torpila75 Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Stopuri spate G unde gasesc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Stopuri spate G unde gasesc ? Ai incercat la Al padrino? Eu am luat pentru LJ70 cu 100 lei unul facute prin Taiwan parca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Stopuri spate G unde gasesc ? intregi sau numai dispersorul? :grin: ca sa stiu ce intreb....si imi trebe anul cap cilindrica....ca astia asa intreaba :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: Stopuri spate G unde gasesc ? ai incercat la turci din Lizeanu? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Stopuri spate G unde gasesc ? unde la Lizeanu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
torpila75 Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Stopuri spate G unde gasesc ? Am gasit , multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate