R20 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 va salut, ma numesc daniel pop sunt din bistrita si detin un Nissan terrano II an 2000, intrebarea la care va-s ruga sa ma ajutati cu un raspuns este: am observat de curand ca scade nivelul lichidului de la ambreaj incat am ajuns sa completez la un interval de 3-4 zile, la vedere nu este nici o scurgere asa ca ma-m bagat sub ea si am observat la nivelul cutiei de viteze in zona semeringului dintre cutie si motor niste lichid, nu stiu sigur este vorba de ulei sau lichid de ambreaj, astept un sfat, oare ce se intampla cu lichidul folosesc dot 4 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: terrano II Salut! In dreapta pe sensul de mers , chiar langa cutie ai pompa de ambreiaj ! e posibil sa arunce lichid chiar acolo unde spui tu ! Baga un set de garnituri pentru pompa , sau ...daca ai norok este aerisitorul slabit ! Succes ! p.s. regulamentul forumului spune ca primul mesaj sa fie de prezentare in sectiunea de prezentare a membrilor ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R20 Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: terrano II scuze pt prezentare, mersi mult pt sfatul rapid chiar maine o sa verific, o seara buna Salut! In dreapta pe sensul de mers , chiar langa cutie ai pompa de ambreiaj ! e posibil sa arunce lichid chiar acolo unde spui tu ! Baga un set de garnituri pentru pompa , sau ...daca ai norok este aerisitorul slabit ! Succes ! p.s. regulamentul forumului spune ca primul mesaj sa fie de prezentare in sectiunea de prezentare a membrilor ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: terrano II Simeringul de care spuneti dvs (sper sa nu ma insel) este simeringul de palier...eu am avut destul de furca cu el pt ca aceeasi problema imi aparea- o scurgere micuta de ulei...trebuie data cutia de viteze jos...mare grija la cine duceti masina... Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate