sxn Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 salut! se organizeaza ceva pe la cheia pentru sambata si duminica. eu plec sambata la ora6.30 de la benzinaria MOL pod otopeni... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai salut! se organizeaza ceva pe la cheia pentru sambata si duminica. eu plec sambata la ora6.30 de la benzinaria MOL pod otopeni... Sambata pleca si din Galati 2 masini spre Cheia(una a mea si una alui atar).Am inteles că nu mai sunt locuri de cazare,dar ne orientam noi in zona. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 21, 2009 Autor Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai salut! se organizeaza ceva pe la cheia pentru sambata si duminica. eu plec sambata la ora6.30 de la benzinaria MOL pod otopeni... Sambata pleca si din Galati 2 masini spre Cheia(una a mea si una alui atar).Am inteles că nu mai sunt locuri de cazare,dar ne orientam noi in zona. sunt ,la pensiunea ANA...a gasit ALF O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Da am sunat la Ana si sunt locuri. Noi plecam din Galati pe la 6-6.30 pe ruta Braila-Buzau-Valenii de Munte-Cheia. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai tizule, detaliaza si tu zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Pai din cate imi aduc aminte este deja postata invitatia aici pe forum de catre Oresti. Este vorba despre trial soft-medium, gratuit, 23-24 Mai 2009 Eu unul 'sunt inauntru' :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai tizule, detaliaza si tu Pai din cate imi aduc aminte este deja postata invitatia aici pe forum de catre Oresti. Este vorba despre trial soft-medium, gratuit, 23-24 Mai 2009 Eu unul 'sunt inauntru' :-) asta e vino si o sa ti placa.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Locul de intalnire Sambata si Duminica la ora 9:00 la pensiune Mihaela in Cheia, plecare sus spre Cheia Off Road Park var fi la ora 10:00 ambele zile. :h5 Mai sunt locuri de cazare la pensiunea Ana... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Duminica s ar putea sa fiu si eu prezent Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 22, 2009 Autor Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai atar am luat briceagul de la geppeto...pe maine la O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir.popa Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Vreau s avin si eu maine , duminica dar nu am masina deloc pregatita LC 120 , Are sens? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai banuiesc ca baietii nu te vor lasa pe asfalt daca ajungi acolo cred ca ai loc la cineva in masina :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir.popa Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai adevarat, dar sa ajung akolo si sa salivez iar nu-i bine .tu ajungi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai adevarat, dar sa ajung akolo si sa salivez iar nu-i bine .tu ajungi? dute e foarte fain,eu m-am intors dar baietii au ramas pentru maine ,plecarea la ora10 de la pensiunea mihaela si daca masina nu e pregatita merita sa mergi si sa faci traseul cu cineva...o sa mi dai dreptate ... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Am fost si eu azi, a fost tare. Distractiv din ciclul "soft cu Oresti" : dotarile minime pt masina ca sa faci traseul singur sunt Simex si troliu :ha: Nu strica sa ai 35, 38, 89, 514 :-) Aaa, si bullbar ca e o coborare foarte misto pe o inclinare laterala, in care, ca sa nu te duci in ma-sa e pus un pom taiat: pui bullbarul pe pom si te ghideaza el. COOL Am fost impreuna cu un defender cu mt uri (linse) si cu 1000 de chestii pe ea (hilift, troliu, portbagaj, scuturi, etc) si care s-a invartit in cerc toata ziua caci nu a reusit sa iasa din el :ha: Traseul e foarte interesant, are 'de toate': mud pit, urcare 40% care se termina cu o urcare de 60% :P , coborare in trepte, urcare si coborare pe inclinatii laterale, manevre (am transpirat sa intorc patrol ul 180 grade in 2 locuri) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Am fost si eu azi, a fost tare. Distractiv din ciclul "soft cu Oresti" : dotarile minime pt masina ca sa faci traseul singur sunt Simex si troliu :ha: Nu strica sa ai 35, 38, 89, 514 :-) Aaa, si bullbar ca e o coborare foarte misto pe o inclinare laterala, in care, ca sa nu te duci in ma-sa e pus un pom taiat: pui bullbarul pe pom si te ghideaza el. COOL Am fost impreuna cu un defender cu mt uri (linse) si cu 1000 de chestii pe ea (hilift, troliu, portbagaj, scuturi, etc) si care s-a invartit in cerc toata ziua caci nu a reusit sa iasa din el :ha: Traseul e foarte interesant, are 'de toate': mud pit, urcare 40% care se termina cu o urcare de 60% :P , coborare in trepte, urcare si coborare pe inclinatii laterale, manevre (am transpirat sa intorc patrol ul 180 grade in 2 locuri) servus! ti am admirat perseverenta....sa ne mai vedem...acolo O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Si la mai mare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai poze ceva baietzi? :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Sooon, very sooon :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai ahaaaa ....nu vreti sa ne aratati si noua......ahaaa...... va tiu eu minte :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Gata pozele! Iata cateva: http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/alfonso-teamwork1.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/frontera-action.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/luigi-action.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/luigi-damage.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/oresti-fun.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/rescue-op.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/wcr-now-stuck2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai :bravo 1........il stiu pe baiatul cu frontera m-am intalnit cu el saptamana trecuta.....se uita la masina mea era jegoasa...iar a lui f. curata..... :ha: :ha: 2........cumva la @luigi vascocuplaju era pus pe direct de s-au rupt paletele.....sau care a fost cauza? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai gogane, distractia a fost scurta........vasco nu era pe direct, dar la trecerea prin balta criminala, cu acceleratia la blana si blokat fata+spate, paletajul a intalnit ceva noroi si apa si l-a barbierit. Ce nu se vede in poza este ca una din palete s-a infipt in radiator pricinuind o frumusete de gaura prin care sa dus pa antigelu la vale, alta paleta a sectionat vasul de stropitor de parbriz. A urmat demontat urgent radiator de pe masina, obturarea gaurii cu ceva scobitori si culegerea de papadii pt a le introduce puful in radiator si a etansa "lucrarea". Am plecat spre Bucuresti , mergand constant cu 78-90km /ora si nici nu am simtit ca nu am ventilator. Acul nu a sarit de jumatate. Desi aveam la mine cam 2o litri de apa (apa de parau) pe drum am completat numai 0,5 litri de apa. Paranormalul e ca asta e a doua elice barbierita la locul faptei, prima anul trecut la un Y61 2,8TD ce .........ce purta aceleasi numar de inmatriculare! Sa fie de vina locul, numarul ..........? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai :bravo 1........il stiu pe baiatul cu frontera m-am intalnit cu el saptamana trecuta.....se uita la masina mea era jegoasa...iar a lui f. curata..... :ha: :ha: 2........cumva la @luigi vascocuplaju era pus pe direct de s-au rupt paletele.....sau care a fost cauza? 1.... Stefan (baiato cu frontera rosu) sa-i intors cu masina mai murdara.... si cu sunet bun ca ai rupt toba undeva la urcare.... acuma cred ca rezolva cu toba si mai vine si incerca :banana 2.... Lui Luigi l-ai intrat noroiul in ventilator cand ai trecut mudpitul si aia a fost rezultat :P .... dar cred ca nua ai fost mai grav... :h5 In rest acuma am ajung si eu, super distractie circuitul este inca mai interezant ca mai s-ai schimba ceva, astazi mai am avut niste questie de povesti :banana si mai am facut traseu cu Galatieni din Club (Atar si Ion) super frumos. Damage report: cateva indoiture la bara fata, stopul spate stinga rupt si... am perdut numarul din fata undeva... numai l-am gasit... cred ca este cam 1 metru sub namol :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Alf imi pare rau ca nu ti-am facut poze cand reparai bara fata cu ciocanul. A fost super iesirea mai ales cea din muntii patriei.Atasez o poza si maine dupa ce le micsorez mai bag si altele.Poza este facuta la cimitirul eroilor "Tabla Butii" Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate