crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut hmmmm...ce sa zic.....multi chiar au idee despre ce vorbesc, dar cei mai multi vorbesc ca nu au idee...stapanul cainelui este un pusti care nu are nici o treaba cu offroadul, nici macar vanator nu este (posibil din cauza varstei) care avea 2 caini...si caruia un jeg de om i-a calcat intentionat unul dintre caini......nu stiu cum sunteti voi....dar daca mie mi s-ar intampla chestia asta....chiar as dori sa stiu cine a fost individu....... Yonut....am citit si rascitit postarile de pe forumul de vanatoare....si sincer nu gasesc afirmatiile tendentioase.....daca ai fi mai explicit (pe privat) sa nu deranjam pe nimeni, chiar as fi recunoscator...... Cat despre domnii DAN DIACONESCU & Co chiar aveam impresia ca pe forumul asta caterinca deplasata a fost oarecum eradicata....dar poate ca nu...... Chiar vi se pare exagerat de greu sa dai de urma cuiva atunci cand ai atatea detalii? eu cred ca nu. Una peste alta ar fi bine de inchis topicul...deoarece sunt convins ca vor mai fi saltate mingii la fileu....iar eu sunt exact omul potrivit sa le pocnesc....ceea ce nu este de dorit pentru bunul mers al forumului. Va multumesc pentru intelegere si inca o data imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu replicile mele. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Cea mai interesanta afirmatie este ca nu isi aduce aminte culoarea masinii (parca verde inchis) dar in schimb enumera o groaza de detalii legate de masina...pe care le descrie foarte exact ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Si revin la : ``OM? foarte greu de crezut `` nu e cam pripita afirmatia??? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Yonut, tu cam ai idee cum sta o masina care umbla numai pe camp, cel putin a mea vede apa pe ea in afara de ploaie de 2 ori pe an.....si acum te intreb eu...putea sa fie vre-un verde din ala prafuit care sa aduca si cu gri si cu negru si cu alta culoare apropiata?????...punem doar intreabarea asa de control.....AR FI POSIBIL???????..vezi la avatarul meu masina mea nissan....si zii repede in conditii de stres ce culoare are....si daca o nimeresti, pe langa faptul ca esti un om care se controleaza foarte bine in conditii de stres, mai esti si un om care cunoaste foarte bine nuantele de gri....... @Adionweb: Revino. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @Adionweb: Revino. ...Am inteles omule ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut cateva date in plus de la proprietar: se afla langa angro`ul de legume pe varianta ce duce spre Ovidiu, probabil pentru cei din constanta inseamna ceva...o locatie.... si in plus soferul era tuns 0 ras in cap.....poate si asta ajuta. Locatia e arhicunoscuta ... este "centura" din Ovidiu (se afla la 11km inainte de intrarea in constanta) catre Real 2 CT; ceea ce ar dezlega misterul daca stau bine sa ma gandesc, e doar o intalnire "intamplatoare" a baiatului "pagubit" cu masina cu pricina caci daca l`ar vedea pe proprietar , sigur nu l`ar mai recunoaste. Nu inchideti va rog topicul , dar sa se posteze strict la subiect de acum :rules , sa incercam SA AJUTAM NU SA FACEM POLEMICA pe marginea subiectului :P Cine poate da detalii despre masina respectiva sau daca se mai poate completa descrierea cu detalii importante nu ezitati sa o faceti :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut hmmmm...ce sa zic.....Cat despre domnii DAN DIACONESCU & Co chiar aveam impresia ca pe forumul asta caterinca deplasata a fost oarecum eradicata....dar poate ca nu...... Nimeni nu face caterinca deplasata aici pe forum. Cum corect ai sesizat, echipa de moderare incearca sa mentina un climat de bun simt in discutiile purtate pe forum. O iei prea abrupt si personal si datorita faptului ca esti vanator si stapan de caini de rasa.... Dar hai sa nu ne inflamam inutil.... Avem prostul obicei de a ne baga in seama emitand tot felul de teorii care mai de care mai "solide". Facem pe Hercule Poirot de dragul de a ne baga in seama... Ca a ranjit soferul.... Ei da, uite ma tansform in avocatul diavolului si zic: ranjetul ala de satisfactie era defapt un rictus de genul "mama, i-am palit cainele aluia'... Bah, tu l-ai vazut? ca eu nu! Hai s-o taiem de aici ca ne omoara omu'....." Dar, desigur pana la proba contrarie incepem sa injuram: bestie cu chip de om, jigodie, criminal, off-road-ist nenorocit care mai si distruge padurile si ne alunga noua vanatul. (personal, poate ca asta si doresc - sa alung vanatul pentru a nu fi impuscat de un tip tare-n brand doar cand are o pusca cu luneta la subtioara....) Ma lasi! Masina o sa fie gasita. Implicit soferul acesteia si asta si cu ajutorul off-road-istilor, carora le sare mai usor in ochi o masina de teren echipata cat de cat... Dupa asta, posesorul cainelui sa discute cu cel in cauza si sa se lamureasca intre ei. Prin urmare, cine poate da informatii, sa o faca! P.S. Da, cred ca m-am inflamat eu de data asta.... :p Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut copoii ardelenesti pe care ii am eu sunt caini exclusivi pentru mistret, vanatoarea la mistret este si vanatoarea care imi place cel mai mult...de aceea mi-am si luat caini pentru mistret.....as dori sa va pot lua pe astia care va tot umflati in pene ca vanatorii sunt tari cand au pusca in mana.....sa va iau o data la vanatoare cu mine in stuf dupa mistret....bineinteles cu pusca cu luneta in mana......si dupa aia sa va mai vad comentariile pe aici. Ca idee...sa stii ca ai o problema cu faptul ca ai impresia ca toata lumea te acuza ca distrugi natura prin ceea ce faci.....nu a zis nimeni nimic de asta....dar tu totusi, te autosesizezi cumva??????/ Cat despre diaconesc....chiar tu ai zis ca e foarte posibil si usor sa gasim masina cu ajutorul forumistilor carora le va sari in ochi o masina din asta.......atunci explica-mi si mie de unde treaba cu diaconescu aruncata de tine? a fost ceva constructiv pentru forum, pentru acest subiect? sau a fost un oftopic (din alea care le condamnati voi moderatorii) o incercare de caterinca, poti spune chiar o instigare la conflict verbal??????? De data asta chiar nu cred ca m-am inflamat vre-un pic. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut copoii ardelenesti pe care ii am eu sunt caini exclusivi pentru mistret, vanatoarea la mistret este si vanatoarea care imi place cel mai mult...de aceea mi-am si luat caini pentru mistret.....as dori sa va pot lua pe astia care va tot umflati in pene ca vanatorii sunt tari cand au pusca in mana.....sa va iau o data la vanatoare cu mine in stuf dupa mistret....bineinteles cu pusca cu luneta in mana......si dupa aia sa va mai vad comentariile pe aici. Ca idee...sa stii ca ai o problema cu faptul ca ai impresia ca toata lumea te acuza ca distrugi natura prin ceea ce faci.....nu a zis nimeni nimic de asta....dar tu totusi, te autosesizezi cumva??????/ Cat despre diaconesc....chiar tu ai zis ca e foarte posibil si usor sa gasim masina cu ajutorul forumistilor carora le va sari in ochi o masina din asta.......atunci explica-mi si mie de unde treaba cu diaconescu aruncata de tine? a fost ceva constructiv pentru forum, pentru acest subiect? sau a fost un oftopic (din alea care le condamnati voi moderatorii) o incercare de caterinca, poti spune chiar o instigare la conflict verbal??????? De data asta chiar nu cred ca m-am inflamat vre-un pic. Vad ca tot ajungi tot la ideea forumului.. Ca ara caterinca, ca nu e constructiv... Mai lasa forumul in pace ca discutia e despre altceva. Nu tot incerca sa incingi spiritele ca nu are rost. Pana la urma care e scopul acestui topic? Sa il gasim noi pe cel care a calcat cainele si sa il spanzuram? Nu suntem nici politie, nici procuratura si nici judecatorie. Semnalam un fapt, nu suntem de acord cu ce s-a intamplat, (daca a fost chiar asa treaba) si...asta e. Nu avem noi ce sa facem decat sa invatam ceva din asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut ba tocmai...ca am zis ca e constructiv, ca nu mai are caterina....si ca tocmai moderatorii incearca sa schimbe asta.......... Max putina obiectivitate nu ar strica . Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sau din toate posturile de pe topicul asta tu ai citit numai ce am scris eu?...poate nu ai observat incercarea de caterinca cu diaconescu...poate nu ai observat aluzia subtila la :aia care sunt tari in brand numai cand au pusca in mana", plus multe alte "fineturi" multe scoase de moderatorii tai.......... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sau din toate posturile de pe topicul asta tu ai citit numai ce am scris eu?...poate nu ai observat incercarea de caterinca cu diaconescu...poate nu ai observat aluzia subtila la :aia care sunt tari in brand numai cand au pusca in mana", plus multe alte "fineturi" multe scoase de moderatorii tai.......... adevarul e ca atitudinea ta as numi-o "samanta de scandal" no ofence, dar vezi ca dai incontinuu ba in unu ba in altul, desi ai strans destula compasiune pe aici pentru cineva pe care nu il cunoastem, tot ai cate un dinte de scos pentru cate ceva si impotriva cuiva de aici sorin, prietene, calm si sange rece, apoi o sa vezi ca nu trebuie sa te razboiesti pe aici cu nimeni, ca nimeni nu are ceva cu tine si ca nu suntem inamicii tai forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut ...fara suparare! ...si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea! Topic closed sa nu iasa cu SPIR(T)/SPRITZ! E mai bine asa ptr toata lumea! PS- prindem noi odata si infractorul in cauza si ii rupem gura cu hiliftu...! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate