svejk Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 unii ma cunoasteti, altii nu, ma numesc andrei, deocamdata n-am nimic de zis inafara de buna-ziua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salut Svejk-ule si bine ai venit! Sper ca ti-a mai trecut supararea si sa te mai destinzi si tu pe aici. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 salut Svejk, long time no hear. imi pare bine ca te mai vad :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine ai venit :W soldate. am vazut ieri la o iesire ce am facuto pe Cindrel ,un Aro care a mers mai bine decut o Toyota. ps. am martori :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine ai venit, Andrei !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 buna ziua. gabi, te cred. il trageai tu cu G-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 doar k andrei nu are aro.welcome back.hai k,incet,incet ne miscam. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 gabi zicea doar asa ca stie ca nu-mi place romania. erai mai perspicace pe vremuri ursule. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salutare.. respect maxim si sanatate asemenea ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 buna ziua si tie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salutare si :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 No servus soldatule! Bine ai venit! :D Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 bine ai venit prietene ! :D si nu mai fi suparat ,viata este scurta! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Hai bine ai venit,se raeuneste vechea Garda :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine-ai venit Svejk, nici un forum 4x4 nu-i complet fara tine... :wink: :c1 "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bine ai venit :W soldate. am vazut ieri la o iesire ce am facuto pe Cindrel ,un Aro care a mers mai bine decut o Toyota. ps. am martori :D probabil ca asta avea prelata lipsa din dotare bine ai venit nenea svek si mai lasa "nadufurile" deoparte .... viata poate fi si frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Bun venit! :dr1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Salut Andrei, ma bucur ca ai venit printe noi. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Salutare man si bun venit pe forum! :h5 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 26, 2007 Partajează Postat August 26, 2007 Bine ai venit :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Salut Andrei, chiar mi-se facuse dor de tine. Bine ai venit :h5 :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 bine ai venit "svejk-ule" Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 multumesc frumos tuturor pentru primire. manole, sa stii ca m-am reapucat de baut. in curand si in public. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 .. manole, sa stii ca m-am reapucat de baut. in curand si in public. In cazul asta, stai departe de foc. :grin: :fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 multumesc frumos tuturor pentru primire. manole, sa stii ca m-am reapucat de baut. in curand si in public. bravo tati ma bucur sa aud asta :2dr :be MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate