unele bune? El zice ca altele nu imi poate aduce momentan din acest model... Edited September 12, 2016 by adamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Re: anvelope maxxis trepador mergi la o vulcanizare sa-si dea si ei cu parerea, poate au mai vazut din astea... nu dau cu parul, numa intreb: nu s-au vazut defectele astea inainte de a se trimite marfa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 (edited) Re: anvelope maxxis trepador Din pacate nu s-au vazut. Nu m-am putut gandi ca pot primi de la o firma serioasa,cu recomandari bune,cauciucuri defecte.Cand a venit curierul eram cu casa intoarsa pe dos,reparam centrala Termica ce tocmai mi-a murit . M-a sunat curierul ca e la poarta,mi-a pus cauciucurile in curte,i-am dat banii si a plecat. Abia dupa 2 ore,mort de nervi ca trebuia sa imi iau o centrala noua(cea veche era cazuta la datorie dupa 17 ani),cand am apucat sa ma uit la ele,incantat peste masura ca mi-au ajuns gumele,am dat de al doilea necaz(care se vede in poze). Sa mor,nu alta. Nici nu mai stiu ce sa fac,ce marca sa imi iau si de unde. Alta data o sa casc mult mai bine ochii,caci,totusi,sunt niste bani pentru care am muncit mai mult de 1 luna ! Imi place acest profil,imi plac aceste gume,dar calitatea mi-a lasat un gust amar...Nu poti lasa sa iasa asemenea cauciucuri spre vanzare dintr-o fabrica ! Ce puteti sa imi recomandati,asemanator ? Marca,model. MULTUMESC. Edited September 12, 2016 by adamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Eu folosesc la Patrol niste Kumho KL71 si am ramas sincer sa fiu super-placut impresionat. Silentioase si nemaipomenit de aderente in teren inclusiv in noroaie mari. Mult peste BF MT. Si pretul a fost decent. Ti le recomand cu multa caldura. Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Si mie imi plac ,dar acel model nu se produce pe domensiunea 205/70/15,cat am eu in talon. Stie careva cu siguranta daca imi incap fara probleme Kumho. KL71 dimensiunea 195/80/15,la in Jimny stock din 2007 ??? Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.stefan Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Re: anvelope maxxis trepador Si mie imi plac ,dar acel model nu se produce pe domensiunea 205/70/15,cat am eu in talon. Stie careva cu siguranta daca imi incap fara probleme Kumho. KL71 dimensiunea 195/80/15,la in Jimny stock din 2007 ??? Va multumesc. Salut! Eu am pe Jimny Maxxis Trepador (luate tot de la Bogdan) si pot sa spun ca m-am uitat si eu la incept la Kumho dar diferenta de raza a avelopei m-a pus pe ganduri, la modelul din 2007+ bara fata are o forma cam ciudata in sensul ca daca ai rotile virate la maxim anvelopa e foarte, foarte aproape de bara, iar cele 195/80/15 e posibil sa atinga, asta fara sa luam in calcul daca iesi pe teren si se mai incarca si anvelopa cu noroi. Vali S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts