Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor

Vizitator gongutza

Postări Recomandate

Vizitator gongutza
imi dau licenta la poli si am o tema putin cam ciudata la care nu gasesc teorie aproape deloc, va rog ajutatima tema suna cam asa: "Studii privind modificarea structurii otelurilor hipoeutetice la taierea cu flacara oxiacetilenica" din suflet va rog ajutatima.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Esti tare fratele meu!!!!!

Baieti, hai sa-l ajutam daca stie cineva! Io habar n-am asa ca ma duc sa :x o bere....

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Gongutza ... de la goanga=insecta=gindac=etc.??? Ce dragut!!!

Pai bine, mah, cine te-a pus sa-ti alegi tema asta :grin: ??? Sau mai nou se trage la sorti si asta ti-a picat??? Hm, la biblioteca universitatii ai incercat???

ps: vezi sa nu ti-o iei ca ai cam incurcat borcanele cu postarea asta. Poate indupleci un moderator sa o mute la discutii diverse, ca cu regulamentul forumului, nu are nici in clin, nici in mineca. Bafta mare!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

imi dau licenta la poli si am o tema putin cam ciudata la care nu gasesc teorie aproape deloc, va rog ajutatima tema suna cam asa: "Studii privind modificarea structurii otelurilor hipoeutetice la taierea cu flacara oxiacetilenica" din suflet va rog ajutatima.

mai bine iti luai tema la gramatica, dar nah .... :happy

succes la google-it!

Link spre comentariu

Daca tot esti in sectiunea "Regulament forum", citeste un pic pe-aici. Poate ca te vor ajuta unele lucruri si la licenta.

Spune-ne si noua ce masina tre sa tai, ca nu au toate otelul la fel de hipoeutetic.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare