Max Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Stiu ca e inca destul de devreme dar credeti ca ar fi oportun sa organizam anul asta un revelion al offroaderilor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 si eu m-am gindit la asta. Ar fi belea. singura problema or sa fie femeile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 nu suna rau deloc ! :D sti vorba aia :iarna car si vara sanie! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 si eu m-am gindit la asta. Ar fi belea. singura problema or sa fie femeile... daca se face rezervare de pe acum sunt convins ca mai gasim "disponibile" :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 si eu m-am gindit la asta. Ar fi belea. singura problema or sa fie femeile... daca se face rezervare de pe acum sunt convins ca mai gasim "disponibile" :P eu ma refeream la cele pe care le avem acum. Dar... nu spui timpenii nici tu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate