winetou 007 Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Din pacate pompa de injectie la Nissan Patrol Y60 nu prea mai face treaba lui adica ori trebuie sa-l repar sau altul la rand. Ceva soluti si pareri astept. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Pompa injectie Din auzite stiu ca reparatia e enorm de scumpa... aceeasi problema o intampini si la o pompa noua... Recomandarea mea ar fi sa cauti ceva second acceptabil la pret dar sa platesti doar dupa un test pe banc.... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: Pompa injectie ....... eu am demontat pompa (adica domnul mecanic :ha: ) si i-am inlocuit toate oringurile......acum depinde ce probleme are a ta........ P.S.....costul reparatiei cu tot cu injectoare curatate a fost undeva la 400 ron........un kilipir daca ai bani..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Pompa injectie De un cap hidraulic am nevoie daca are cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate