kato Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. la multi ani !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. doi ani de la infintarea forumului p.s. f_ZOLTAN fiecare avem in viata si bune si rele,dar chiar este grav daca numeri si zilele ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. sunt 2 ani de la infiintarea acestui forum! :k multi inainte si tot ce va doriti !!!1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Ce sarbatorim noi astazi 15 mai 2009? 2 ani de forum :cl :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Chiar daca au trecut doar doi ani de la infiintare,mie mi se pare ca exista decand lumea...La multi ani :cl off...sa ne traiasca mamele HEM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Pe langa faptul ca am afat ca azi se implinesc 2 ani de existenta Forum Club4x4 (La multi ani! :k :k :k :b :b :b :Gr :gr1 ). tot azi e ultima zi pentru depunerea Declaratiei pe veniturile realizate in 2008 pentru persoane fizice :P "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Forumul Club 4x4 implineste 2 ani. La Multi Ani!!!!!! :x LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ani de forum :cl :1 la multi ani si la cit mai multe realizari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ani de forum Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Acum am ajuns acasa, nu am citit topicurile anterioare :ha: :ha: :ha: , si stiam eu asa...... ca trebuie sa zic LA MULTI ANI :cl pentru cei doi anisori !!!!!!!! :1 MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Destul de putine raspunsuri fata de cati membri sunt. Hmm... Oare e prea grea intrebarea? :sh2 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Destul de putine raspunsuri fata de cati membri sunt. Hmm... Oare e prea grea intrebarea? :sh2 :grin: practic e weekend si poate oamenii is plecati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ani de la infiintare si multa sanatate LA MULTI ANI :Gr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ANI de forum :cl [youtube:3s41k4zs] [/youtube:3s41k4zs] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. La multi ani! :cl Multumim ca datorita tie :cl am aflat si invatat lucruri noi. Multumim ca am cunoscut super-oameni cu care am petrecut clipe minunate in locuri extraordinare. :cl sa cresti cit mai mare si cit mai puternic :h5 LA MULTI ANI! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. stiam eu ca trebuie sa fac mai multe postari :P :bannana asa ca va urez doar La multi ani! :cl fara sa pot participa la concurs. felicitari pentru initiativa isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. doi ani de forum :cl si la mai multi ca tare folositor mai e. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 anisori de club,...la mai mare :1 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Sa fie cat mai multi ani de acum inainte!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Doi ani de la deschiderea oficiala a forumului club 4x4 Doi ani de la primul post pe acest forum Doi ani de la primul topic pe acest forum Doi ani practic de la inceputurile forumului cu tot ce inseamna el Doi ani de cand cei cu pasiunea comuna si anume off roadul s au regasit pe un forum si au facut front comun Doi ani de cand cu totii sper ca am inteles ca e bine sa iesi in off road macar doi Doi ani in care sper ca s a inteles ca e mai bine sa îi dai omului un sfat sau îl ajuÅ£i cu o sugestie, decât să-i spui că-i incompetent ÅŸi că maÅŸina lui e de cacao,sa i spui concret ce ÅŸi cum să schimbe, sa spui ceva constructiv fara aere de superioritate care nu ajuta la avansare Doi ani in care s a ajuns sa se priveasca off road ul ca un sport Doi ani in care s au legat prietenii si s au descoperit caractere demne de invidiat :h5 Doi ani care au adus la un loc oameni din toate colturile pentru concursuri sau pur si simplu prietenesti Doi ani in care din putinu noastru si impreuna cu pasiunea noastra si anume automobilul 4x4 am reusit sa ajungem in locuri greu accesibila si sa aducem o raza de lumina si o urma de speranta Doi ani care sunt doar inceputul in ceia ce va fi cea mai unita si demna de respectat comunitate in urmatorii 200 de ani ( sunt deja subiectiv aici :grin: ) La multi ani !!! si sa ne tina Dumnezeu naravu ! :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ani de forum,La multi ani :cl ,La multi ani tuturor ! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Sarbatorim 2 ani de la lansarea forumului. Si mai sarbatoresc io pe una buna care tocmai tre sa vina pe la mine :ha: Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Doi ani de la lansarea forumului Club 4x4 . La multi ani :cl Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Doi ani de la incercarea lui Max de a scapa de mine Bai Gepe, nu te-ai prins ca am facut forumul asta ca sa scap de tine? Vad ca nu am reusit. :D :D :D Bine ati venit! La multi Ani :cl Cu acordul lui max premiul: 5 o lanterna cu acumulatori si leduri premiul 6 un set de filtre motorina aer ulei ( japoneze only) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 2 ani de la lansarea forumului ÅŸi a lui Max în noua aventură :cl La mulÅ£i ani! Deasemenea ÅŸi tuturor membrilor sănătate maximă, ieÅŸiri multe ÅŸi la Max rezistenţă tuturor intemperiilor ÅŸi obstacolelor!! :bravo :tk :k :k :be :be :be 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate