Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota lj73

corneliu

Postări Recomandate

Salutari tuturor

Doresc sa achizitionez o Toyota Landcruiser lj 73 ,td 90cp,imi puteti spune daca s-ar descurca cu oremorca de 1,5 tone pe drumuri de pamant intr-o zona deluroasa.Nu,sunt prea putini caii?

multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: toyota lj73

Nu te uita la citi cai are. Taf-urile incep de la 65 de cai si abia ajung la 90 cele cu motoare perkins, insa muta podurile din loc. E adevarat ca nu o fac cu viteza luminii, insa as vrea sa vad o masina de f1 in padure :grin:

Eu zic ca se descurca, insa nu te astepta la viteze de croaziera. Acuma depinde si de starea drumului, dar asta o stii tu mai bine.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

eu la mine simt ca nu ar avea putere cind schimb din a doua in a treia

acolo trebuie sa o turez mai tare

nu stiu daca are a mea vreo problema dar nu cred ca as putea sa-i dau a treia urcind o panta cu remorca de 1.5 tone

pe drumurin de pamint unde oricum nu poti merge tare cred ca se descurca

Toyota RJ 70 1991 2.4 b

http://www.cert-transilvania.ro/

Link spre comentariu

Trage bine si cu 2lt, pe reductor te sui in pom cu remorca cu tot,Daca vrei una neinmatriculata stiu pe cineva de are una care merge ok,da nu e 73 ci 70. :h5

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

LJ73 e o masina excelenta cu care poti sa iti faci si treaba cu remorca.

Din pacate se gasesc mai greu si la preturi pe masura. Dar merita.

Daca ai gasii asa ceva dar cu motor de 3Litri turbodiesel ar fi beton armat. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare