mrJv Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 :D Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 vaselina Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 o poza cu morala si una cu amenintare PS: numa ca le-am uploadat invers... my bad Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 ati vazut catei cu aripi ??? ... nici rate care latra ???... :roll: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Urare de craciun ! :fr "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Nu spun prea multe.. il las pe max sa zica de telefonul asta.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2007 arata bine, merita pus pe bordul de la audi, acolo unde atirna ciucureii aia multi si cruciulitele prinse cu ventuza de parbriz... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 ar fi "brelocul" care face cat masina... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 e original vertou? copii am vazut da original nu.... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2007 pare original, dar asta nu-l face mai frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 Original...gold 18k. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Pare original dar pe mine nu ma impresioneaza absolut deloc. Dar in high society trebuie sa ai asa ceva ca iti arata clasa sociala. :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &minFirstR gistrationDate=2007-01-01&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1 Pkw-Inserat: Detailansicht cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 pe ce cere asta 36.000 euro? pe un morman de fiare? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 hai breee.... o mica zgarietura... iese la polish ...!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 +ca ii euro4 si-l lasa la 30k :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Stiti bancul ala cu mercedesul si trabantul.. ? (cand trabantul era tractat de mercedes si ala s-a luat la intrecere cu alta masina si trabantul claxona?) E... in romania e adevarat.. numai ca acum un Tico tracta un Ferrari http://www.realitatea.net/media/poza/po ... 552_01.jpg http://www.realitatea.net/media/poza/po ... 552_02.jpg ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Ce inseamna... celebritatea... :P :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Doctore te-a facut frate artist celebru? :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Doctore te-a facut frate artist celebru? :grin: :grin: :grin: Fotografiile mi-au fost trimise de ... "foxman"... nu am nici o legatura... :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 masina de tip ikea :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Imi pare rau dragii mei daca v-am ignorat dar mi-am facut un nou cerc de prieteni... hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 cerc vezi ca astea te vor face praf !!! ........uite ce palmares au !!!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Bani.. bani .. banii.... care au circulat, de-a lungul timpului pe la noi.. http://aes.iupui.edu/rwise/countries/romania.html ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 cine vrea un logo? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate