Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 15, 2009 Partajează Postat Mai 15, 2009 Am un prieten care vrea sa cumpere un Nissan K160 cu 2 usi dar la care se pare ca e dus setul motor.Cat costa sa remedieze aceasta problema?Are rost sa se bage masina este foarte ieftina si o ia sa se dea.Cat ar costa sa cumpere un set nou si cat ar costa un motor second?Motorul de 3,3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Set motor Nu stie nimeni?S-au ar fi mai bine shimbarea motorului cu unu second? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Set motor http://www.elitecat.cz/CategorySelection.aspx?B=0 incearca aici poate se gasesc componentele de care are nevoie segmenti cuzineti insa sigura se va gai cineva sa aiba de oferit un motor. numai bine Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Set motor Un motor la ce pret se vinde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Set motor mot de 3,3 cateva sute de euro .... bun ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Set motor Sti pe cineva care vinde unul bun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Set motor baiatul care stiam eu ca avea , mi-a spus ca la dat la baietii de la Buzau ... ... incearca si tu la busteni ...la Zangropolos ,... 0722 315 586 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Set motor Ok.Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate