adryan Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Am un terrano 1 din `92. Atunci cand urc un obstacol cu rotile virate,de sub masina se aude un scartait groaznic de urat-ca si cum ar freca fier pe fier. A mai intalnit cineva acest lucru? pot fi barile de torsiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje si eu am aceiasi problema cu o Navara d22 atunci cand virey maxim stanga si merg inapoi Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinV8 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje stati linistiti....e normal.este zgotul produs de limitatoarele de viraj. :) 1 TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413 cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje Le ungi cu putina vaselina...si gata. De fapt acele limitatoare au in capul surubului o capsula de plastic, care se uzeaza. de acolo provine si zgomotul de fier pe fier. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje Ne-ati linistit, multumim, acum nu ne ramane decat sa le cautam si sa le facem ce trebuie Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje Mai freaca si din cauza geometriei rotilor. Eu am avut roata dreapta strimba si am dres problema schimbind basculele superioare. Am facut geometria si surpriza nu se mai auzea la curbe nimic. Apoi am mers in off road cu simexuri de 33 si iar a trebuit sa-mi fac geometria ca aveam volanul strimb dar si pentru ca iar scirtiia la viraj. Din nou dupa ce am facut geometria nu mai scirtiia . www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje limitatorele de viraj se aud exista protectii pentru ele dar la mine au tinut de doua ori la viraj maxim.....de atunci nu le mai bag in seama sau nu mai iau viraj maxim nici vasilina nu ajuta mult :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje Buna intrebare - unde sunt limitatoarele alea de viraj ca sa stiu si eu unde sa dau cu ,,vasilica,, :). Am pajero sport (scuze ca am amestecat mitsubishiul meu cu nissanul de aici)> :sr Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: scartait la viraje de o parte si da alta a basculei inferioare linga pivot :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: scartait la viraje Va multumesc mult pt sfaturi. Chiar daca nu tine prea mult vaselina acolo o sa dau mai des ca este un loc in care accesul este facil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micu cristian Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: scartait la viraje salut! o alta cauza poate fi uzura pronuntata a bucsilor bieletei antiruliu, caz in care bieleta atinge in marginile gaurii din bascula prin care trece, la viraje stranse combinate cu inclinari laterale. eu am schimbat de curand bieletele si pe cele vechi se vedea clar cum aum au frecat acolo si se si subtiasera pe portiunea aia, ca sa nu mai spun ca ovalizasera si gaura din bascula. partea amuzanta e ca si cu astea noi, si cu recentrarea gaurii prin sudarea unei saibe groase, tot mai scrasneste la viraje stranse si inclinate. sunt anumite chestii cu care tre sa te obisnuiesti la masinile astea, fac parte din personalitatea lor :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the1eyejack Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: scartait la viraje eu am alta problema la navara d22 si anume cand misc de volan pe loc si numai pe loc se aude un croncanit sub masina am inteles ca ar fi tot de la limitatoarele de viraj dar problema e ca nu misc decat un sfert de cursa.... are cineva idee? am facut geometria am tot nou sub masina dar tot se aude.... :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: scartait la viraje salut! o alta cauza poate fi uzura pronuntata a bucsilor bieletei antiruliu, caz in care bieleta atinge in marginile gaurii din bascula prin care trece, la viraje stranse combinate cu inclinari laterale. eu am schimbat de curand bieletele si pe cele vechi se vedea clar cum aum au frecat acolo si se si subtiasera pe portiunea aia, ca sa nu mai spun ca ovalizasera si gaura din bascula. partea amuzanta e ca si cu astea noi, si cu recentrarea gaurii prin sudarea unei saibe groase, tot mai scrasneste la viraje stranse si inclinate. sunt anumite chestii cu care tre sa te obisnuiesti la masinile astea, fac parte din personalitatea lor :P Confirm si eu cele spuse mai sus despre pielete ! Tot de curand am schimbat biletele (10x Yonutz)si am gasit uzura pronuntata pe axele celor vechi . Inca nu a apucat sa uzeze gaurile din bascula deci acum nu se mai aude nimic :h5 . Atentie la bucsile bieletelor , eu initial am cumparat de la Alpadrino si au tinut fix 2 zile ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Re: scartait la viraje Scartul la Terrano si verisoare este ceva normal. Cand am lut-o pe a mea nou nouta m-a luat inima cand o auzeam.Am inceput de nebun sa opresc lumea pe strada sa-i inreb daca si a lor face la fel. Atentie la gaurile din bascula ,unde vine bieleta stabilizatoare , daca se ovalizeaza gaura o sa va tina bucsile de joi pina apoi. Puse alte saibe in loc si se rezolva problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: scartait la viraje zgomotul la terrano-1 vine de la barele de torsiune .nu ajuta cu nimic vaselina pe limitatoare. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: scartait la viraje zgomotul la terrano-1 vine de la barele de torsiune .nu ajuta cu nimic vaselina pe limitatoare. Poti sa detaliezi putin? Am impresia ca facem confuzie de termeni ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: scartait la viraje Ma refer la bara de torsiune. Zgomotul pare a veni de la capatul barelor de torsiune dinspre spate atunci cand se coboara de pe o bordura mai inalta cu o singura roata fata.poate fi din alt loc. O sa urmaresc subiectul cu toate ca m-am obisnuit si nu ma mai sperii. :h5 Poate altii stiu mai mult. :bravo pentru schita. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate