Vizitator gongutza Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 imi dau licenta la poli si am o tema putin cam ciudata la care nu gasesc teorie aproape deloc, va rog ajutatima tema suna cam asa: "Studii privind modificarea structurii otelurilor hipoeutetice la taierea cu flacara oxiacetilenica" din suflet va rog ajutatima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Esti tare fratele meu!!!!! Baieti, hai sa-l ajutam daca stie cineva! Io habar n-am asa ca ma duc sa :x o bere.... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor S a ratacit rau omu daca a ajuns pana aici :happy Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor Gongutza ... de la goanga=insecta=gindac=etc.??? Ce dragut!!! Pai bine, mah, cine te-a pus sa-ti alegi tema asta :grin: ??? Sau mai nou se trage la sorti si asta ti-a picat??? Hm, la biblioteca universitatii ai incercat??? ps: vezi sa nu ti-o iei ca ai cam incurcat borcanele cu postarea asta. Poate indupleci un moderator sa o mute la discutii diverse, ca cu regulamentul forumului, nu are nici in clin, nici in mineca. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor imi dau licenta la poli si am o tema putin cam ciudata la care nu gasesc teorie aproape deloc, va rog ajutatima tema suna cam asa: "Studii privind modificarea structurii otelurilor hipoeutetice la taierea cu flacara oxiacetilenica" din suflet va rog ajutatima. mai bine iti luai tema la gramatica, dar nah .... :happy succes la google-it! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor Daca tot esti in sectiunea "Regulament forum", citeste un pic pe-aici. Poate ca te vor ajuta unele lucruri si la licenta. Spune-ne si noua ce masina tre sa tai, ca nu au toate otelul la fel de hipoeutetic. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor incearca mai bine pe site : regielive.ro ....si te rezolva acolo .. sunt studenti p`acolo slp :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor Mutat! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: ajutor Licenta la poli cu litera mica si fara cratima... :1 Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate