cos Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Faptul ca ai ajuns in situatia de a crede ca ai nevoie de troliu inseamna ca ai evoluat . Daca cineva din Germania iti garanteaza ca ai garantie , asta nu o sa te ajute prea mult cind te lasa 'garantatul' in 'tzara lu' nimeni' , cu sotia si copii , in ceata ..... (restul scenariului - la alegere ). Asa ca ar terbui sa mergi pe un model incercat , de putere minima necesara , cu citeva accesorii indispensabile , din care nu trebuie in nici un caz sa lipseasca o sectiune din creier dedicata practicii sigure (restul scenariului - la alegere ) .Bineinteles ca 99,999% nu ai neaparata nevoie de troliu , asa ca nu iti convine sa cheltui mult , ci doar minimul necesar .Insa , daca vei cumpara un noname , vei ramine cu el pe cap , defect sau bun , pe cind unul cunoscut , pe linga alte avantaje-piese , service ...etc -in cazul in care totusi il folosesti, va avea alta posibilitate de revinzare , daca e cazul , sau/si alta siguranta la necaz .Daca te gindesti sa starui in activitate , dupa un timp vei ajunge invariabil la o varianta care nu e cea mai economica -sa speram ca nu convins de evenimente . E adevarat ca cel mai bun troliu e un COLEG , dar in cazul meu colegul troliu s-a defectat dupa citeva beri si a disparut misterios din oglinda retrovizoare , ca sa apara misterios dupa o saptamina in fata portii = cel mai curios defect.... Nene , imi place cum zisesi aia cu masina jmechera si tractoru'... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? mersi mult cos...:ha: naspa cand ti se defecteaza "troliul = coleg"... despre troliu ieftin probabil ai dreptate => atunci o sa incerc sa iau un troliu bun, cand o sa am bani.... La multi ani! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Hai ca tot e facut topicul varza! Alternativa la troliu e tractorul! Alternativa cea mai buna la troliu e capul! Nu te bagi acolo de unde crezi ca nu mai iesi! Mai ales in sihastrie, cu familia....poate doar in cazul in care copiii sunt niste "micuti" de 100-120KG si fac impins cu 150 la piept. Atunci nu-ti mai trebuie nici troliu, nici masina, ca te duc ei in spate unde vrei! Apropos de China! O sa plangem peste cativa ani dupa un lucru facut in China, cand o sa folosim trolii "made in India", sau Zimbabwe/Nigeria/Somalia sau pe la alti "tigani imputiti". Asa s-a intamplat si cu Japonia - prin anii '70-'80 totul era privit ca "japanese crap", prin '90 te uitai deja cu respect... acum luati-va voi un laptop sau un iPhone "made in Japan", si eu il mananc! Intr-adevar, in situatia data (la trolii ma refer), e de preferat sa platesti eticheta! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? eu nu eram cu familia, eram doar cu un nepot de 20 ani... mergeam la tara, si pe un drum ingustat de zapada, ne-am petrecut 2 masini... fiecare a luat stg cat a putut (stanga, nu dreapta) cat a putut si eu am nimerit intr-un sant acoperit cu zapada....si aia a fost! probabil sigur ca alalalt era localnic si stia ca pe dreapta lui e sant, si s-a bagat in stg lui (dreapta mea) si eu am trecut pe unde mai era loc, si am ramas cu o roata in sant ...si gata.... daca aveam un troliu, chiar si made in china, cred ca ieseam, deoarece impins de 2 oameni+nepotul am iesit imediat... dar neavand troliu, am asteptat aproape o ora sa treaca cineva pe acolo sa ne impinga.... Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? <"Am cautat o buna bucata de timp un troliu nu prea scump, dar care sa se preteze pt Vitara mea, in conditii non-extreme! Asa ca mergand intamplator prin Baumax am dat de asa ceva si l-am si luat! Trebuie sa ma gandesc acum la o solutie de a-l prinde pe masina si sa-l incerc.... Are o placa a lui cu care a venit, care il face sa fie detasabil (nu stiu..... o fi bine, o fi rau ..... - la siguranta ma gandesc) Despre detalii las foto sa vorbeasca... Este si electric (12V) si manual - se ataseaza o manivela!"> Asta postam acum ceva vreme intr-un post pe care, ce-i drept, trebuia sa-l pun aici si pe care dl Soimu` mi l-a inchis :cn asa ca am revenit! Intre timp am testat scula cu un tub de ciment de 6 m, 35-40cm diametru, pe care l-am ridicat "in picioare", ce-i drept cu scripetele din dotare prins de un perete. la fel masina tractata la 45grade pe liber, teren uscat. In ambele cazuri nici macar nu a scrancit. In situatii mai "hard" inca n-am avut ocazia sa-l testez! Va voi tine la curent cand voi face noi teste! -> Dl Soimu` :sr:rsp Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? si inca ceva poze! Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Sa ne tii si pe noi la curent, pentru masini usoare poate fi o alternativa, sa speram ca nu numai psihologica. In alta ordine de idei, manivela nu cred ca este pentru <manual>, este prea firava. Mai degraba este pentru de/rularea cablului fara curent, fara greutate atasata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? @Kaesar: cat ai dat pe el? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? chiar asa: un pret? e interesanta jucaria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? chiar asa: un pret? e interesanta jucaria "Chiar asa"....nu-ti faci si tu o prezentare in sectiunea dedicata noilor veniti?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Aproximativ 700 lei in Baumax, daca retin bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Aproximativ 700 lei in Baumax, daca retin bine. Cred cä te inseli.Pe piatä in Germania, deci GÜDE licentä germanä, este sub 50 de € asa o sculä. Anul trecut nu sa inghesuit nimeni, cänd am dus eu 2 in Ro.Au stat mult timp in pivnitä la mama unde si acum mai zace un trifor fara cablu (de 8 mm). Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? nu nu, nu se inseala, exista "scula" pe piata si la 747 RON "VAT included" cat sa atarne tubul ala de ciment? 5-600 kg? am vazut duminica trecuta ce inseamna masina impotmolita, namol si rampa de 40 de grade... de banii aia, mai bine....imi iau altceva, folositor:ha::ha::ha::ha: Editat Ianuarie 7, 2010 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JOE Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Salut,eu am cumparat un astfel de troliu cu 200 ron de la Nortauto (parca) dar nu cu gandul sa-l folosesc pt masina ci mai degraba pt atv.Oricum slabut am reusit sa trag vitara doar bagata in viteza dar cand am tras si frana de mana gata trage sa moara. Manivela nu e pt actionare manuala,se foloseste pt a cupla troliu adica daca o slabesti poti desfasura cablu cu mana iar cand o strangi poti trage cu el(ce poate bineinteles):grin: SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Cred cä te inseli.Pe piatä in Germania, deci GÜDE licentä germanä, este sub 50 de € asa o sculä. Anul trecut nu sa inghesuit nimeni, cänd am dus eu 2 in Ro.Au stat mult timp in pivnitä la mama unde si acum mai zace un trifor fara cablu (de 8 mm). Silviu, vezi te rog PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Au stat mult timp in pivnitä la mama unde si acum mai zace un trifor fara cablu (de 8 mm). Mai exista triforul? Nu de alta, dar eu am un cablu si poate le dam intilnire in avantaj comun. Editat Ianuarie 16, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Mai exista triforul? Nu de alta, dar eu am un cablu si poate la dam intilnire in avantaj comun. Silviu, Vio, dupa ce se intalnesc , dati-mi un pret, ca ma pregatesc sa ridic din nou Monumentul lui Horea....:tk "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? O scoatere a masinii cu triforu': http://www.youtube.com/watch?v=5UzX3F4Oygw Probabil ca folosind un scripete ar fi fost mai putin obositor. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? Trebuie sa mananci bine de tot ca sa poti manuii triforul ala + ca sunt multe parti componente care trebuie sa le duci dupa tine tot timpul. Dar intradevar , cand ramai in kkt te scoate afara Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dacus_Malus Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? <"Am cautat o buna bucata de timp un troliu nu prea scump, dar care sa se preteze pt Vitara mea, in conditii non-extreme! Asa ca mergand intamplator prin Baumax am dat de asa ceva si l-am si luat! Trebuie sa ma gandesc acum la o solutie de a-l prinde pe masina si sa-l incerc.... Are o placa a lui cu care a venit, care il face sa fie detasabil (nu stiu..... o fi bine, o fi rau ..... - la siguranta ma gandesc) Despre detalii las foto sa vorbeasca... Este si electric (12V) si manual - se ataseaza o manivela!"> Asta postam acum ceva vreme intr-un post pe care, ce-i drept, trebuia sa-l pun aici si pe care dl Soimu` mi l-a inchis :cn asa ca am revenit! Intre timp am testat scula cu un tub de ciment de 6 m, 35-40cm diametru, pe care l-am ridicat "in picioare", ce-i drept cu scripetele din dotare prins de un perete. la fel masina tractata la 45grade pe liber, teren uscat. In ambele cazuri nici macar nu a scrancit. In situatii mai "hard" inca n-am avut ocazia sa-l testez! Va voi tine la curent cand voi face noi teste! -> Dl Soimu` :sr:rsp pai decat ala, cred ca mai bun e cel gasit de mine pe ebay... si e la aceeasi bani... bafta oricum! Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? @Kaesar: cat ai dat pe el? 600 si ceva .... in BAUMAX Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? domnu Gabi si stimati colegi depinde ce vrei sa faci cu troliul daca il folosesti in extrem iti iei scula/brand, daca te tragi doar cand ai nevoie si mai rar este bun orice model eu nu ma dau greu si extrem am luat unul de la unguri - poate chinezesc - si nu am avut nevoie de el decat o data cand m am tras de 4 ori :grin: si pot spune ca a fost exact ce imi trebuia cum spuneam depinde la ce iti trebuie.... poate toti am vrea sa avem masinile super preparate da ce faci, iti iei un T MAX , dai mia de euro pe el sau mai mult si il folosesti de 2 ori pe an ca ti patineaza roata sau mai stiu eu ce... e caraghios ma rog asta e parerea mea alte metode... mai bine mergem la sala si tragem de fiare, macar nu ne consumam nervul de pomana stai si dai la levier pana mori, pierzi o groaza de timp, treaba pe care cu un troliu, chiar si chinezesc o faci in 15 min am un prieten care lucreaza la tractari - are pe platforma o chinezarie - lucra cu ea de cativa ani buni, trage si de cate 3-4 ori pe zi, si nu s a plans de nimik pana acum Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? topicul este alternative la troliul electric sunt situatii in care troliul tau minunat fie el de 2 mii de euro fie de 200 s-ar putea sa nu te ajute din n motive cel mai banal motiv e ca ar trebui sa te extragi in spate din malul de pamant unde ti-e ingropat botul masinii cu tot cu mulineta minune... in clipa aia o sa iti doresti alternative tiforul este una dintre ele o scula pe care e bine sa o ai la tine ,pe langa multe alte lucruri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? stiu care este topicul imi pare rau daca am deranjat, doar mi am spus parerea in topic mai spunea ceva - situatii non extreme botul in noroi este extrema sau nu? pt ce ai spus tu, folosesc hi lift sau a doua masina in conditiile in care spui tu de obicei eu stiu ca se merge in doi dar aici vorbeam de non extrem... :grin: Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Alternativa la troliu pentru situatii non extreme? nu ai deranjat cu absolut nimic nu ma adresam tie in mod special ci la modul general era un topic al lui oresti care se numea ''io extrem,tu extrem,..noi extrem?'' f tare topicul, scris in stilul lui minunat de a scrie pe scurt el zicea ca pt mine e extrem un lucru pt el alt lucru si pt aia din state extremul e cu totul alt lucru pt mine extrem e atunci cand 2 roti nu mai ating solul sa zicem sa implanti botul in marginea unui sant sau morman de zapada sau ditamai baltoaca nu e chiar extrem e doar ghinion :h5 toti stim ca e bine sa mergi in 2-3 la padure ca e bine sa ai de toate insa sunt convins ca absolut toti am patit-o pe aia in care puteam fi exemple de ''asa nu '' cert este ca oricat de bine echipat ai fi, murphy ne arata ca fix cheia de 11 n-o ai in trusa desi ai alte sute de chei niciuna nu te ajuta am deviat rau de la subiect?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate