Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mile Marker

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: Mile Marker

Pare un troliu hidraulic. Cu o pompa hidraulica pe masura poate ajunge la acea viteza. Am facut si eu rost de curand de unul Warn hidraulic. Mai am sa caut pompa si sa vad pe ce masina il pun (probabil pe HDJ80).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E falsh ,Nu prea i-mi vine a crede .Motorasul foarte mic ,reductorul la fel

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

uitati-va la ochetul gri cu verde care se balangane in bara ce viteza are si el........ :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Am folosit acest sistem hidraulic si va zic ca este foarte bun insa are si dezavantaje :

1. Fara motorul masinii nu merge

2. Este viteza direct proportionala cu turatia motorului ( pompa este actionat prin fulie sau direct de pe axa motorului) consecinta nu poti sa te troliezi tare decat cu motorul turat

3. Un furtun hidraulic taiat sau crapat nu repari pe malul ravenei fata de un fir electric rupt

Avantaje:

1.Nu descarca bateria ,

2.Viteza mare si apropiat la sarcina maxima (fata de cel electric la care viteza scade de pina la 10 ori intre intre fara sarcina si sarcina max.

Eu recomand doar la masini echipate cu 2 trolii ( unul neaparat electric)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

si nu exista pompa de presiune actionata electric?

parca am vazut la camioane cu lift pe spate.......

sunt pompe hidraulice actionate electric si la 12 v si la 24 v si costa intre 200 si 1000 de euroi (nu sunt convins ca una de 200 face fata)

daca vrea cineva pot da o mana de ajutor ca am lucrat 10 ani cu macarale si unilaje care sunt toate hidraulice

NISSAN NAVARA D40
Link spre comentariu

se poate cupla la pompa de servo. exista kituri speciale pentru asa ceva. inclusiv mile marker vind kiturile alea.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare