mihai Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Incepusem scurta poveste a proiectului la rubrica Nissan-'mici modificari' dar,daca tot am lipsit 2 luni,vad ca si-au bagat coada prietenii mei,in loc sa incerce asta pe vreun forum gen 'cancan' :ha: :ha: :ha: Am mai discutat subiectul,asa ca...pas. Deci,dupa ce toata toamna si iarna am batut muntii cu ditai masina,m-am hotarat:jos cu tabla inutila....scurtat sasiul pana in spatele rotilor,si caroseria corespunzator. Va avea doar doua usi,doua locuri,si ceva spatiu in spatele scaunelor,evident pt subwoofer-ul de 2000 de w,care nu putea sa lipseasca :ha: ... Multe probleme au aparut pe parcurs,o provocare sa le rezolvi. Singura operatie facuta de altcineva,de fapt cea mai importanta,a fost executarea custii de protectie. Facuta de Reti,facuta profi si cu simt de raspundere. Omul a lucrat cu catastiful FIA in brate non-stop. Aveam oarece rezerve initial,dar chiar a iesit o treaba foarte buna. Am incalcat eu putin regulamentul la final cu niste modificari care nu afecteaza deloc rezistenta roll-cage-ului,din contra...ca tot zicea Reti ca trebuie sa reziste daca ma rastorn cu masina de 20 de ori....auzi nebunul.....ar trebui sa-si faca si Iulian roll-cage :ha: :ha: :ha: nu prea avem poze pe parcursul lucrarii pentru ca nu le vad rostul,eventual asortate si cu povesti gen;am taiat,am facut,am dres,bla,bla,sa nu uit de mici si bere :ha: :ha: :ha: si nici timp nu avem.....am de terminat o hala noua. Cu ocazia asta vand si service-ul vechi,aproape complet dotat. Masina nu iese cu aspect comercial,pt ca o sa mearga numai pe munte...asta nu inseamna ca nu astept cu placere vreo liniuta pe Magheru cu vreun BMW 'tunat'...ca sa moara taranu' de inima rea :ha: :ha: :ha: .....asta fac acum,stau cu laptop-ul pe motor ca sa-l trag usurel,fara sa-l doara,spre 300CP.... Dupa nefericitul eveniment de la Padina Ursului,cand a crapat reductorul si am venit acasa pe platforma, mi-am luat doua autoplatforme noi noute...sa se odihneasca Patrol-ul pana la locul de joaca.....asa ca daca aveti nevoie apelati cu incredere...10% reducere pentru membrii clubului.....sau majorare de 10%,depinde de cine e respectivul :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate