crysst Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 unul dintre noi, offroad-ist, a facut un gest care il elimina din grupa OAMENI.....pentru mai multe detalii cititi postul asta de pe un alt forum...poate cineva dintre noi stie ceva despre aceasta scursura...... http://www.vinatoare.ro/index.php/topic,3695.0.html Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Singura ipoteza care o am e ca nu a vazut cainele.. altfel nu-mi pot inchipui asa ceva, nu gasesc o explicatie rationala. Chiar nu cred ca poate fi posibil.. dar uite ca se intampla. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut, din Constanta stapanul cainelui a fost de fata...si sunt convins ca isi dadea seama daca nu l-a vazut sau a facut intentionat.......oricum...nu ar trebui sa fie chiar asa de greu de identificat individul dupa cele cateva detalii.... Nissan Patrol , lung, culoare verde inchis sau doar o culoare inchisa, pe geam scria ceva care incepe cu litera P culoare portocaliu Masina nu avea numere, avea troliu pe fata, doua priectoare pe bara fata si 4 sus, nu avea roata de rezerva pe spate, inaltata, cauciucuri de teren mari Si masina avea un abtipild cu numarul 51 intr-un cerc, mai mult ca sigur numar de concurs. Si toata treaba s-a intamplat in Constanta...deci proprietarul tinand cont ca nu avea numere la masina....era din zona. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sa fie oare un numar de genul acesta (doar ca 51, nu 15)...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Acel individ,ca nu-l pot numi OM ,este o bestie si ar trebui sa-si primeasca o pedeapsa exemplara.Eu sunt putin mai extremist si l-as aseza pe el in locul cainelui si masina sa treca peste el .Pacat ca asemenea lucruri se intampla si pacat ca sunt provocate de un off-roader.Dupa umila mea parere un off-roader ar trebui sa protejeze natura precum si vietuitoarele inconjuratoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Si uite asa, incet incet, din cauza unora care nu se pot stapani la volan si poate aveau si cateva sprituri in plus de se cred regii rally-raid-ului si al off-road-ului, vom ajunge sa ne dam in "tarcuri", precum indienii in rezervatii. Naspa! Si din pacate din ce in ce mai multi vad miscarea off-road ca "inamic public"! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Urata treaba. Eu mai sper totusi ca omul nu a vazut cainele si l-a calcat din gresala iar totul a fost un accident nefericit. Dar macar trebuia sa opreasca sa dea o mana de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Hm, poate ar fi mai bine sa nu mai facem catalogari, etichetari si caracterizari in necunostinta de cauza. Omul ala (ma refer la soferul masinii de teren care a lovit mai mult sau mai putin intentionat cainele) nu este neaparat offroadist, asa cum de regula nici offroadistii nu sunt automat braconieri, asa cum, unul din cei ce a postat la vinatori este ferm convins. Practic, este vorba de un om care conducea o masina 4x4, mai mult sau mai putin preparata. Cititi cu atentie ce s-a scris dincolo si vedeti ca din investigatiile forumistilor se pare ca este vorba de angajatii unei firme de paza care patruleaza pe linga o conducta. De regula la offroad nu se iese de unul singur. Iar incepem sa postam poze cu masini si o sa iasa ca si topicul cu parcul national. Lasati omul (ma refer la proprietarul cainelui) sa decida ce vrea sa faca si nu incepeti o vinatoare de vrajitoare doar de dragul de a o incepe. Parerea mea. O parte din vina ii apartina, stie el la ce ma refer. Si ca sa intelegeti si ceilalti, unul din exercitiile cele mai importante in dresajul cainelui de vinatoare este una sau mai multe comenzi prin care cainele trebuie sa se fereasca din bataia pustii (la auzul careia, de regula, cainele se deplaseaza inspre stapin). Daca cainele era in perioada de instructaj, trebuia asigurat cu o lesa de cca 5m, asa, il putea trage din fata masinii si nu se intimpla nimic. Aruncam cu vorbe, si bagam toti offroadisti intr-o uala mare, din cauza unei intimplari, care in proportie de 50% poate fi un banal accident. In concluzie, nu va mai incrincenati si nu mai aruncati cu vorbe daca nu stiti exact ce s-a intimplat acolo. E doar un sfat. Daca nu vreti sa-l urmati, face-ti cum va dicteaza costiinta. ps: Ce mi se pare si mai aiurea decit intimplarea asta, este usurinta cu care spune cineva dincolo, ca isi ia pusca cu el, si nu ezita sa o foloseasca daca un alt caine se uita urit la al lui. Asta deja este o afirmatie ce tradeaza premeditarea unei actiuni de a omori un alt caine, fara nici cel mai mic scrupul. Adica, cainele meu este cel mai cel si nici un alt caine nu are voie sa se uite urit spre el??? Si se considera mare iubitor de caini. Ma lesi!!! Ca sa nu mai povestim de citi caini impusca vinatorii* si ii lasa sa putrezeasca pe cimp sau prin paduri, doar asa ca le da voie ... legea. De asta ce sa mai zicem. Rahat cu mac. * - rog vinatorii care fac exceptie sa se simta exclusi din rindul celor care fac asa ceva; nu sariti ca nu am tabel nominal cu cei care fac si cei care nu ca sa il pot posta aici. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @srevni... :g gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sa fie oare un numar de genul acesta (doar ca 51, nu 15)...? La AGNITA FREE SPIRITS RIDE NU A EXISTAT NR 51........sigur o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sa fie oare un numar de genul acesta (doar ca 51, nu 15)...? La AGNITA FREE SPIRITS RIDE NU A EXISTAT NR 51........sigur Nci eu nu stiu sa fie la vreun concurs 51 de masini la o categorie asa ca e mai plauzibila versiunea ca ar putea fi o masina de-a firmei de paza de care se zicea. Indiferent de situatie, eu sunt convins ca , calcatul cainilor cu e scopul in viata a soferului si ca totusi a fost un accident nefericit care se poate intampla oricui. Si eu am patit sa lovesc un caine cu masina (e drept ca eram pe un drum national). Mi-a parut rau dar nu am avut ce face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut la arad anul trecut au fost 51 stiu sigur asta din pacate doar bucur are lista cu masinile forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut vad ca sunt destui oameni care catalogheaza imediat pe cineva ...Tocmai se incheiase topicul cu trecerea prin rau , cand iar cineva acuza (cum ca nu merita sa fie om...) doar din posturi de pe alte forumuri... Tatii inainte sa scoti pistolul fi sigur de ceea ce ai de facut , altfel intram in povestea aia cu lupu` moralist ! p.s. odata am omorat 2 gaste cu masina, au mers pe varza cu vin rosu ...(scuze de ironie dar chiar sa excludem pe cineva din categoria `oameni` pentru un accident mi se pare o gluma !) https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut nu editez . Am o rugamite pentru Max ! Te rog daca e ok schimba numele topicului pana se lamureste exact care a fost treaba , nu merita nimeni sa fie catalogat asa doar ca poate oricine sa scrie aici daca are cont ! :p https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut nu cred ca e jignitor titlul topicului ideea e sa gasim posesorul masinii si sa vedem daca are si el ceva de spus... daca doreste daca il cunosti, te rugam sa ne spui, daca nu, nu vad de unde atata sensibilitate forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut OM? foarte greu de crezut - nu e jignitor ?!? nu nu cunsc despre cine e vorba ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut unul dintre noi, offroad-ist, a facut un gest care il elimina din grupa OAMENI.....pentru mai multe detalii cititi postul asta de pe un alt forum...poate cineva dintre noi stie ceva despre aceasta scursura...... si nici aici nu e ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Hm, poate ar fi mai bine sa nu mai facem catalogari, etichetari si caracterizari in necunostinta de cauza. Omul ala (ma refer la soferul masinii de teren care a lovit mai mult sau mai putin intentionat cainele) nu este neaparat offroadist, asa cum de regula nici offroadistii nu sunt automat braconieri, asa cum, unul din cei ce a postat la vinatori este ferm convins. Practic, este vorba de un om care conducea o masina 4x4, mai mult sau mai putin preparata. Cititi cu atentie ce s-a scris dincolo si vedeti ca din investigatiile forumistilor se pare ca este vorba de angajatii unei firme de paza care patruleaza pe linga o conducta. De regula la offroad nu se iese de unul singur. Iar incepem sa postam poze cu masini si o sa iasa ca si topicul cu parcul national. Lasati omul (ma refer la proprietarul cainelui) sa decida ce vrea sa faca si nu incepeti o vinatoare de vrajitoare doar de dragul de a o incepe. Parerea mea. O parte din vina ii apartina, stie el la ce ma refer. Si ca sa intelegeti si ceilalti, unul din exercitiile cele mai importante in dresajul cainelui de vinatoare este una sau mai multe comenzi prin care cainele trebuie sa se fereasca din bataia pustii (la auzul careia, de regula, cainele se deplaseaza inspre stapin). Daca cainele era in perioada de instructaj, trebuia asigurat cu o lesa de cca 5m, asa, il putea trage din fata masinii si nu se intimpla nimic. Aruncam cu vorbe, si bagam toti offroadisti intr-o uala mare, din cauza unei intimplari, care in proportie de 50% poate fi un banal accident. In concluzie, nu va mai incrincenati si nu mai aruncati cu vorbe daca nu stiti exact ce s-a intimplat acolo. E doar un sfat. Daca nu vreti sa-l urmati, face-ti cum va dicteaza costiinta. ps: Ce mi se pare si mai aiurea decit intimplarea asta, este usurinta cu care spune cineva dincolo, ca isi ia pusca cu el, si nu ezita sa o foloseasca daca un alt caine se uita urit la al lui. Asta deja este o afirmatie ce tradeaza premeditarea unei actiuni de a omori un alt caine, fara nici cel mai mic scrupul. Adica, cainele meu este cel mai cel si nici un alt caine nu are voie sa se uite urit spre el??? Si se considera mare iubitor de caini. Ma lesi!!! Ca sa nu mai povestim de citi caini impusca vinatorii* si ii lasa sa putrezeasca pe cimp sau prin paduri, doar asa ca le da voie ... legea. De asta ce sa mai zicem. Rahat cu mac. * - rog vinatorii care fac exceptie sa se simta exclusi din rindul celor care fac asa ceva; nu sariti ca nu am tabel nominal cu cei care fac si cei care nu ca sa il pot posta aici. Prietene, eu sunt ala cu pusca...si ca sa intelegi mai bine (daca este cazul...si daca doar nu faci pe....) am bagat in cainii mei bani de 2 ori cat ai bagat tu in masina de concurs (a fost o comparatie...nu inseamna neaparat ca tu ai o masina de concurs in care ai bagat bani)...asa ca sa ii incaiere niste caini hoinari ( asa se numesc aia care sunt fara stapan in fondul de vanatoare, si un vanator are datoria morala si statutara sa ii impuste) pe langa faptul ca mi-ar putea rani cainii...mai mult s-ar putea sa fie chiar mai rau...acei caini sunt purtatori de cele mai multe ori de microbi si boli din cele mai urate......si acum te las pe tine sa judeci (sau poate nu....) de ce incerc eu sa imi protejez cainii atunci cand ies cu ei la plimbare.......iar in lesa sa iti tii tu copii cand esti singur pe camp la picnic cu familia......SA NU CUMVA SA II CALCE VRE-O MASINA. Poate am fost cam agresiv in postare....dar stii tu cum a fost judecat un vanator care a postat aici, in forumul 4x4? daca nu...ia si studiaza postarile lui Claudiu Tinca.............si vezi despre ce este vorba........ Cat despre caini in general.....daca tot ai citit pe forum...ia si cauta postarile mele si ai sa vezi ca niciodata nu am impuscat caini (desi este necesar, sunt constient de asta)....si nici nu as impusca decat sa imi apar familia sau cainii...... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @crysst. ......iar in lesa sa iti tii tu copii cand esti singur pe camp la picnic cu familia......SA NU CUMVA SA II CALCE VRE-O MASINA. Auzi nea vezi ca o dai in altele . Ce treaba au cainii cu copiii omului. Putin mai mult respect te rog. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Domnul srevni...acum am vazut ca dumneavoastra dresati caini pe bani....imi puteti spune dumneavoastra cati bani costa sa dresezi pentru vanatoare un caine gonitor? (ai mei sunt copoi ardelenesti, 2 buc) si cam cat timp dureaza....asta asa ca sa inteleaga si restul lumii cam ce am scris mai sus........ Tu ca om iubitor (poate) de caini...banuiesc ca ai si tu un caine al tau.....daca ai iesi pe camp si ti l-ar incaiera niste caini hoinari.......ai fi ok....? ai lua acei caini si le-ai da de mancare? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @crysst. ......iar in lesa sa iti tii tu copii cand esti singur pe camp la picnic cu familia......SA NU CUMVA SA II CALCE VRE-O MASINA. Auzi nea vezi ca o dai in altele . Ce treaba au cainii cu copiii omului. Putin mai mult respect te rog. Nike, usor ca nu m-am referit la ce ai crezut tu....sunt niste lese (hamuri) se mai numesc in care se tin copii mici sa nu plece de langa tine, sa iasa in strada cumva.......... Si ideea era...ca acel ham, lesa nu isi are locul atunci cand esti pe camp...si nu e nimeni pe langa tine...in special masini in viteza .... cam asta era ca un raspuns la ce a zis el ca trebuia sa isi tina cainele in lesa.......daca e sa ne gandim, atunci si copii ar trebui tinuti langa tine sa nu cumva sa ii calce o masina in viteza pe camp......nu? de ce draq il mai scot la camp daca il tin in lesa (si cainii si copii)...nu stau ei destul la padoc respectiv patut cand este acasa? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut intervin din nou, de data asta spre aplanarea conflictelor imi sunteti dragi amandoi, si crysst si srevni, asa ca am sa incerc sa fiu obiectiv si sa o luati ca atare crysst, afirmatiile tale sunt deranjante pentru orice iubitor de animale (si ma includ aici si pe mine), asa ca, eu zic ca tu ai exagerat, indiferent de motivatie si de ontlogie sau legal... nu suna bine ceea ce ai afirmat tu, deci srevni a reactionat si el la ceva care la deranjat uitati ca sunteti pe aceeasi parte a baricadei si va infierbantati unul contra altuia pe degeaba si aiurea, pt ca vad bine ca nici tu nu ai impusca caini asa...de rau ce esti, asa ca nu esti atat de negru precum pari in primul post nu mai scrieti la suparare si mai stati pe ganduri daca e asa cum pare ...ca nu suntem adunati pe aici de ieri de azi, ne cam stim de ani de zile, asa ca indiferent ce pare, e mai important cum e :omul: si nu ce a zis ultima data hai, la prima intalnire crysst da primul rand de bere si al doilea il dau eu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @crysst aseara era cam tirziu, si nu am vazut ca erai tot tu si dincolo. Acuma am vazut ca voi "va iubiti cainii" si nu "iubiti cainii". Este o mica diferenta, aproape isesizabila, dar care este acolo, exista si ... spune tot. In ce priveste remarca ta despre faptul ca "fac dresaj pe bani" ... ar trebui sa o demonstrezi. Pina una alta, ar trebui sa gasesti macar o persoana care mi-a dat macar un leu ca sa-i dresez cainele. Pe de alta parte, eu pot sa iti aduc cite chitante vrei tu, din care reiese citi bani am donat din vinzarile acestei carti catre un adapost de caini fara stapin (sau hoinari daca asa-ti place tie sa le spui). Prin urmare, astept scuzele tale publice, intrucit afirmatiile pe care le-ai facut pot fi foarte usor incadrate la "denunt calomnios", pt. care, in instanta sunt acceptate si acordate despagubiri morale. Suntem intr-un spatiu public, fapt ce creeaza toate premisele care-mi dau voie sa-mi apar imaginea. Daca nu crezi, listeaza topicul asta, si da-l spre studiu unui avocat. Ai sa fi surprins sa vezi ca am dreptate. Iar in ce priveste cainii "haoinari" (asa cum iti place tie sa-i etichetezi), afla ca sunt tot caini, din clasa mamifere, au trunchi cilindric care se termina cu coada, 4 membre, nasc pui vii pe care ii hranesc cu lapte. Interesant, nu??? In ce priveste cainii tai, indiferent de citi bani ai bagat tu in ei, afla ca sunt tot caini si in fata altor caini (chiar si hoinari, asa cum iti place tie sa-i cataloghezi) sunt EGALI!!! Am un coker si un "hoinar". Da, au fost atacati de alti caini, insa, surpriza, nu de caini "hoinari" ca la aia, daca arunci cu o piatra sau o bucata de lemn in directia lor, o iau la goana, ci de caini cu stapin. ps: daca vrei, iti daruiesc un exemplar din cartea pe care am scris-o, poate iti faci o idee despre comportamentul canin. Asa, ai sa poti evita situatiile neplacute, in care trebuie sa pui mina pe arme ca sa-ti aperi cainii. pps: Cit priveste copii tai, le doresc sa fie fericiti si sa duca o viata fara griji. O zi cu spor iti doresc, Marcel ppps: astept scuzele publice. Ce am scris mai sus, nu am scris doar asa ca sunt tare-n clanta. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut caini hoinari ( asa se numesc aia care sunt fara stapan in fondul de vanatoare, si un vanator are datoria morala si statutara sa ii impuste) :roll: :T Nu-s vanator, nici off-roadist, mi-ar place insa sa vad pe ce statut e scris ca este o "datorie morala" sa-mpusti o fiinta... :uameni Probabil ca faptul ca ai pusca iti da dreptul sa-ti faci propriile legi si statute... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @ forumisti Sper sa dati dovada de intelegere si sa incercati sa evitati jignirile! Cred ca se poate discuta normal pe subiectul topicului. Nu este indicat sa punem in balanta hobby-urile: "al meu e mai fain, ba al meu... al tau ucide.... ba tu distrugi natura...." Multumesc, Zippo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate