Cristian Irimescu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii La o remorca cort te-ai gandit?? e cat o remorca de dacie, loc de 4 persoane, ceva dotari gen aragaz mic, frigider, nu are mai mult de 200-250 kg si cred ca poate fi bagata pe orice coclau :grin: Si nu in ultimul rand cred ca costa undeva sub 1000 E!! Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii La o remorca cort te-ai gandit?? e cat o remorca de dacie, loc de 4 persoane, ceva dotari gen aragaz mic, frigider, nu are mai mult de 200-250 kg si cred ca poate fi bagata pe orice coclau :grin: Si nu in ultimul rand cred ca costa undeva sub 1000 E!! Buna idee. Iei remorca goala, pui cortu pe ea, roti mari sa intri peste tot cu ea si te-ai scos.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii La o remorca cort te-ai gandit?? e cat o remorca de dacie, loc de 4 persoane, ceva dotari gen aragaz mic, frigider, nu are mai mult de 200-250 kg si cred ca poate fi bagata pe orice coclau :grin: Si nu in ultimul rand cred ca costa undeva sub 1000 E!! Buna idee. Iei remorca goala, pui cortu pe ea, roti mari sa intri peste tot cu ea si te-ai scos.... Asta e 690 euro pe un site de vanzari de ocazie REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii remorca cort am vazut acum citeva minute si sub 300€ pe net ( in NL). daca ai rabdare sa treaca sezonul or sa apara nenumarate la banii astia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii ...cred ca cel mai OK e sa ti cumperi unu... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii Nu prea ma incanta remorca pt ca mi se pare mai complicat dpdv cost, transport. Dupa atatea dezbateri si poze pt care va multumesc inca o data, am reusit sa-mi fac o idee si sa imi dau seama cam cum mi-ar placea 'dormitorul' si cred ca dpdv cost, siguranta, transport o sa merg pe varianta platforma/placa/targa in interiorul masinii (reamintesc- opel astra clasic hachback) facuta dintr-un schelet de otel sau aluminiu pe care pun niste placi de parchet laminat (ar trebui sa reziste, nu?), si care sa fie pliabila in 2 sau 3 pe latimea ei, in functie de interior. Ramane sa vad ce dimensiuni sunt la interior, ce banchete se pot scoate si ce se rabateaza, si peste astea asez 'patul' asta; e posibil ca la capatul dinspre spatele masinii, cel din portbagaj, sa pun dedesupt niste 'picioare' reglabile de sprijin care s-o ridice la capatul asta, intr-o pozitie mai orizontala. Daca aveti 'amendamente', va rog. Ma angajez sa va tin la curent cu realizarea micului 'dormitor', sa ofer date exacte(dimensiuni, materiale, modul de realizare si montaj), precum si poze sau chiar filmuletz, pt ca celor interesati sa le fie mai usor. aaaa, era sa uit ... fac io dormitorul, dar stiti cumva pe unde gasesc niste 'draperii' ? :ha: .. am vazut nu mai stiu pe unde pe net niste perdele/jaluzele/parasolare auto opace argintii spre exterior impotriva caldurii probabil, care se prind pe interior de geamuri cu 'ventuze' "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii ...... aaaa, era sa uit ... fac io dormitorul, dar stiti cumva pe unde gasesc niste 'draperii' ? :ha: .. am vazut nu mai stiu pe unde pe net niste perdele/jaluzele/parasolare auto opace argintii spre exterior impotriva caldurii probabil, care se prind pe interior de geamuri cu 'ventuze' Asa ceva? http://www.pieseautomagazin.ro/magazin/auto55 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii Aproape am terminat dormitorul :ypu ; pozele cred ca le pun in alt topic mai la subiect: "Dormitor in Opel Astra Classic II hatchback". Acolo astept impresii pro/contra, pareri, variante mai bune, eventuale imbunatatiri (dak aveti), si sper ca experienta asta a mea sa foloseasca altor doritori de 'dormitor mobil cu parchet pe jos' :wink: . "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii mai simplu de atita nu se poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii ..pai uite mai simplu si mai ieftin, muult mai ieftin, intr-o masina mai mica pe topicul: DORMITOR in Opel Astra Classic II hatchback.. e un link pe photobucket "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 (editat) Re: Cort montat pe plafonul masinii - CAUT detalii Tipule esti genial. Sau eu ca pun in practica ideea? Imi place sa fac de toate, sUnt meserie, am atelier. SUnt aproape de voi, daca voi nu sUnteti departe sUnt clienti? Le fac cu 1999 euro. 2-3 buc. bonus.Radem-glumim, f*tem-platim, dar cred ca oricat ar costa materialele nu se ajunge la asa preturi. Prima data scadem TVA-ul. Cine da prima comanda? Ce baaaa, vreti sa ma-nvat pe banii mei? Editat Februarie 19, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate