Nicu N Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 La noi in AB este o rezervatie in care daca sunt anii buni versantul de pe Negrileasa infloresc narcise.Anul trecut nu au inflorit prea multe doar din loc in loc, dar acest an a fost frumos incerc ceva poze.. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Poiana Narciselor-Negrileasa Ce Å£ară frumoasa avem. Păcat ca este condusă de ......posting.php?mode=smilies&f=38# Frumoase fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: Poiana Narciselor-Negrileasa NIce :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Poiana Narciselor-Negrileasa Eu am trecut de multe ori prin locul ala.O singura data le-am gasit inflorite,prin 2004, la inceputul lui iunie,pe versantul dinspre valea Grozii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Poiana Narciselor-Negrileasa Un prieten a fost recent pe acolo si mi-a spui ca-i superba zona. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Poiana Narciselor-Negrileasa Eu am trecut de multe ori prin locul ala.O singura data le-am gasit inflorite,prin 2004, la inceputul lui iunie,pe versantul dinspre valea Grozii. Fotografiile sunt facute pe acel versant, acolo infloresc cele mai multe.In jurul versantului sunt rare, ici colo vezi citeva.... Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate