sxn Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai @watcher:Am fost impreuna cu un defender cu mt uri (linse) si cu 1000 de chestii pe ea (hilift, troliu, portbagaj, scuturi, etc) si care s-a invartit in cerc toata ziua caci nu a reusit sa iasa din el :ha: si de 1 mai a fost un defender si a facut traseul cu greu...exista un topic cu un DEF rasturnat...in final cred ca mitul defenderului a cazut... Pentru mine totusi a ramas o masina pe care mi as dori sa o am dar cred e pentru expeditii... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai @luigi.........nu prea ma pricep foarte bine la mecanica si am crezut (din auzite) ca paletele de la elicie zboara doar in cazul in care vascu e pus pe direct....dar m-am inselat.....sper ca distractia a meritat.... :h5.....oricum bine ca nu s-a intamplat nimic in drum spre Bucuresti.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Dupa 3 saptamani am putut iesi si noi si iata-ne la Cheia. Foarte faina iesirea. Traseul tehnic, soft pentru unii, mediu pentru mine si extrem pentru altii dar practicabil. Eu l-am facut dirijat de Oresti fara troliu, fara Simex (cu MT-uri de 31) fara blocanti, singura preparare fiind inaltarea de 1,75". M-am inpotmolit doar in groapa de noroi. Titlul de masina minune l-a castigat Frontera lui Stelea care a facut traseul fluierand. (e drept are Simex iar piesa dintre volan si scaunul soferului lucreaza bine chiar daca are un mic tzacanit :grin: :ha: ) Seara am avut foc de tabara, iar duminica dupa ce au mai incercat cativa sa faca traseul, primul sfert din traseu a fost facut chiar si de un LC 120 din 2006 incaltat de strada, am plecat spre case alegand totusi un traseu soft pe la Tabla Butii pana la Cerasu. Pun si cateva poze de sambata. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai si inca "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Tot sambata "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Atat deocamdata. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai io am spus de mult ca frontera merge bine...mai ales daca are un tacanit la volan :grin: ... bravo fratilor...interesanta groapa de noroi...sa va fie de bine ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai bravo baieti tinetio tot asa. :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai La mine fiind prima iesire serioasa de 4x4 am ramas impresionat de tot traseul incepand chiar cu drumul pana la Oresti care in conditii de ploaie este destul de greu. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Odata ajunÈ™i acolo am trecut la lucruri mai serioase. Am vazut live kaizerul de care auzisem doar de pe forum si am ramas impresionat de forta lui bruta pe care o degaja si ma uitam la masina mea ca la un matiz. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Ca sa inteleg Stefan cu frontera a abandonat ! Sau bara fata e cam grea ! DA frumos baieti , spiritul de echipa nu pera se practica . vad ca va-ti descurcat cu bulldo excavatoru . :grin: S-au a-ti apucat sa va jurati , fiecare pentru el . :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Ca sa inteleg Stefan cu frontera a abandonat ! Sau bara fata e cam grea ! DA frumos baieti , spiritul de echipa nu pera se practica . vad ca va-ti descurcat cu bulldo excavatoru . :grin: S-au a-ti apucat sa va jurati , fiecare pentru el . :ha: au fost doua frontere,amandoua incapatanate....au facut traseu. spiritul....a existat bulldo excavatoru era acolo pentru a scoate masinile din mud... traseul ,l am facut fiecare pentru el :ha haideti si voi...o sa va placa O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Dupa ce am luat pozitia de elev ascultator si am invatat lectiile am decis s-a ma bag la gropa(nu in groapa ca sunt baiat tanar).Remarc si eu ca si SXN ca defenderul s-a miscat greu pe teren,spulberandu-mi ideea de supercar 4x4 È™i am fost placut surprins de catre un baiat din Targoviste cu un opel frontera(cei drept cu simexuri),masina care este cotata slab la 4x4. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Bara nu a fost deloc grea,ba din contra m-a ajutat enorm. Iar in ce priveste abandonul nici gind, chiar daca la prima tentativa de atermina traseul mi-a explodat toba.Am dat in marsalier, ca urmare a faptului ca am inaltat masina am uitat sa ridic si teava finala, am indoit teva finala.Crezind ca am facut pana, se mai auzea duar un fisiit, am accelerat sa scot masina din sant si rurpriza.Cea mai mare bubuitura posibila, rezultat toba mare despicata.Datorita unui flex am scos tot sistemul de evacuare si am intrat pe traseu dinou terminindul de aceasta dat. Cei de fata pot confirma ca Fronterele care au participat (dupa parerea mea) sa-u comportat exceptional. In special ce-a a lui Stelea(Radu) incaltata mai corespunzator conditiilor de trafic. :1 pentru Radu. Greselile se platesc, dar in acelasi timp din iele inveti ce mai ai de facut si modificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Cateva poze,din pacate iar am ramas fara baterii.Trebuie sa iau un convertor neaparat,sa pot incarca bateriile in mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai inca citeva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai :bravo Stefane vad ca ai avut de lucru nu gluma ! :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai @Stefan D..........al meu era NISSANU MURDAR.....cu mine te-ai intalnit......nu am putut sa nu remarc polishul.... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Ca sa inteleg Stefan cu frontera a abandonat ! Sau bara fata e cam grea ! DA frumos baieti , spiritul de echipa nu pera se practica . vad ca va-ti descurcat cu bulldo excavatoru . :grin: S-au a-ti apucat sa va jurati , fiecare pentru el . :ha: Prea departe de sa abandona, Stefan a terminat traseu complet, chiar cu toba sparta :1 si cred ca le ai placut de spiritu de echipa al Clubului :h5. Buldo de obicei lucreaze la traseu si ai fost folosit pt sa ajutam sa ies din mudpitul la cine nu avea troliu, sau pt ne legam de ei cine aveam :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Ai dreptate Alfonso spiritul de echipa mi-a placut fuarte mult. Multumesc mult de ajutor. Goganul sincer nu am polisat in viata mea o masina (la motor polisez de drag).La masina mi-se pare fara sens sa polisez.Dar in ciuda trecerii timpului masina mea si-a pastrat luciul vopselii. :banana In rarele momente cind este spalata arata chiar bine (parerea mea) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Arata bine si murdara :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai La un moment dat am ramas trei masini in ciocolata(unii îi zic rahat) dar kaizerul a venit si ne-a tras pe toti în ordinea impotmolirii. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Neavand multa experiență în 4 x4 , cand am plecat să mincăm ,masina facea ca toÈ›i dracii pe asfalt(vibra urat)de am zis că se dezmembrează.Ma liniÈ™tit atar zicandu-mi ca este de la noroiul de pe cauciucuri.Dupa-amiaza am revenit È™i am mai facut traseul odată doar ca am intrat in apa pt a spala masina. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai Ionele vad ca ai facut patrolul anfibie :h5 Ai mare grija la filtrul de aer cu apa , il calezi motorol fara sa iti dai seama . Verifical dupa fiecare intrare in apa pana iti pui snorker . :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: iesire la cheia 23- 24 mai @gpscu..........doar asha poti baga apa in diferentiale.......asta daca nu verifici furtunashele de aerisire..... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate