Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Negrotaurul, Pisica si Brancardierul ...

Yonutz

Postări Recomandate

Incepand de ieri la invitatia cumnatului meu Negrotaurul zis Nicu The Manyak impreuna cu cativa prieteni ne-am deplasat impreuna cu familiile in locatia Moeciu de sus ptr a serba un gras burtos de 32 de ani ...dupa burta ai zice ca e in vreo 7 luni+ ...

Fericit nevoie mare ca a primit masina de la service cu problemele rezolvate toate s-a gandit ca ii lipseste pe langa cele cateva doage si cateva aventuri in sensul ca ar mai trebui sa dea putin de lucru celor din service ... ca problemele care i s-au rezolvat prea simplu...

Ca distributie ptr acest film clasic au fost:

Yonutz cu Brancardierul in gumari (cu roti de asfalt), Negrotaurul cu KJ-ul (care nu putea lipsi ca deh, pe el il sarbatoream), Gaganu cu Pisica Muntilor, Costin the Roofrack Man, Evgheny The Instigator si bineinteles nu in ultimul rand GPScu cu Astra GTC (pe care normal a lasat-o in curte) si si-a intrat in drepturi pe functia de copilot in coasta din dreapta a Pisicii ...

Cu blestemele de rigoare in sacosa de la neveste si cu injuraturile bine imbuteliate la sticle de 0.5 ne-am urcat in masini ieri pe la ora 18.00 cu intentia de a face o plimbare usoara de inlesnire a digestiei dupa ciosvartele consumate cu nemernicie mai devreme.

Am ales la sfaturile stapanului vilei unde ne-am cazat, ruta Moeciu de sus - pe parau spre Fundatica ...sau asa ceva, soft si ieftin pret de cateva ore ...

Ca si premiera ptr aceasta iesire fulger si fulminanta pot remarca: impotmolirea in rumegus pe parau a Negrotaurului :ha: (da, ati auzit bine ...ca asa ceva nu am mai auzit sau vazut de cand mama m-a facut) si trolierea la vale :ha: a Pisicii ...(adica Vitara merge brici la deal, dar cand e sa coboare decat trasa de coada accepta! :ha: )

Ca damegeuri:

-cateva plastice smulse, un prag usor articulat, cu model ca asa se poarta acum ....costumatia alba putin cu acelasi model (pete) si noroi in ochii lui GPScu ...ca razbunare ptr instigarile sale perverse ...

Ca si dovezi certe ale aventurilor de mai sus voi pune probele la dosar cand ajung acasa odata cu descarcarea pozelor si filmelor (inca la aceasta ora mai suntem la Moeciu ...)

PS- sa nu dati cu blesteme in mine ca nu v-am invitat, a fost o petrecere privata (onomastica) organizata pe ultima suta de cumnatul meu ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Negrotaurul, Pisica si Brancardierul ...

:bravo Pai bine mah Yonutze cum sa fim noi rai si sa dam cum blesteme in tine :ha: :ha: Dam in Nicu slp ca nu ne-a invitat si pe noi ceilalti Off-Road Runners Team , "sa i se rupa planetara fata data viitoare" :ha: , etc, etc, si ne mai gandim daca sa-l primim oficial in randurile noastre cu Negrotauru` lui cu tot, nu-i asa bullbare, gabi pas, Marele Alb, GOGANE, s.a.m.d ??? :P ORICUM EU NU AVEAM CUM SA VIN, DA` VORBA AIA..., GESTU` CONTEAZA!!! :grin: :happy ( cam asa zice vulpea de fapt cand nu ajunge la struguri :ha: :ha: )

Link spre comentariu

Sa va fie de bine,mai petrecaretilor!!

Nicule...ai pus "ceva de-o parte" pentru urmatoare intalnire,nu??!!

..ca daca nu...ai vazut Negrotaurul...data trecuta l-a ajuns blestemul...si a ramas 2x4(adika tractiune doar FATA!! :T )

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

............trebuie sa pregatim un BOTEZ pe masura pt NEGROTAUR........ceva ravene presarate cu RUMEGUS....... :ha: :ha: :ha: :ha:

Sa va fie de bine fratii mei........o sa revin si eu cu poze in alt topic.....ceva frumos acu de weekend :grin: :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

:rsp :rsp Fratii OFF-ROAD RUNNERS TEAM , iesirea asta nu a fost mediatizata intrucat a fost o petrecere de familie, cu familiile . DA da da, eu cuscru mare, avand 2 baieti Robert 7 ani si Andrei 5 ani . Negrotaurul si Evgheny au pus ochii pe comoara mea si m-au provocat ! Am cu ce baaaaaaaaaaaaaaaaaaa................2 baietii ca asa e moda. Ce Tractozaure esti ... , lasa ca te razbuni tu pe ai tai elevi ! Multumesc , tin sa iti aduc la cunostinta ce are ce invata Robert de la tine . L-a facut KO pe baiatul lui Evgheny de 10 ani ! Deci, la urmatorul concurs bazeaza-te si pe Robert ! :rsp :rsp

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ca sa nu va mai tin in suspans incarc vreo cateva poze ...

Link spre comentariu

Si ultimele pe ...ca e aproape dimineata! Revin mai tarziu cu cateva filme de "colectie" ..."PAC cu ele la rasboiu, coane Mitica, curat murdar!"

Link spre comentariu

:rsp :rsp Fratii OFF-ROAD RUNNERS TEAM , iesirea asta nu a fost mediatizata intrucat a fost o petrecere de familie, cu familiile . DA da da, eu cuscru mare, avand 2 baieti Robert 7 ani si Andrei 5 ani . Negrotaurul si Evgheny au pus ochii pe comoara mea si m-au provocat ! Am cu ce baaaaaaaaaaaaaaaaaaa................2 baietii ca asa e moda. Ce Tractozaure esti ... , lasa ca te razbuni tu pe ai tai elevi ! Multumesc , tin sa iti aduc la cunostinta ce are ce invata Robert de la tine . L-a facut KO pe baiatul lui Evgheny de 10 ani ! Deci, la urmatorul concurs bazeaza-te si pe Robert ! :rsp :rsp

asa baaaai cuscre mare!!! va sa zica erai pe faza la incidentu cu capu in gura....cand te-am intrebat de ce ii alergi cu matura pe ginerii mei ai zis ca nu stii nimic :grin:

Lasa ca vin ei la poarta mea dupa comorile mele ... vezi tu atunci cat trebe sa platesti pentru ei :ha: :ha: , sa vezi ce ti-i alerg cu masina pana le trece de agatat :ha: :ha:

Link spre comentariu

@Vulpoiul deghizat in Tractozaur ...pune mana si pregateste utilajul ca 3 iulie e foarte aproape ... :grin: Sau ai de gand sa te afisezi cu Barcozaurul sau sa vii "ca pensionat pe caz de boala" in scaunul de copilot?

@GPScu - foarte urata faza aia cu capul in gura, am aflat si eu aseara ... Dar per total toti copiii s-au simtit bine impreuna in aer liber (si au fost cca 15 copii) chiar daca au fost cateva momente de haos ...

Domnilor au fost doua zile de vis, spun asta nepunand in balanta mini-iesirea care s-a consumat in teren! Intre timp s-au mai injectat iremediabil si niste spectatori cu acest sport ...Pana la urmatoarea iesire m-am gandit sa va pregatesc o mica surpriza! Dar cum era vorba aia romanesca: toate la timpul lor!

Iaca si putina regie de Moeciu:

[youtube:2y1ponsy]

[/youtube:2y1ponsy]

Later edit: exista un decalaj intre film si sunet ...dar nu am ce sa-i mai fac, speram ca o sa va placa! :ha:

Link spre comentariu

Nu ne place mah, nu ne place ca nu am fost acolo :P :ha:

Una peste alta, lasand gluma deoparte, chiar daca m-ar fi invitat si pe mine Nicu :P :ha: nu aveam cum sa vin ca am tinut un stagiu de initiere in tainele calariei (hipism adica, sa nu va ganditi la altceva :grin: ) pentru elevii mei, cei care ma cunosc mai bine stiind CA :grin: calaria este unul din hobby-urile mele majore pe langa off-road...

Felicitari oricum :1 , ma bucur ca v-ati simtit bine in acea formula :wink: La Multi Ani lui Nicu, cat despre 3 iulie Ioane, de abia acum cand am vazut-o scrisa aceasta data, mi-am dat seama ca fata mea cea mica, Sara, o sa faca 2 anisori exact in acea zi! :grin: Dar nu-ti face tu griji, vin cu Tractozauru` , n-are cum sa lipseasca tocmai "la piece de resistance" de la acea intrunire..., iar CA :grin: copilot..., NICIODATA :grin: nu ma prinzi tu pe mine in postura de "spectator" :grin: vorba unora...

GPScule, ti-as fi dat un raspuns :P prin intermediul acestui mediu, dar prefer sa o fac intre 4 ochi, ca pe urma iar se "inburica" Ion si ne cearta :ha: ca facem caterica unul de altul public pe forum, noi astia din Off-Road Runners Team , asa ca voi pastra o mica distanta oficiala si iti raspund doar atat: Nu este nici o problema dragul meu GPScu, am inteles perfect ca a fost o petrecere de familie, cu familiile... :bravo

Link spre comentariu

Nu toyota ci toyotele ! A mai achizitionat una , pe care intradevar zice el o va face de extrem . :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

bravo baieti,frumoasa iesirea.dar vadca se mai gasesc noroie pe seceta asta

ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi

ARO 243,an 1986,motorizare D127

ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare

Audi B4, an 1994 benzinar de 2000.

BUGHI - motor de 1600 benzinar

Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare