think247 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Am descoperit o serie de solutii de chip tuning pentru suzuki samurai: http://www.yourhotcar.com/prod/O2_Power ... HIP/17964/ http://www.yourhotcar.com/prod/Surge_En ... ip/17558/# http://slrmotorsports.amazonwebstore.co ... LY1M10.htm http://www.amazon.com/accessories-Incre ... B000CBRWJ4 A incercat cineva asa ceva? Am cautat pe forum si nu am gasit nimc despre subiect ... my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning nu prea cred ca a facut cineva asa ceva la samurai,nu e masina de curse,laacei bani modifica un reductor sau monteaza un troliu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning cred ca ar fi o solutie si atunci se evita turatiile ridicate si implicit scade zgomotul si ceva cai in plus suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning La un samurai e ok sa inbunatatesti cuplul motorului. Stiu pe cineva care are montat asa ceva pe un Suzuki Samurai si nu simte nici o diferenta. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning te referi ca nu are rost sa se monteze sau ca se monteaza degeaba suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning Eu unul nu mi-as pune....am eu o problema cu chip-urile. Motoarele de Samurai nu au nici o problema la turatii mari, asta daca le dai ce trebuie. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning parere mea este ca se monteaza degeaba,eu am vitara si la nevoie turez motorul si pana in 6000,daca ai ulei bun si toate cele,nu are nici pe dracu suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning eu stiu ca nu are nimic motorul turat dar ma gindeam la zgomotul din masina si la depasiri nu interpretati ca fac liniute cu samuraiul dar de multe ori esti nevoit sa accelerezi in depasire si sa constati ca pedala este lipita de podul pedalier si ma gindeam ca un cal in plus nu ar strica dar adac acest cip nu mareste puterea motorului inseamna ca este pus degeaba cred ca cel mai corect este ca acest cip modifica amestecul de aer carburant sa fie in alti parametrii :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning daca ai nevoie de sprint in depasiri ,mai schimbi o treapta inapoi si atunci sigur ai acel demaraj dorit,dar un samurai sau un vitara NU ESTE MASINA de curse sa facidepasiri din acelea spectaculoase cu el.Eu daca ma deplasez cu 70km/h si tre sa intru in depasire nici nu tre sa schimb inapoi in treapta 4,si accelereaza usor pana in 100km/h,la aceea viteza poti depasi si un tir cu destula usurinta suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning daca ai masina de offroad...nu poti face depasiri si alte smecherii pe care le faci cu un BMW.....decat daca pui pe masina un motor adevarat....dar asta e deja alt film :grin: chip tunning pe Samurai....mor incet ....vorba dracului dupa ce-a tuns porcul grea treaba si proasta lana :ha: vrei senzatii tari cu sami...pune-i motor de Impreza....si-ai scapat de toate grijile :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning da ai dreptate masina ta este vitara iar a mea este samurai diferente mari intre motoare sa nu vorbim de turatii si de zgomot nu merg la concurs cu ea dar nici nu pot sa stau in spatele tirului sau altor camioane sa ma afume da se poate reduce treapta de viteza dar implicit creste turatia sincer eu sunt obijnuit cu disel masina de familie si poate si de aici problema de turatie acum scuzati ca am facut topicul varza :h5, problema cipului eu cred ca nu ar strica parerea mea personala ai un cuplu bun la turatie mai mica sau poate un mecanic ar stii mai multe detalii suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning cel mai simplu pe samy schimbi motorul cu unul de vitara Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning dar nu vreau sa platesc impozit mai mare si am bagat destui bani in masina eu pina la locul de joaca fac 120 km pe asfalt nu am munti in apropiere iar dac aaveam bani imi cumparam vitara de la inceput dar in 2008 erau alte preturi acum la citi bani am bagat in samurai nu ma mai intilnesc cu ei iar diferenta pt un schimb nu am pe praful acesta asa ac trebuie sa ma folosesc de ea asa cum este si sincer nu pierde gram de ulei motorul sa nu mai vorbim ca i-am facut distributia si toate cele pt a se incadra in parametrii normali suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning luati legatura cu cornel sa va spuna cum a pus el compresor pe curea pe samuraiul lui.credeti-ma trage de rupe motorasul ala - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning care cornel ca sunt multi pe forum :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning sa vedem poate ne da ceva detalii :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning Vreo cinci zece cai in plus nu m-ar supara nici pe mine, dar pentru suflu in plus pe panta, nu pentru depasiri, ca de astea nu agreaza Samu al meu (stie 100 doar de ziua lui si de santamarie mica). Cred ca primii pasi sunt de facut prin un schimb de filtru cu unul mai sport, eventual snorkel, plus umblat pe la evacuare, nu la chiptuning. Oricum negreatza mea are carburator, asa ca nu am ce cipui. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning ....vorba dracului dupa ce-a tuns porcul grea treaba si proasta lana :ha: buna vorba :) my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning Acum, daca tot s-a adus in discutie aceasta tema, exista vreun mod simplu, accesibil si eficient de a mari in mod autentic puterea motorului la Samurai? Scopul ar fi combinat, atit pentru deplasarea pe asfalt cit si pentru iesirea mai usoara din noroi. Nu intreb de variante mecanice, gen schimbat rapoarte sau reductoare. Ci pur si simplu un mod eficace de a creste puterea efectiva a motorului, chiar cu pretul cresterii consumului. Evident fara a schimba tot motorul, o varianta echilibrata in ceea ce priveste raportul efect/pret. Multumesc pentru parerile pertinente. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning Eu am apelat la Safari Snorkel, filtru sport K&N, ax cu came Iski racing cam, evacuari Doug Thorley. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Suzuki Samurai - chip tuning Si care a fost efectul? Inbunatatire vizibila? ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate