Vizitator stef Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Bucovina Online! Dupa patania cu incendiul probabil se va schimba regulamentul, adica lopata va deveni obligatorie. Chiar cu cele 12 extinctoare aduse din oras (pe langa cele ale echipei in cauza plus cele ale masinilor care au intervenit) focul risca sa se intinda in padure. De baza au fost lopetile, ca sa poata fi izolat. Este nevoie de extinctoare mai mari de 2l, verificate inainte de plecarea in concurs si obligatoriu de o lopata capabila. Parerea mea... Pentru binele intregii miscari, ar fi bine sa nu facem prea multa valva in jurul acestui eveniment. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator celentanu adrian Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Bucovina Online! Eu zic ca nu ar trebui sa se crizeze nimeni si sa luam lucrurile gospodareste. Intradevar e bine sa ai o lopata si ceva stingatoare in plus dar lucrul cel mai esential este sa aiba cine sa le foloseasca. Sa va dau un scenariu posibil real : masina ia foc oameni raman blocati in masina sau nu si statia arde si nu ai semnal la telefon. Cum putem alerta 112 sau organizatorii daca un echipaj va avea in acest campionat 1 (UNA) masina , in cazul nostru cea in flacari ? Sedinta la care am fost la PREDEAL a hotarat ca lumea sa mearga la individual,si multi au aplaudat asta dar daca incidentele de acum ar fi avut un final rau nu stiu daca se grabea sa raspunda cineva in locul organizatorilot. In afara de posibile victime umane este la fel de nasol daca padurea ia foc si tu trebuie sa alergi 20 km pe jos ca sa anunti.Toti organizatorii ar trebui sa se gandeasca daca au atata asistenta si le da mana sa managerieze un concurs cu 70 de echipaje in medie ( open + extrem). Offroadul la fel ca si alpinismul si ca alte sporturi de teren sunt practicate in echipa. SUCCES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Bucovina Online! E destul ca o masina sa se rastoarne intr-o rapa...etc , masina sa ia foc, echipaj incarcerat....individual...Doamne fereste! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Bucovina Online! frumos, foarte frumos. Stau si strang scaunu in cur si incerc sa visez ca o sa reusesc anu asta macar sa ajung sa privesc. felicitari participantilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Bucovina Online! :P :P Asta-i buna......schimbari extreme......... Ce s-a intimplat de i-au depunctat asa? Si la citeva zile inca......ceva explicatiii de la organizatori? In alta ordine de idei,am omis total sa-i multumesc lui Neloo care m-a carat la propriu de colo-colo simbata seara,omorindu-si timpul personal si tragind chiulul de la petrecerea prietenilor.....multam fain inca o data ,respect man :x ramin dator...... Super trasee,pacat ca numai extremul avea si ceva noroi :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zdeto Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Bucovina Online! Pentru cine mai e amator de poze de la BORC 2009, mi-am urcat o selectie pe flickr: http://www.flickr.com/photos/zdeto/coll ... 881372579/ CSVD - http://www.csvd.ro/ Flickr account - http://www.flickr.com/photos/zdeto/ Facebook - http://www.facebook.com/zdeto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Bucovina Online! Multumim pentru superbele poze ZDETO. Istvan - pasager in masina Sperminator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Bucovina Online! asta e interesant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Bucovina Online! Salutare ! As vrea sa felicit in primul rand organizatorii si nu in ultimul rand toti participantii!!! :1 Este pentru prima data cand particip la Competitia de la Bucovina si am fost placut impresionat. Cu fiecare participare cunosc mai multi membrii ai clubului si ma simt mai aproape de voi toti! Desi nu consider ca a fost o competitie usoara, participarea mea la acest eveniment a reprezentat o experienta in plus. Am remarcat un lucru si trebuie sa vi-l subliniez... banuiesc ca traseul a fost cam solicitant pentru toata lumea pentru ca multi au abandonat in teren dar si mai multi la sprit :x !!! Multe felicitari castigatorilor !!! :bravo :h5 :1 si mare atentie ca sunt in urma voastra... :grin: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Bucovina Online! continui cu alte poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Bucovina Online! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Bucovina Online! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! In urma raportului Comisiei Nationale a Cluburilor de Offroad, clasamentul de la clasa Extrem a fost din nou modificat. Varianta finala si completa a acestui clasament cat si a celui de la sectiunea OPEN le gasit pe site-ul www.club4x4.ro Mai precis aici: http://www.club4x4.ro/index.php?option= ... e&Itemid=6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! site-ul http://www.club4x4.roce muzica buna... :grin: robert e pe 2, mai nou ceva oficial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! Pun si aici ca sa se vada clar: http://www.maxoffroad.ro/borc2009/Clasament_extrem.jpg http://www.maxoffroad.ro/borc2009/Clasament_open.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! site-ul http://www.club4x4.roce muzica buna... :grin: robert e pe 2, mai nou ceva oficial? Robert e pe 3. Asta e varianta ultima si oficiala a clasamentului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! Aici veti gasi informatiile si documentele ficiale despre Etapa I a campionatului national de Offroad - Bucovina Offroad Chalange 2009 (BORC 2009) Aveti atasate urmatoarele documente: 1. Raportul observatorului CNOR la BORC 2009 2. Comunicatul CNOR referitor la BORC 2009 3. Clasamentul BORC 2009 de la premiere 4. Clasamentul BORC 2009 rectificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! discutiile sunt legate de : Ruperea benzii si darimarea jalonului de catre echipajul CORD BOGDAN si VISOIU ADI In momentul inceperii probei speciale a echipajului in cauza, s-a montat un bener publicitar al firmei "KARCHER" legat de jaloane. Echipajele care au parcurs inaintea echipajului "cord bogdan si visoiu adiy'" nu au avut acest benar legat intre jaloane. Este normal ca echipajul sa nu fie depunctat pt.ca masina a calcat cu roata fringhia benarului publicitar si nu jalonul, aceasta ducind la ruperea jalonului si implicit a benzii de pe jalon. se vede in filmul : nu inteleg de ce se iau hotariri fara a lua in considerare parerea arbitrului care a decis ca echipajul sa nu fie sanctionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! discutiile sunt legate de : Ruperea benzii si darimarea jalonului de catre echipajul CORD BOGDAN si VISOIU ADI In momentul inceperii probei speciale a echipajului in cauza, s-a montat un bener publicitar al firmei "KARCHER" legat de jaloane. Echipajele care au parcurs inaintea echipajului "cord bogdan si visoiu adiy'" nu au avut acest benar legat intre jaloane. Este normal ca echipajul sa nu fie depunctat pt.ca masina a calcat cu roata fringhia benarului publicitar si nu jalonul, aceasta ducind la ruperea jalonului si implicit a benzii de pe jalon. se vede in filmul : nu inteleg de ce se iau hotariri fara a lua in considerare parerea arbitrului care a decis ca echipajul sa nu fie sanctionat. Aici confirm si eu ca bannerul "KARCHER" a fost pus dupa ce a inceput trialul si trecusera deja cateva masini. Eram chiar acolo si am vazut cand a fost montat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Bucovina Online! un mic filmuletz cu faimosul echipaj care, in teren , literalmente jar au mancat... :ha: finu' ghita zis flacarica si varu' lu' trooper zis palalaie... se observa cu cat passion explica varu' palalaie happeningu' si cat de preocupat e finu' flacarica sa se joace cu sufele de-a spidermanu' :ha: :ha: :ha: [youtube:39010v8g] [/youtube:39010v8g] Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Bucovina Online! [youtube:fr1zx93t] [/youtube:fr1zx93t] [youtube:fr1zx93t] [/youtube:fr1zx93t] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Bucovina Online! Ce tacere in filmarile astea. Se un pic de scartait, uneori discutii in CB dar zgomotul motorului e vag, iar ocupantii masinii nu zic nimic. Ati dat sunetul mai jos sau chiar asa de antifonata e masina? Intreb pentru ca la mine e zgomot garla in Samurai, cred ca am mai multa galagie in masina de sosea decat voi offroad. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Bucovina Online! Ce tacere in filmarile astea. Se un pic de scartait, uneori discutii in CB dar zgomotul motorului e vag, iar ocupantii masinii nu zic nimic. Ati dat sunetul mai jos sau chiar asa de antifonata e masina? Intreb pentru ca la mine e zgomot garla in Samurai, cred ca am mai multa galagie in masina de sosea decat voi offroad. nu am gasit BIP-uri asa multe :ha: .....glumesc, asa inregistreaza camera, cu sunet foarte incet, este pentru motociclete,scufundari etc (sa nu fie zgomotul de fond prea mare).....este bine pus microfonul sa nu ia apa :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Bucovina Online! Si cit ne-am abtinut sa nu scoatem timpenii in timpul filmarii. slp ......daca esti atent ,se aude din cind in cind cite o stinga....STINGA..... sau chestii de genul care in mod normal erau tipate......asa trage camera asta ca de antifon original eu inca nu cred la samu :grin: si asta-i nou,din 2000. Tot ce se aude ca zgomot este GPS Garmin care era legat de camera,sa nu se mai joace de-a proiectilul prin masina.....asta mai face zgomot cind se izbeste de camera.....in rest nu se aude nimik....doar statia care era data la maxim ca nu intelegeam prin casti :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Bucovina Online! frumos filmuletul este din sfirsitul traseului din prima zi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate