Vizitator Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 multumesc frumos tuturor pentru primire. manole, sa stii ca m-am reapucat de baut. in curand si in public. esti pe drumul cel bun :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 daca spuneti dvs... :old :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Bine ai (re)venit Andrei! Imi pare bine ca te vad si pe aici. Hai la Baia Mare in octombrie, ca si noi bem in public. :dr :dr :dr 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 27, 2007 Autor Partajează Postat August 27, 2007 buna ziua zoli! daca pot, am sa vin cu siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 mi-am luat masina. lj 70 swb, 2.4td sunt de-a dreptul incantat. imi mai trebuie niste kaimane si cam gata in prima faza. a fost din scurt, acum o sapt. m-am dat putin cu lj-ul lui sever, pe benzina, acum am si eu una. prima mea masina diesel. in curand s-ar putea sa vand niste anvelope si jante. trebuie sa ma hotarasc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 S-o stapanesti sanatos... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 multumesc. sunt asa bucuros ca levitez la 2cm de scaun. deja abia astept sa ies de la job sa mai sperii cate-un taximetrist. asa, ca sa ma razbun pe cele 3 luni de bicicleta. asta, pana-mi iau anvelope. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 da.... o poza ceva nu ne arati si noua ???? :grin: Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ai luat-o pe aia rosie :grin: ff tare ma bucur e o masina smechera...adio nervi... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 aia rosie. poze dupa. :grin: multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bravo Svejk....poate ajungi la Bv sa iesim impreuna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2007 ajung cu siguranta dupa ce-mi pun mt. sau simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 mi-am luat masina. lj 70 swb, 2.4td sunt de-a dreptul incantat. imi mai trebuie niste kaimane si cam gata in prima faza. a fost din scurt, acum o sapt. m-am dat putin cu lj-ul lui sever, pe benzina, acum am si eu una. prima mea masina diesel. in curand s-ar putea sa vand niste anvelope si jante. trebuie sa ma hotarasc. :1 :B s-o stapinesti sanatos si sa te duca unde vrei tu!!!! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 s-o stapanesti sanatos si unde vezi noroi mai mare acolo sa fii si tu :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari! Sa te poarte sanatos . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari Andrei, tare ma bucur pentru tine omule ! ... zi-mi cand sa trec s-o vad :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Congratulations! Good choice! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Bravo Omule !... :1 :ap :10 Ti-am zis mai demult ca o sa rasara soarele si pe strada ta !... :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari! Sa-ti aduca numai satisfactii! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Felicitari si la noroaie! Sa te bucure cat mai mult! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 S-o stapanesti sanatos.. si sa te tina exact cat vrei tu.Fara probleme. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2007 va multumesc tuturor pentru urari. inca nitel si iesim pe-afara... @koala: cand doriti dvs., e tot pe-acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate