worldscape Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 ... avand in vedere ca inca nu am gasit inca un Wrangler care sa-mi placa si sa iasa si acceptabil ca pret, sambata seara a aparut o ocazie intruchipata intr-un JEEP Grand Chrokee Laredo din 93.... deci a aparut si a 2-a masina ( oficial va fi a copilotului ... dar pentru oferte decente dupa modificari, va fi de vanzare) - cutie automata secventiala - motor benzina 4 litrii ( ca si cel de pe Wrangler) - Dana 30 fata si Dana 35 spate cu rapoarte de 3.55 - AC... si alte dotari pt confort - si neasteptat de bine intretinut ... adevarul e ca nu are parcursi decat 63.000 mile - cca 100.000 Km urmeaza in cateva luni modificarile.... va pun poze atunci. pozele sunt cele care au fost postate pt vanzarea lui.... o sa revin cu poze noi... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D Pana acum erai denumit Fierbatorul de Gipuri :ha: cu toate ca aveai numai unul singur... Acum iti vei merita pe deplin numele, ca deh, ai mai multe "Gipuri"! :ha: :ha: :ha: Ai grija cum ii faci felu` si astuia :grin: Tractozauru` d`abia asteapta sa mai traga de un Jeep :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D Pana acum erai denumit Fierbatorul de Gipuri :ha: cu toate ca aveai numai unul singur... Acum iti vei merita pe deplin numele, ca deh, ai mai multe "Gipuri"! :ha: :ha: :ha: Ai grija cum ii faci felu` si astuia :grin: Tractozauru` d`abia asteapta sa mai traga de un Jeep :P :ha: :h5 din experiente se invata :P daca vrei p'asta il fierbem repede... ca da rateuri pompa de apa :ha: asa ca pot sa mai fac un show pana ma apuc de modificari la el.... inca nu m-am hotarat daca sa bag flexu' pe el si sa-i las doar locurile din fata... sau il prepar frumos si il plimb pe la nas lui Semaca care si asa si-a scos cotetu la "donat" ( pardon vanzare...) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D La mai mare! :x Ti-ai luat si un autobuz? Ca cel mic era c-am incomod? Daca tot vrei sa-l modifici, fa-i bena in spate si-l urci ce cel mic, si asa le ai pe amandoua. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D La mai mare! :x Ti-ai luat si un autobuz? Ca cel mic era c-am incomod? Daca tot vrei sa-l modifici, fa-i bena in spate si-l urci ce cel mic, si asa le ai pe amandoua. unul din avantaje este ca poate cara remorca de 3500 Kg.... adica il pot cara pe ala micu fara probleme... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hendon Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D Frumoasa bestia.Si pe mine ma bate gandul sa-l iau pe al 3 lea...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D Felicitari dom`le pt jeep :h5 Sa inteleg ca vrei sa`ti dai frau liber la imaginatie la asta micu` ? :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Re: s-a marit familia cu inca un Jeep :D pose cu utilaju la URSUS 2009... inca nu am avut timp sa-l modificam... asa ca l-am folosit in varianta stock... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts