Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucovina, etapa I, 2009 - Online!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Re: Bucovina Online!

Consider ca am primit destule critici in urma prezentarii mele neconventionale. Am si critici cu fair-play care au revizuit atacul asupra mea ca fiind prea dura. Apreciez pozitiv comportarea. Mergem mai departe fara suparare.

ma intereseaza parerea voastra la o situatie:

In urma contestatiei depuse la calcularea clasamentului din Bucovina, castigatorii acelei etapa suntem noi.

Astfel eu, la prima intilnire cu echipa CIREX, care a trecut de pe loc III pe loc II, am predat cupa primita copilotului. El merita pe deplin acel loc si cupa ce is se cuvine. Baieti de treaba, au apreciat gestul. (ca effectiv cupe au destule)

Dar, pina in prezent noi nu am primit nici diplome de loc I, nici marele premiu de 1000eur, nici cele 50eur contravaloarea contestatiei la care sa dat dreptate.

Organizatorul, intrebat la intilnirea din Mures, a raspuns ca nu avem nici un drept la premiul oferit ptr loc.I, el va ramine definitiv la concurentul la care au dat ei. Despre sumele contestatiilor tot liniste.

Lipsa de bun simt este ca nici doua cartoane reprezentind Diplome loc I nu a adus. Ca senzatia de a sta sus pe podium au furat-o pentru veci.

Si ce frumos era sa urcam chiar toti pe un singur loc, ca doar cistigul era de partea tuturor ce au luat parte si putea fi si celor ce au organizat acest concurs. Dar sa trecut la o lume materiala, cu premii mari ce aduc dorul nemarginit a unora de a acapara aceste castiguri.

E o lume rece.

Voi cei mari comentatori si aducatori de dreptate, ce ati simti in locul nostru/meu?

Istvan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fruntea sus....noi am fost pe locul 2 pina la premiere.....ne-au chemat primii...deci am luat locul 3 :ha: ,diplome de locul II si inca un I din pix....sa iasa III.....o contestatie.......nu discutam daca onesta sau nu,cu sau fara dreptate....comentez numai senzatia pe care am avut-o eu ca persoana.....probleme la organizatori cu comunicarea......dupa premiere am luat din hol foaia afisata......inca eram pe locul 2 :ha: :ha: gust amar....

M-am simtit super la Bucovina si aici nu fac misto si nici bascalie....super frumos,oamenii de nota 10...ne-au ajutat cind am avut nevoie si nu numai.......respect......

Stii ce a fost cel mai deranjant si mai umilitor lucru pt mine personal....nu vorbesc in numele echipei de 4 oameni....vorbesc in numele meu....Razvan Neacsu...... Participantii,competitorii,spiritul si respectul pt colegii care au muncit si au fost mai norocosi si n-au rupt nimik si au terminat concursul si acum sunt premiati.......vorbesc de cei inscrisi in concurs acum......pe romaneste li s-a .......rupt cardanu'.......unde parcarea in prima zi era plina....am fost premiati cu citiva prieteni si cunostinte,gura-casca si organizatorii.....nici 10% din concurentii inscrisi nu au fost prezenti.......au plecat acasa ca nu cistigasera nimik......nu mai conta spiritul....

Normal ca totul este interes si orgoliu....am vazut si eu dovada.....obisnuieste-te!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

RZV-ule eu em stat pana luni, am vazut premierea .Problema e ca toti ,Duminica nu stiu cum sa plece mai repede catre casa.Sincer cred ca o barfa mica dupa un concurs e mai ciumeca ca tot concursul.Se pot dezbate la cald toate situatiile din traseu si participantii sa inteleaga situatia.Si de vina a fost trialul pt ca a inceput cu Extrem si lumea a plecat imediat dupa extrem.Cred totusi ca Openul a fost sarea si piperul.Eu am dat in masina ca la pokere si cred ca a fost show.Chiar vreau sa vad ceva poze de la trial de la urcare....

Mei Miko asta este..... :h5

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Consider ca am primit destule critici in urma prezentarii mele neconventionale. Am si critici cu fair-play care au revizuit atacul asupra mea ca fiind prea dura. Apreciez pozitiv comportarea. Mergem mai departe fara suparare.

ma intereseaza parerea voastra la o situatie:

In urma contestatiei depuse la calcularea clasamentului din Bucovina, castigatorii acelei etapa suntem noi.

Astfel eu, la prima intilnire cu echipa CIREX, care a trecut de pe loc III pe loc II, am predat cupa primita copilotului. El merita pe deplin acel loc si cupa ce is se cuvine. Baieti de treaba, au apreciat gestul. (ca effectiv cupe au destule)

Dar, pina in prezent noi nu am primit nici diplome de loc I, nici marele premiu de 1000eur, nici cele 50eur contravaloarea contestatiei la care sa dat dreptate.

Organizatorul, intrebat la intilnirea din Mures, a raspuns ca nu avem nici un drept la premiul oferit ptr loc.I, el va ramine definitiv la concurentul la care au dat ei. Despre sumele contestatiilor tot liniste.

Lipsa de bun simt este ca nici doua cartoane reprezentind Diplome loc I nu a adus. Ca senzatia de a sta sus pe podium au furat-o pentru veci.

Si ce frumos era sa urcam chiar toti pe un singur loc, ca doar cistigul era de partea tuturor ce au luat parte si putea fi si celor ce au organizat acest concurs. Dar sa trecut la o lume materiala, cu premii mari ce aduc dorul nemarginit a unora de a acapara aceste castiguri.

E o lume rece.

Voi cei mari comentatori si aducatori de dreptate, ce ati simti in locul nostru/meu?

Istvan

Hmm!

Eu cred ca nu m-am facut inteles.

Concursul de la Bucovina a fost CASTIGAT de Craiu.

Punctele din clasamentul general le acumulezi tu conform cu regulamentu.

Tu ai acumulat punctele de locul I pe o chichita de regulament. Ca el nu a depus cererea de verificare a GPS-ului in termenul din regulament. (ca o completare, l-ai amenintat pe Craiu ca daca nu retrage cerea lui, nu o sa fie primit la etapa de la Mures si etapa de la Odorhei) din categoria fair-play

Premiul de 1000 euro nu era prins in regulament.

Dar clubul de Bucovina poate sa faca un efort financiar si sa-ti trimita inca 1000 euro ca premiu.

La urmatoare sedinta a clubului o sa intre pe ordinea de zi si aceasta discutie, "Inca 1000 euro pentru Fiko de la Mures"

Sunt dezamagit de tine Fiko si de felu cum prezinti situatia.

Se vede ca regulamentul 2009 la etapa de la Bucovina a fost ok pt. clubul de la Targu Mures.

In legatura cu contravaloarea contestatie ai dreptate, sa ne trimiti niste date unde putem sa-ti trimitem 50 euro

Mandat Postal

western union

money gram

transfer bancar

Te salut.

Rasty

Off Road Bucovina

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

cu parerea despre romanian extrem adventure buzau 2009

da frumos clasament la clasa auto opan pe locu 3 e si bunul meu prieten Cornel , pacat ca nu am ajuns si eu la concurs , am ajuns in schimb cu o saptamana inainte de concurs in campare cu generatorul de curent si era asa o vreme frumoasa fata de cum a fost la concurs , dar asta e pacat ca si pe inregistratea data pe antena 1 nu am vazut decat moto si atat, poate daca si lua Otil masina si se dedea la auto vedeam mai multe masini

audi s4 1.8 4x4
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

Dupa multe discutii si pareri am primit premiul in valoare de 1000euro ce se cuvinea ptr loc I la Bucovina.

Conform intelegerii cu Boros Csaba, an caz ca cistigam noi oferim premiul ptr institutia care ingrijeste copii cu situatii familiale defavorabile. (orfani, saraci, etc). Peste 1000 de copii.

Acordul final intre Rasty si Fiko a fost ca primim premiul spre a dona copiilor, dar sa puna si Fiko inca o mie din buzunar.

Banii din Bucovina au sosit in timp ptr a ajunge la destinatie de Craciun, 2009.

Am fost si eu prezent la centrul de copii din Sovata, ca copilot in cauza, la inminarea cash a 1000 euro (Fiko) si cumparaturile ptr aceeasi sume de catre clubul din Bucovina. (citeva masini de spalat automate, vreo 6 aspiratoare, etc. Toate noi, in garantie)

Acestea au mai fost completate cu inca 500euro de catre un fan offroad si prieten din TgM.

Asa sa incheiat si sa pus punct controverselor dintre noi.

Ramine prietenia.

Asa e corect.

Multumim noi pentru si din partea copiilor.

Link spre comentariu

asa ar trebui sa se termine toate conflictele de pe acest forum,bravo voua atat celor din Bucovina cat si celor 2 SPORTIVI care au donat premiul ,care nu este de aruncat,acelor copiii sarmani

Tot respectul

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare