danm Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 [attachment=0]CIMG1841.JPG[/attachment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danm Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: custom made CIMG1843.JPG[/attachment:3eszb9be] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danm Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: custom made CIMG1845.JPG[/attachment:20nidh40] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: custom made Sasiul si mecancia sunt de ARO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: custom made FELICITARI !!! ; Bun; bun; bun, dar ce motor ai sub capota ??? poze; poze;poze ; arata interesant . :bravo Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danm Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: custom made nu stiu nimic despre masina.am vazut-o pe un drum forestier si am facut citeva fotografii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: custom made oaaaaaaaaaah.......... strutzo-camila! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: custom made super tare, frate! As vrea sa vad pe unde urca cu cauciucurile alea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: custom made eu zic ca trebuie apreciata munca pasiunea pt 4x4 nu cred ca se traduce prin marci renumite gen arb sau ome nici prin 'jde mii de euro platiti unui atelier specializat 4x4 ar trebui sa insemne pasiune pt fier si omul ala o are din plin.nu vad cum altfel s-a construit masinaria aia decat din pasiune bravo lui !! as vad cat mai multi oameni intorsi la surburi si aparate de sudura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: custom made Felicitari respectivului!!!!!!!!!!!!!! Asa cum zicea si @zep, offroad nu inseamna neaparat sa scoti din buzunar miile de euro, sa le dai cuiva sa-ti "faca" masina ca apoi sa te apuci sa o "omori" de dealuri. mai trebuie sa te murdaresti uneori si cu vaselina si cu ulei si sa-ti faca placere "sa-ti cunosti" masina. Asa inveti sa respecti spiritul off-raod-ului. :1 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: custom made Mi se pare o idee buna. Caroseria aia de Pejo` sigur e mult mai usoara decat cea de Aro, iar confortul e mai mare. Cu o pereche buna de bocanci, sigur face o treaba buna prin coclauri. Le: Suspensia spate m-i se pare cam "stiff". Sigur zdruncina grozav la greutatea masinii. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: custom made Pai la cum arata masina, sunt sigur ca proprietarul nu o tine sa se dea cu ea pe bulevard, asa ca de ceva "lest", ca sa aiba greutate nu ar trebui sa se planga. Totusi raman la parerea ca i-ar trebui ceva caucioace... In rest, respect ptr munca si ingeniozitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate