Guest johny23 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Daca a avut cineva curiozitatea sa masoare sau sa se uite macar cind se schimba ceva pa la motor cutie la pajero sport,vreeau sa pun motor pe benzina,tre' sa schimb si cutia ,tre'sa modific traverse ceva, daca stie careva ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Re: Daca stie cineva? Am schimbat eu de pe benzina de 2.5 am pus diesel de ford de 2.3 . Cutia a ramas aceeasi. S-a pus o flansa adaptoare si alte tampoane (de Aro). Ideea nu a fost prea stralucita, intrucat trebuia sa turez motorul pe la 3000-3500 rpm ca sa schimb treptele de viteza. Diesel pe cutie de benzina nu prea face "casa" buna. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny23 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Daca stie cineva? eu vreau invers,benzina pe cv de diesel.sau motor si cutie depinde cum e mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Daca stie cineva? Cred ca trebuie sa modifici si ceva rapoarte, daca nu ma insel... Sunt sigur ca nu ma insel... :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Re: Daca stie cineva? Ai motorul? De care? Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny23 Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Re: Daca stie cineva? Nu am motor dar il vreau pe ala de 3500.De aici problema pusa,merita sa deranjez 2 masini sa imi cumpar alta direct pe benzina. La rapoarte nu trebuie umblat ca am mai facut experiente de genu pe in aro,si mergea mai bine ca o dacie noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts