Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire la cheia 23- 24 mai

sxn

Postări Recomandate

Re: iesire la cheia 23- 24 mai

@gpscu..........doar asha poti baga apa in diferentiale.......asta daca nu verifici furtunashele de aerisire..... :grin:

Nu ma bagam eu de capul meu asa ca inecatul.apa era pana la nivelul rotii si am mers incet sa nu fac valuri,iar furtunurile la punti sunt ok.Dupa ce scap cu chiuloasa treguie sa mai fac niste achizitii(hilift,snorkel si compresor).Snorkelul o sa-l confectiunez ca la tractozaur ca doar nu sunt nebun sa dau 200-300 e pe niste plastice.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@gpscu..........doar asha poti baga apa in diferentiale.......asta daca nu verifici furtunashele de aerisire..... :grin:

Nu ma bagam eu de capul meu asa ca inecatul.apa era pana la nivelul rotii si am mers incet sa nu fac valuri,iar furtunurile la punti sunt ok.Dupa ce scap cu chiuloasa treguie sa mai fac niste achizitii(hilift,snorkel si compresor).Snorkelul o sa-l confectiunez ca la tractozaur ca doar nu sunt nebun sa dau 200-300 e pe niste plastice.

Ionele, trebuie sa-l faci cum il aveam eu pe vremuri pe Tractozaur :wink: artizanal, ca acum am un Safari Snorkel original pe el! :grin: :h5

Link spre comentariu

[ionele, trebuie sa-l faci cum il aveam eu pe vremuri pe Tractozaur :wink: artizanal, ca acum am un Safari Snorkel original pe el! :grin: :h5

Avand in vedere ca tractozaurul este frate cu al meu nu-i donezi vechiul snorker:h5 .Adevarul ca un safari arata bine dar si costul este pe masura.Poate gasesc si eu unul chiar si second(pana la urma este un plastic).Dc nu gasesc iau teava de la colorifere si o pun la loc la iarna cand vine frigul :ha:

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Yonutze, haios era :ha: cand lumea ma intreba daca nu cumva capatul de la snorkel este girofar :ha: :ha: :ha:

Ionele, ti-as fi dat snorkelu` hand-made cu draga inima daca-l mai aveam, in special ca masina ta este "copilul" Tractozaurului, adica i-a servit Patrolului tau drept sursa de inspiratie :banana , dar l-am dat cu tot cu masina si actualul proprietar l-a dat jos si si-a pus Safari Snorkel :grin: am sa-i dau un telefon sa-l intreb daca-l mai are p`ala facut de mine si daca-l are..., e al tau! :grin: :h5

Uite o poza cum arata acum masina pe care am vandut-o..., ca poate nu ma crezi! :ha: :ha:

Link spre comentariu

M-a uimit masina asta.

Cand am ajuns noi tu erai deja pe traseu. N-am apucat sa-i facem poze.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Stelica ai fosta tare cu frontera ta.Poate ne mai vedem sau poate organizam ceva la tine in zona.Vreau sa ajung neaparat la lacul Bolboci si stiu ca drumul incepe undeva de pe la Pucioasa.

Pt sensei runer dc ai vandut tractozaurul cu ce mai vii in deltă sau vii ca si copilot?

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

CRED CA ESTE O MARE, MARE NEINTELEGERE!!! Cum fratilor sa vand Tractozauru`??? :ha: :ha: :ha: AIA ERA CU TOTUL ALTA MASINA :ha: :ha: ERA PRIMUL MEU PATROL, CARE SE NUMEA EVIDENT TOT TRACTOZAUR !!!

Nu-mi vand eu frumusete de TRACTOZAUR :grin: si in Delta am sa fiu cu EL si numai cu EL!!! :grin: :ypu :h5

Link spre comentariu

Cristi daca TRACTOZAURUL este atat de apreciat de ce nu incerci sa il pui la licitatie . :grin: Poate pe NEASSAN il transformi in TRACTOZAUR Y61 :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Poate ne mai vedem sau poate organizam ceva la tine in zona.Vreau sa ajung neaparat la lacul Bolboci si stiu ca drumul incepe undeva de pe la Pucioasa.

Asa este. Si eu vreau sa urc prin zona: Bolboci, Dobresti, Babele etc.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Am fost saptamina trecuta la Bolboci,se poate urca si pe la Cabana CuibulDorului,e mult mai aproape ca pe la sanatoriu.

Pe noi nu ne intereseaza cum sa ajungem mai repede,mai degraba ne intereseazasa sa avem si un pic de actiune 4x4.Care traseu ar fi mai palpitant?

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare