Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Am facut extragerea. O sa pun maine filmarea ca momentan nu am gasit cablul de date de la camera. Intre timp au mai aparut niste premii. inca 4 seturi de filtre auto pentru masini japoneze oferite de @Yonutz Castigatorii sunt urmatorii: Setul de proiectoare - nr. 28 - IVxIV Set filtre auto pt japoneze - nr. 43 Vstef_is Set filtre auto pt japoneze - nr. 6 Ampopa Set filtre auto pt japoneze - nr. 18 Suparici Set filtre auto pt japoneze - nr. 24 Atar Set filtre auto pt japoneze - nr. 42 zzzoli Premiul 3 - nr. 18 Suparici Premiul 2 - nr. 39 Hamat5 Premiul 1 - nr. 21 f_zoltan Premiul special : arhitect pentru horoscopul postat de el (asta e, nu ne putem contrazice cu astrele) Ai fost pe aproape. :grin: :bannana Imi pare rau de cei care au castigat filtre pentru japoneze iar ei au Aro si Jeep (poate ca e un semn de la soarta ca sa isi schimbe masinile :grin: ) Asteptam adresele unde sa va trimitem premiile. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Cine raspunde primul la o intrebare, poate castiga o sufa de la Hamat5 (o parte din premiul 2 castigat de el, respectiv sufa de tractare, vrea sa il ofere celui care raspunde la intrebare) Ce înălÅ£ime are Vf. IgniÅŸ unde au fost participanÅ£ii la MMOF 1 în 2007? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Cine raspunde primul la o intrebare, poate castiga o sufa de la Hamat5 (o parte din premiul 2 castigat de el, respectiv sufa de tractare, vrea sa il ofere celui care raspunde la intrebare) Ce înălÅ£ime are Vf. IgniÅŸ unde au fost participanÅ£ii la MMOF 1 în 2007? 1307 m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Cine raspunde primul la o intrebare, poate castiga o sufa de la Hamat5 (o parte din premiul 2 castigat de el, respectiv sufa de tractare, vrea sa il ofere celui care raspunde la intrebare) Ce înălÅ£ime are Vf. IgniÅŸ unde au fost participanÅ£ii la MMOF 1 în 2007? 1307 m Corect. Bobo , vad ca iei deja al treilea premiu azi. Cred ca ai mancat ceva cu lopata cand ai fost mic. :ha: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. ntz, ntz ntz ... 1308,80 m daca stai pe roofrakul nissanului meu ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. @Yonutz: hmm... dar parca 1309 metri merge mult mai bine de pe acoperisul la defender :ha: @Max: pot sa declar oficial ca asta o fost primul concurs la care am castigat ceva vreodata :cn. din pacate yo am avut furculita cand am fost mic, lopata era scumpa :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Am facut o confuzie. Nr. 18 in lista nu e Bobo ci e Suparici. Am corectat acum. Cu scuzele de rigoare si cu multumiri lui Bobo care mi-a atras atentia chiar el. Oricum, te duci cu un premiu acasa. :h5 Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. nici o problema MAX, multumesc mult pentru premiu. pentru mine este un premiu mai mult decat util :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Felicitari castigatorilor! Max, sa nu uiti peste vreo 50 de ani sa lasi forumu mostenire lu fiu-tu :grin: si noi sa mai sarbatorim si atunci... http://i450.photobucket.com/albums/qq221/yo2bt/FORUM/Dans.gif 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Doresc sa multumesc celor care au dat premii in acest concurs. Offroadmania http://www.offroadmania.ro Piese si accesorii offroad (Unimog) Gepetto Automobile http://www.offroad.com.ro piese si accesorii auto (Gepetto) Diender SRL http://www.diender.ro - echipamente de comunicatii auto @Yonutz Vreau sa va multumesc de asemenea si voua tuturor datorita carora acest forum functioneaza si se dezvolta. Multumesc de asemenea tuturor care au influentat intr-un fel sau altul acest forum, fostului meu partener Mugur, lui Koala si Nanuk chiar daca ei au ales alta cale intre timp. Au fost parteneri membri activi ai acestui forum si au mari merite in dezvoltarea lui. Multumesc si moderatorilor care vegheaza la buna functionare a forumului. Au fost 2 ani cu bune si cu rele dar consecventa ne-a ajutat sa doboram orice obstacol iar forumul sa devina cel mai utilizat forum de offroad din Romania. Cred ca sunteti de acord cu mine ca forumul a devenit mai mult decat un forum. E un mod de viata pentru multi dintre noi, un balon de oxigen, un factor de educare si informare. Ne trezim si bem cafeaua pe forum, la servici stam pe forum, seara acasa adormim cu forumul. Forumul creeaza dependenta. :grin: Nu stiu daca e bine sau e rau si nu stiu daca traficul de pe forum trebuie pedepsit. :ha: Noul site http://www.club4x4.ro e in lucru si dorim sa devina principalul portal de informatii cu toate evenimentele specifice de offroad din Romania si nu numai. Va doresc succes in continuare! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. nici o problema MAX, multumesc mult pentru premiu. pentru mine este un premiu mai mult decat util :h5 Trebuie sa ii multumesti lui @hamat5 El a oferit sufa pentru ca are deja una. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Glumisem pe seama aniversarii mele si apoi am descoperit ca mai este una, in cateva zile implinesc si eu un an aici pe forum. Un an frumos, care imi aduce si un dar la care nu m-am asteptat. Multumesc! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Felicitari castigatorilor! :1 Astept de la voi adresa de livrare a premiilor. max@club4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. adevarul este ca munca,daruirea si mai ales consecventa ta max se vad aici, acesta e motivul pentru care acest forum rezista, creste si chiar se implica in mai multe domenii ... sunt forumuri mai vechi care au murit sau trag sa moara pentru ca cei care le-au facut nu se implica sau se implica insuficient pentru ceea ce faci, multumim max si sper sa ai timp si putere sa continui munca :bravo :bravo :cl ps si mie imi pare rau ca veteranii sau retras, e un moment care ar fi fost frumos de sarbatorit alaturi cu totii cei care au pus umarul de la inceput pacat si nu imi ramane decat sa sper ca odata se va face o reintregire a familiei, cu bune si rele, asa cum e si cum a fost forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. Pentru ca am avut noroc de 2 ori si mi-am schimbat recent filtrele as dori sa cedez filtrele pt cine rapunde primul corect la urmatoarea intrebare: " Pe ce data se serbeaza Ziua Internationala a Mediului?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. 5 iunie NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: Concurs cu premii. :1 vorbim cu Max sa-ti trimita direct tie filtrele :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. Doi ani de la lansarea forumului Club 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriancosa Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. Doi ani de la infiintarea forumului....super! La multi ani, viata lunga tuturor membrilor acestui forum si sa aveti parte de nenumarate incursiuni off-road pe meleagurile noastre si nu numai. Toate cele bune! Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995 Suzuki Bandit 600 cmc, 2000 Dacia Solenza 1,9D, 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. congratulatziuni forumului care a facut 2 ani si castigatorilor premiilor :) la mai mareeee :x :pl1 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. Felicitari castigatorilor ... iar pentru cei care nu s-au incadrat in regulamentul concursului (si eu :P ) castigam experienta in domeniul offroad multumita forumului. :bannana Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gongutza Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. azi se sarbatoresc doi ani de cand a fost lansat forumul CLUB 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. felicitari celor care au cistigat si multumim pt acest minunat forum pt ca exista si sa nu uitam de cei care au plecat dintre noi important este in viata sanatatea si nu in ultimul rind multumim sponsorilor si organzatorilor pt acest concurs :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. Am descarcat in sfarsit fimul extragerii. [youtube:3m6nddow]http://www.youtube.com/watch?v=HVpyaCx6hxo[/youtube:3m6nddow] Sper ca lucrurile au fost destul de clare. Daca sunt contestatii va rog sa le trimiteti pe adresa: trash@club4x4.ro :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: Concurs cu premii. Chiar daca sa efectuat extragerea , - 2 ani de la lansarea forumului Club4x4 si inregistrarea primului membru, Max. La multi ani. - 18 ani de casnicie :p Felicitari cistigatorilor ! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate