soimu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 scule necesare cheie de 22 pt roti, 17 pt capac planetara, surubelnita mare pentru tambur, cheie de 14 pentru placa ansamblu frana, cheie de 19 si una de 17 pentru furtunul de frana, cheie de 56 tubulara pentru puilitele de la rulmentul din butuc piese necesare etrier de renault, 2 suruburi de 12 (prezoane) pt prinderea portetrierului pe flansa, flasa adaptoare pt portetrier, furtun de frana modificat, disc frana dai jos : roata, tambur, capac planetara, butuc, placa ansamblu frana pui sus : flansa de prindere a portetrierului, butuc, disc frana, furtun de frana, roata gata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M i forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 15, 2009 Autor Partajează Postat Mai 15, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M probleme intampinate 1 discul de aro nu intra pe butuc... deci trebuie demontat si dus la nenea strungarul sa ia 2 mm din diamteru butucului 2. flansa de prindere a erierului... nu prea se potrivesc gaurile deci se iau si din gaurile din portetrier cat si se regaureste flansa pentru prinderea pe fuzeta 3. portetrierul nu are loc de fuzeta, deci se ia cu un flex cu smirghel pana incape 4. placutele de frana...greu de spus de care iti trebuie cand dupa finalizare constati ca cei de la shrot ti-au dat un etrier de renault 19 si unul de clio.... 5. sper ca tine filetul de la furtunul de aro modificat..sa intre in etrier de ranault 6. nu poti face reductie pt ca la viraj maxim etrierul se apropie f mult de telescop 7. portetrierul trebuie distantat un pic de flansa pt ca altfel discul va freca in partea interioara ( intra prea mult pe butuc) cam atat, maine sper s afinalizez dupa rezolvarea punctelor 1,2,3,4,7 continuam maine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M Spor la munca,daca modifici si spatele sunt interesat si eu,de detalii, am montat pe un A10 o axa de camioneta,dar am renuntat la montarea talerior si a tamburilor in ideea de a monta discuri si etrieri.Caut etrieri cu dubla functionare-frina de serviciu si frina de parcare nu se gasesc mai ieftini pe la Arad?Am gasit in zona la 200 lei bucata fara placute si mi se par ff scumpi.Daca esti interesat, te pot ajuta(moca) cu placute pt etrierii de Clio. Incerc sa te ajut cu o ideee la punctul 7, "7. portetrierul trebuie distantat un pic de flansa pt ca altfel discul va freca in partea interioara ( intra prea mult pe butuc)" Incearca sa bagi o flansa distantier intre butuc si discul de frina.Daca e vorba de 5-6mm poti taia acea flansa la strung, din tambur uzat. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 16, 2009 Autor Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M Spor la munca,daca modifici si spatele sunt interesat si eu,de detalii, am montat pe un A10 o axa de camioneta,dar am renuntat la montarea talerior si a tamburilor in ideea de a monta discuri si etrieri.Caut etrieri cu dubla functionare-frina de serviciu si frina de parcare nu se gasesc mai ieftini pe la Arad?Am gasit in zona la 200 lei bucata fara placute si mi se par ff scumpi.Daca esti interesat, te pot ajuta(moca) cu placute pt etrierii de Clio. Incerc sa te ajut cu o ideee la punctul 7, "7. portetrierul trebuie distantat un pic de flansa pt ca altfel discul va freca in partea interioara ( intra prea mult pe butuc)" Incearca sa bagi o flansa distantier intre butuc si discul de frina.Daca e vorba de 5-6mm poti taia acea flansa la strung, din tambur uzat. daaaaaaaa de clio imi trebuiesc placutele poza maine am incercat o gramada NU sunt de renault 19, 21 sau altceva sunt de clio azi am rezolvat toate problemele mai putin placutele de frana, am una bucata de exemplu...atat am reusit sa gasesc la shrot totusi e bine ca e de clio NU am gasit la srot etrieri cu dublu serviciu, am mutat bucata cu bucata un metru cub de etrieri merg de vw dar pe discuri de samurai, lamine sunt ventilati de aro... sa nui uit etrierul din stanga nu e bun e pentru disc cu diametru mai mic, de aia nu merge sa fac nimic cu el, o sa iau luni altul...sper tot de clio daca gasesc la alt shrot am pozele, dar sunt rupt de oboseala, nu le mai descarc (avui de lucru si la patrol azi) la puntea spate e EXACT la fel ca pe fata, aceeasi placa, doar prinderea pentru etrieri de vw daca vrei cu dublu serviciu 200 ron e f scump, 50 ron am dat pe bucata, la final sper sa ies cu 150 ron amandoi (plus cel care nu e bun) in tot ansamblul, flansele de la adi nicoara sunt cel mai trainic lucru, si cel mai important totodata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M "6. nu poti face reductie pt ca la viraj maxim etrierul se apropie f mult de telescop" Oare aici ar merge sa faci prinderea furtunului pe etrier cu holendar si surub (ca si la sistemul initial care e la M)?Asta face ca furtunul de frina sa nu se mai apropie asa mult de amortizor. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M ar merge, dar a fost mai simplu sa se transforme din m 10 in m 8 furtunele de aro si macar sunt noi si cu arc de protectie aia e rezolvata merci nicu pentru placute, sunt perfecte nu am reusit sa finalizez pentru ca sa rupt un aerisitor... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M Daca tot t e topicul asta aici , sa nu deschid altul intreb si eu. Cam ce instalatie..cam ce discuri ar mai merge pe M?merg de la alte marci? cam de la care? Eu nu prea le am cu mecanica si de asta intreb. Am de exemplu un passat din 2002 la dezmembrat, pot sa iau de pe ala si sa pun instalatia pe Ims? :P Stati , nu dati..am zis ca nu ma pricep.. :p :sr Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M nu stiu cum sunt etrierii de la pasatul tau ideia e ca totul pleaca de la discuri ...ventilate sau nu apoi etrierii trebuie sa fie mari dar nu lati , pt ca sa incapa in interiorul jantei de ims apoi mai e si sistemul de prindere, pt ca si eu am avut etrieri de patrol si nu am reusit sa fac sistem de prindere la butucul de ims sub nici o forma, pt ca ieseau prea inafara... deci nu stiu ce sa spun de piesele de passat sau de mai stiu eu care forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M Poate ma ajuta-ti si pe mine. As vrea cateva date de la un Aro .Vreau sa adaptez si eu discuri pe land Rover Serie III si m aintereseaza daca pot pune cateva piese de la Aro// Am inteles si de la cei cu Suzuki ca folosesc discuri de la cele mai noi modele .La Aro ce discuri ati folosit? Si sistemul de rulmenti cu prinderea de planetara.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M Poate ma ajuta-ti si pe mine. La Aro ce discuri ati folosit? Si sistemul de rulmenti cu prinderea de planetara.... nu am aro, am M nu are nimic deaface discul cu planetara si cu rulmentul.... discul intra pe butuc si pe prezoane si cam atat de fapt se vede in p[oze forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: schimbarea sistemului de tamburi cu sistem de discuri la M scuze . Ai dreptate..cum adptez un butuc sa intre acolo...sau ce butuc sa pun ..! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate