Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

custom made

danm

Postări Recomandate

Re: custom made

FELICITARI !!! ; Bun; bun; bun, dar ce motor ai sub capota ??? poze; poze;poze ; arata interesant . :bravo

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic ca trebuie apreciata munca

pasiunea pt 4x4 nu cred ca se traduce prin marci renumite gen arb sau ome nici prin 'jde mii de euro platiti unui atelier specializat

4x4 ar trebui sa insemne pasiune pt fier si omul ala o are din plin.nu vad cum altfel s-a construit masinaria aia decat din pasiune

bravo lui !!

as vad cat mai multi oameni intorsi la surburi si aparate de sudura

Link spre comentariu

Felicitari respectivului!!!!!!!!!!!!!! Asa cum zicea si @zep, offroad nu inseamna neaparat sa scoti din buzunar miile de euro, sa le dai cuiva sa-ti "faca" masina ca apoi sa te apuci sa o "omori" de dealuri. mai trebuie sa te murdaresti uneori si cu vaselina si cu ulei si sa-ti faca placere "sa-ti cunosti" masina. Asa inveti sa respecti spiritul off-raod-ului. :1

Link spre comentariu

Mi se pare o idee buna. Caroseria aia de Pejo` sigur e mult mai usoara decat cea de Aro, iar confortul e mai mare. Cu o pereche buna de bocanci, sigur face o treaba buna prin coclauri.

Le: Suspensia spate m-i se pare cam "stiff". Sigur zdruncina grozav la greutatea masinii.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Pai la cum arata masina, sunt sigur ca proprietarul nu o tine sa se dea cu ea pe bulevard, asa ca de ceva "lest", ca sa aiba greutate nu ar trebui sa se planga.

Totusi raman la parerea ca i-ar trebui ceva caucioace...

In rest, respect ptr munca si ingeniozitate!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare