Yonutz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Sunt posesor de masina de teren, am brac si din cand in cand mai trag si cu pusca ... Primul aspect mi-e clar: "accidentul" este incalficabil ca si gest! Al doilea aspect e pe cale sa se clarifice: credeti ca daca ati ales "calea sexului pe forum" reciproc situatia se va schimba in bine? Cu al treilea aspect (si ultimul) sunt in ceata rau: sa inteleg ca "orgasmele forumistice" provenite din clinciuri de genul asta va fac viata mai frumoasa? Vad ca la scandaluri sunt cativa care percuteaza imediat si infiereaza TOATA comunitatea 4x4 ptr un singur om! @crysst - incearca sa judeci oamenii dupa ce sunt AICI pe forum si IN TEREN si fara a face paralela imediata cu viata lor privata! Este un forum al comunitatii 4x4 si nu unul in care trebuie sa ne justificam unii in fata celorlalti de ceea ce facem in viata personala! @srevni - dragul meu, repede iti mai sare tandara! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut este dureros ce sa intimplat sunt si eu iubitor de animale in primul rind un caine nu musca el se apara si se mai spune ca omul este cel mai rau animal scuzati nu vreau sa jignesc pe nimeni dar am citit atent toate postarile si am constatat ca repectivul sofer ,,rinjea,,de fericire deci in concluzie a fost constient de faptele sale sincer cred ca tot asa de usor poate sa loveasca un om si sa nu aiba remuscari terebilismul este pt unii la ordinea zile sau poate si mai rau consumatorii de alcool care se urca la volan :P suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut pentru Srevni....ai scuzele mele....m-am grabit cand am vazut siteul, la prima vedere am avut impresia ca este vorba de o scoala de dresaj si nu despre o carte. Fac asta pentru ca asa este corect si nu pentru ca imi este frica sa nu fiu dat in judecata. Si sa stii ca iubesc si alti caini, nu numai ai mei...dar daca e vorba sa aleg...cu siguranta ii aleg pe ai mei. Inca o data iti zic...nu am impuscat caini, si sunt de multe ori apostrofat de colegii vanatori ca nu o fac, si sunt si convins ca ar trebui impuscati pentru ca fac foarte mult rau vanatului...numarul 2 dupa braconieri, numai ca nu pot trage intru-un caine (decat in cazul in care ar prezenta vre-un pericol pentru mine sau familie...situatie in care as trage fara sa stau pe ganduri nici 1 secunda) Cat despre cartea pe care ai scris-o , chiar as dori sa o am. Imi poti spune te rog cum pot intra in posesia ei? Pentru Sorind, poate ti-ai schimba parerea daca ai vedea caprioare sfasiate de caini hoinari.......... Una peste alta......cainii sunt un subiect sensibil pentru mine...asta este si motivul pentru care m-am agitat cam tare, imi cer scuze celor pe care poate i-am jignit cu posturile mele. Am scris ce am scris punandu-ma in situatia celui caruia i-a fost calcat intentionat cainele. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Am scris ce am scris punandu-ma in situatia celui caruia i-a fost calcat intentionat cainele. Imi permit sa observ ca inca nu stim daca soferul a calcat intentionat cainele. Exista posibilitatea de a nu-l fi vazut in grau. Exista si posibilitatea de a nu-si fi dat seama ca a calcat cainele..... In ceea ce priveste masina. Sunt multi posesori de 4x4, inclusiv vanatori. Am astfel de prieteni. De unde stim ca nu este vorba de un "prieten" al stapanului Hanei, care chiar a vrut sa omoare cainele.... Va propun sa respiram putin, sa-l cautam pe soferul in cauza, sa cunostem si punctul lui de vedere. Daca este un membru al forumului 4x4, sunt convins ca-l vom identifica. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @crysst :bravo consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Aprind si eu niste paie, doar un pic cat de un punct de vedere. Nu am fost in stare sa omor intentionat vreun un caine cu masina, dar tentat am fost si sunt destul de des. Personal am boala pe cainii care sar la roata, deoarece am fost o data muscat si o data doborat cu motocicleta de un asemenea caine (m-a costat o clavicula rupta). Nu mai amintesc multele ocazii in care am fost atacat de haite intregi de vagabonzi atat cand eram cu motorul cat si cu bicicleta, dar amintesc vreo doua situatii in care ciobanii au asmutit cainii de paza asupra grupului nostru de excursionisti, desi turma era la sute de metri departare. In aceste din urma cazuri am scos topoarele la vedere. Imi pare rau dar in mers nu pot face distinctie intre un caine vagabond si unul de rasa. Pot insa sa diferentiez cainii dresati de cei nedresati, cei dresati neavand tentative de a musca din rotile mele sau din mine. Poate sunt si eu un om "defect" dar, desi iubesc cainii, nu suport potaile care ma ataca neprovocat. Stiu, nu a fost cazul aici. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut sunt convins ca atunci cand au asmutit ciobanii cainii....ai fi vrut sa ai o arma la tine...:) :ps :ps :ps tot pe ideea asta merg si eu cand imi iau arma.... din pacate cazul de fata nu are nici o legatura cu situatia cu ciobanii....... Cat despre cel cu masina, sunt convins ca nu avea nimic cu stapanul....ci, deoarece a putut....l-a calcat...cunosc cativa oameni care vad o distractie in a omora un caine sau o pisica...daca se poate si in chinuri....... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut in cel mai bun caz, daca or sa gaseasca masina, or sa gaseasca unul cu 4 clase, imbuibat de bere prin vreo circiuma si care n-are nici o legatura cu off-road-ul. nu trebuie omorit... exista o vorba: "nu-ti omori aproapele! lasa-l sa traiasca ca sa-l poti chinui mai bine!". The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Hai s-o lamurim noi: cati membri inregistrati ai acestui forum sunt din Constanta, inregistrati, cati au Patrol si cum arata masinile lor? Daca imi dati un pic mai multe date, il pot gasi eu destul de repede, apoi poate ne spune despre ce e vorba. Personal nu cred ca a vazut cainele si nici macar nu l-a simtit in caroserie cand l-a lovit. Nu pot crede ca unul dintre noi ucide premeditat un caine cu un stapan langa el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut eu spun ca nu cainii ar trebui impuscati ci ciobanii cainele executa niste ordine iar in legatura cu muscatul pe bicicleta sau motoreta este in felul urmator cainele percepe acea miscare un pericol in genral cainele musca la tragerea piciorului niciodata nu musca cind dai cu piciorul cel mai bun remediu este sa te opresti sau sa nu ripostezi pt ca viteza de reactia a omului este minora si eu am fost muscat de un caine de gamba si am observat ca el stringea in functie de cum am ripostat eu atunci m-m oprit din miscare si el m-a lasat intradevar ca mai sunt si exceptii aici intervine alta problema poate cainele respectiv a fost traumatizat de oameni scuzati pt off topic :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut @crysst e ok. Masa, dansul si mozoalele cind ne-om intilni. In ce priveste cartea, am mai multe cereri decit oferta. O sa trag o tura pe la librariile din oras, sa vad daca nu pot sa iau citeva inapoi, si te anunt pe PM. Si oarecum OnTopic, eram pe Valea Oltului oprit la un popas pt. nr.1. Discutie la locul cu pricina intre 2 tiristi: ... mie imi place cind ii iau sub roti pe aia mai mari, sa aud cum le scrisnesc oasele, ca aia mai mici doar ii dau dura pe sub masina si scapa ... Nu mai intru in amanunte, ca deja e clar despre ce se povestea. I-am masurat din priviri, mi-am pipait spary-ul cu piper rosu din marsupiu si, deja calculam cum sa ma pozitionez sa nu-mi vina si mie in fata, pt. ca, mai apoi, sa pot sa-i dau cu capul de pisoar sa li se imprastie creierii pe gresia aia plina de pisat. Am respirat adinc, si am iesit inainte sa fac ceva de care sa-mi para rau toata viata. Am plecat cu un gust amar ca exista si astfel de uoameni, insa departe de mine gindul sa-i bag pe toti tiristi in aceiasi categorie. Nu exista padure, fara uscaturi. Acuma, poate intelegi mai bine, de ce, am reactionat asa la posturile de dincolo. E foarte usor sa generalizam un caz izolat, insa din pacate, iata ca aceasta practica dauneaza grav unei colectivitati. O zi cu spor, tuturor. ps: dupa povestea cu tiristi, mi-am facut un obicei de a opri pt. necesitati pe drumuri de pamint. Prefer sa fac pipilica admirind un greier sau o floare, decit sa mai aud cine stie ce si sa ma trezesc ca fac o magarie. Ca sa nu mai vorbim de mirosuri ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Desi n-ar trebui sa facem politie se cauta: -masina din zona Constanta -patrol lung verde inchis neinmatriculat sau fara placute pregatit cu troliu, gume, kit de inaltare -2 proiectoare in bara, 4 pe acoperis -nr 51 intr-un cerc lateral -inscriptionat cu portocaliu pe luneta -fara roata de rezerva Am citit dincolo si mi se par putin tendentiose comentariile si adica: nu mai retine culoarea dar retine alte aspecte mult mai nebatatoare la ochi! De asemenea observati cum descrie acea masina: ca si unul/una care stie exact cum sa descrie o masina 4x4 (cineva din bransa)! Deja mi se pare o futaciune "care miroase tare rau" acel post pe acel forum! Cititi cu atentie toate comentariile de acolo puneti cap la cap detaliile si dupa aia vedem ...! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut totusi , ar fi interesant daca reusim sa identificam posesorul masinii si apoi sa vedem despre ce e vorba forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut da este adevarat dar la sperietura sau la nervi numai unele detalii ramin pe retina restul parca sunt sterse cu buretele dar poate sunt bulgari daca sunt in costanta cine stie si in oradea am vazut multe masini pregatite de offroad si nu sunt pe acest minunat forum poate nici macar nu stiu de existenta lui suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Cred ca de cele mai multe ori cand vedem astfel de fapte , vrem sa ajutam "apropiatii" care au necazul , si tindem sa credem ceea ce s`a spus ca este si adevarat in totalitate. Eu spre exemplu partea de sud a dobrogei am cam facut`o masurand hectare intregi de pasune si pot spune atat : Cand esti intr`un lan de grau in perioada asta a anului , nu vezi ce ai in fata masinii nici macar la 20 cm ... mai pe scurt "mergi orbeste" si speri sa nu ai vreo gaura sau vreun bolovan in fata sa distrugi masina. Nu va spun cati fazani , iepuri si popandai alearga/zboara(pt pasarile de pe camp) din fata masinii sa se fereasca. Astfel cataloghez "necazul" intamplat. O sa va si demonstrez ce se intampla intr`un lan de grau , desi mi`e mila si imi pare rau de ce s`a intamplat . 1.Am calcat (soferul masinii mai exact ...dar eram mai multi in masina asa ca ... :sr ) o testoasa (ele fiind intr`un nr foarte mare in aceasta zona de deal si podis). Noroc , cu , carapacea :banana 2. Am deranjat pasarile care pesemne aveau cuib in lanul de grau 3. Oricui i se poate intampla asa ceva , la viteze de peste 10 km /h , pt ca nu ai vizibilitate. In concluzie , nu vreau sa iau apararea reespectivului dar nici sa`l cataloghez pana nu aflam si varianta lui . @bullbar : Sa vedem in primul rand in ce zona a Constantei se aflau ca sa putem sa restrangem aria " Patrol de CT " . @nivaforever cunoaste si el destul de bine zonele din dobrogea , deci ar prinde bine un pic de ajutor din partea tuturor sa dezlegam problema. Iata poze facute acum 4 zile turtle1 .jpg[/attachment:21pwo897] turtle 2.jpg[/attachment:21pwo897] capre.jpg[/attachment:21pwo897] camp.jpg[/attachment:21pwo897] madNature.jpg[/attachment:21pwo897] Imi pare rau de proprietarul cainelui , acum nu poti sa mai dai timpul inapoi ci doar sa accepti situatia si sa se faca dreptate ... care o fi ea :pr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Daca o vedem pe strada o sa notam si pozam masina in cauza , personal tind sa cred ca nu este de pe forum din comunitatea noastra. Sau cel putin asa sper. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Baieti, s-au spus multe si poate se vor mai spune multe. Ceea ce trebuie de fapt retinut si pus in practica - ORIUNDE SI ORICAND IN TEREN,ca membrii ai unei asemenea colectivitati cum e CLUB4x4, TREBUIE SA AVEM O CONDUITA CORECTA. Asta fie ca ne place sau nu, fie ca ne mananca undeva sau nu. NU prea mai este loc, parerea mea de comportament de genul "Fac orice, pentru ca POT, bah!!!" Parerea mea! :p Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Off-roadist sau nu tot jigodie se numeste sunt convins ca daca nu ar fi avut viteza ar fi vazut cainele si ar fi oprit ar fi claxonat ar fi faut ceva sa-l evite, insa poate ca era beat (dar asta nu e o scuza) si ce o fi zis da-l draq de caine, eu ies adesea prin Muntii Macin loc care este plin de broaste testoase oe care le vad dar nu merg ca inecatu dand talpa iar o broasca testoasa e mult mai mica decat un caine, iar in ultima iesire nu mai zic ca am intalnit si vreo 3 mistreti. Totusi am convingerea ca nu este un off-roadist adevarat care sa respecte regulile morale in practicarea off-road-ului Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Plummer, baiatul a spus ca era pe drum jumatate cainele...iar masina venea pe drum...nu prin lan de grau......deci nu poti sa zici ca nu vedea in fata masinii..... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Plummer, baiatul a spus ca era pe drum jumatate cainele...iar masina venea pe drum...nu prin lan de grau......deci nu poti sa zici ca nu vedea in fata masinii..... In cazul asta nu am citit eu destul de atent :sr Daca tot scrii si pe celalalt forum , intreaba te rog zona in care se aflau in momentul acela , poate - poate gasim vreun indiciu ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut ''Era ora 10 aproximativ, Hana (Pointerul) ramasese pentru prima oara in aret la un iepure.Cazuse in aret jumate in grau jumate in drum, acel drum se afla in mijlocul campului. In timpul aretului ma aflam la 40m de Hana si de la distanta am vazut ca vine un Jeep cu viteza am zis ca opreste cand vede cainele dar din contra a accelerat si a inceput sa calce graul cu rotile din dreapta,Apropiindu-se la 20 m de caini chem. Cainele dar fara success ca niciodata ramasese fixata in aret, am inceput sa fac semne catre sofer si cealalta persoana din dreapta dar stupoare soferu apasa acceleratia din ce in ce mai tare, masina ajunge la 5 metri de caine, aceasta ere statuie,, respectivul sofer calca cainele, il loveste cu,cutia troliului in cap, cainele cade secerat la pamant, dupa ce a calcat cainele soferul incetineste si imi radea isteric am inceput sa tip, i-am spus sa opreasca dar fara success a luat-o pe grau si s-a dus pana se vede un mic punct pe camp. Ma duc repede la caine constat ca este decedat, Hana avea craniul spart si muschiul de la piciorul stang-fata era ca si taiat. Dau telefon celor de la pensiunea canina care se afla la 5minute de mers cu masina sa vina sa ia trupul cainelui.Baietii au venit au luat cainele si au spus ca il vor ingropa. Am plecat acasa cu lesa pe umar cum o port eu cand sunt cu cainele pe camp, fluierul la gat, ghiozdanul in spate si capul lasat in pamant… Primele lucruri facute a fost sa imi anunt prietenii cei mai buni, cei pe care chiar ii pot numii prieteni… Despre masina respectiva va pot spune ca era echipata de offroad, suspensii foarte mari, cauciucuri pe masura, proiectoare, nu era inmatriculata adica nu avea numere masina, un lucru am putut sa sesizez in acel “film tragicâ€� care a decurs sub ochii mei am sesizat numarul 51 de pe masina scris cu cifre albe, un numar avand cam 30 cm, numarul 51 fiind intr-un cerc si pe lateral stanga cum am vazut mai scria ceva cu portocaliu, cuvantu incepea cu litera P..."'ESTE CLAR INTENTIE :pr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut cateva date in plus de la proprietar: se afla langa angro`ul de legume pe varianta ce duce spre Ovidiu, probabil pentru cei din constanta inseamna ceva...o locatie.... si in plus soferul era tuns 0 ras in cap.....poate si asta ajuta. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Nu vreau sa fiu inteles gresit, imi pare rau pentru catel. Dar toate interpretarile acestea imi aduc aminte de Dan Diaconescu...... :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut on topic... Patrol,Pathfinder,Toyota LJ,Land Cruiser,4 Runner,Vitara,Rubicon.... intr-o situatie extrema precum cea prezentata de stapanul cainelui(Hana parca),a-ti sti daca un vehicul off-road nu are roata de rezerva??!!??..... dar acum,stand in fotoliu, cu o mana pe mouse si una pe paharul de bere sau suc...stiti daca o masina (am dat cateva exemple comune mai sus) are roata de rezerva sau nu ??...eu nu stiu. ...poate are dreptate Yonutz,cand a subliniat color... crysst,i-a intreaba-l tu pe stapanul Hanei...avea MT sau Simex?... Stapanul cainelui e off-roader cu vechime...(cel putin asta e opinia mea) gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: OM? foarte greu de crezut Vorba lu' zippo... Numa' Lazarus poate dezlega misterul masinii fara roata de rezerva. Pacat de bietul catel, dar... iertati-ma..., e pacat si de timpul petrecut aici cu presupunerile. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate