Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

poze

suzuker

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: poze

Croatia-Localitatea ****

http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/DSC00268.jpg

http://i732.photobucket.com/albums/ww328/johanna_vonr/DSC00266.jpg

Da in Croatia este localitatea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pun si eu cateva poze ca raspuns la "trofeul" domnului vanator.

M-am jucat cu ele (au fost 3 mai mari si una mai pricajita), si-au bagat botul in camera foto, una m-a muscat (in joaca) si am facut antirabice, mi-au mancat adidasii, mi-au sfartecat husa de la trepied.... FIARE nu gluma :ha: . Aaa, si sa nu uit, ne-au halit si ceva mancare, noroc ca nu ne-au baut si berile :x

Si nu le-am agatat in pom sa le manance corbii, nu le-am luat capul sa-l agat pe perete. In schimb m-am ales cu o experienta de neuitat si cateva fotografii pe care eu le numesc - pe buna dreptate cred - TROFEU.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Daca zici ca e dimensiune standard cred ca e vorba de Hummer,mai sint americane cu 8 prezoane(Chevrolet,AMC) dar dimensiunea standard e pe 16"

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Am vazut Lamborghini asta la o emisiune pe Discovery. Proprietarii, doi japonezi parca, nici n-au vrut sa-l lase pe prezentator, asa cum se obisnuieste, sa dea o tura.

O tineau ca pe-un bibelou :grin: De fapt la costurile de intretinere pe care le are si la valoarea ei pe piata cred ca trebuie sa ai cateva doage lipsa sa o bagi in teren.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Daca zici ca e dimensiune standard cred ca e vorba de Hummer,mai sint americane cu 8 prezoane(Chevrolet,AMC) dar dimensiunea standard e pe 16"

ce aproape am fost... :P astia de la Lamborghinii au luat modelul cu tot cu roti :ha: :ha:

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

Daca zici ca e dimensiune standard cred ca e vorba de Hummer' date='mai sint americane cu 8 prezoane(Chevrolet,AMC) dar dimensiunea standard e pe 16"[/quote']

ce aproape am fost... :P astia de la Lamborghinii au luat modelul cu tot cu roti :ha: :ha:[/quote:2r7tlhap]

Acuma stim ca Hummeru`-i "lins" de la "spaghetti".

:ha: :ha: :ha:

Pai da, au lasat pe sheici sa-l comande (si sa-l plateasca) pt. nevoile lor de desert, ca ei stiu cel mai bine cum e in tara lor, l-au copiat (economie de fonduri pt. inventie), si-l folosesc in Golf impotriva arabilor. :ha: :ha: :ha:

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare