Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ancora "SIMPLA" de pamint "Designed & Handmade by Vio"

Patrolator

Postări Recomandate

Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio"

eu cred ca asta a si mai faina ca si cealalta

afsolut perfecta

felicitari

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu aceasta unealta si cu cvea cunostinte in folosirea ei, se poate spune ca se poate merge oriunde cu masinace nevoie avem de copaci cand aveam aceasta unealta.

Felicitari Patrolator pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo

Patroll
Link spre comentariu

super treaba dar eu as pune deva sa fixez lopata de brat asta ca sa o recuperez mai usor

slp

Si eu am crezut pina n-am incercat "live", ca recuperarea lopetii va fi o problema. La primul "test" baga-se-mi pina si o "sufita" prin fierul patrat al imbinarii, sa o pot trage afara (daca trebuia si cu troliul). M-am inselat. In pamint moale sau noroi se ingroapa cu totul, dar pt. ca este moale, cind tragi in sus(spre cer) de capatul ei, la ditamai "pirghia" nici nu simti cum iese, iar la sol tare efactiv nu se ingroapa decit citiva centimetri pina sa tina, iar atunci iarasi nu ai probleme la recuperare. Asta-i trucul simplicitatii. Daca vrei poti sa-i mai pui un surub sau un miner, dar atunci nu mai e ancora SIMPLA. Cum spuneam, am folosit-o si functioneaza impecabil si asa cum e, ca altfel mai era in lucru si nu postata pe forum.

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

cu aceasta unealta si cu cvea cunostinte in folosirea ei, se poate spune ca se poate merge oriunde cu masinace nevoie avem de copaci cand aveam aceasta unealta.

Felicitari pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo

Daca ai scula nu-ti trebuie "cunostinte". O pui pe pamint in locul dorit, "agheti" cirligul de la troliu, troliezi, ancora incepe sa se ingroape si cind nu se mai ingroapa (tine), incepe sa vina masina la ancora. BASTA!

PATROLATOR

Link spre comentariu

Felicitari pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo

Daca ai scula nu-ti trebuie "cunostinte". O pui pe pamint in locul dorit, "agheti" cirligul de la troliu, troliezi, ancora incepe sa se ingroape si cind nu se mai ingroapa (tine), incepe sa vina masina la ancora. BASTA!

PATROLATOR

De acord cu tine insa pentru cineva care nu a mai folosit asa ceva are nevoie de asemenea informatii

Patroll
Link spre comentariu

:hi Azi am trecut pe la "fierar" si am lasat sa-mi faca "canturi" la lopata. :ypu

Cu forma acutala, nu stiu ce forta trebuie sa traga de ea, ca s-o incvoaie.

PATROLATOR

Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Ptrolator,daca ai nevoie de o ancora am auzit eu de un anume Vio ,mare meserias! ia legatura cu el poate se incumeta sa iti faca si tie una!:grin:

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

TESTAT!

O.K.

Functioneaza impecabil.

Am si facut-o cadou.

:hl

Imi trebuie o ancora!

:wink:

! in Germania nu ai unde sa o folosesti

2, in romania, cand ajungi, o iei de la mine imprumut o luna cand te duci in concediu

plus ca nu o cari pana in romania si inapoi in fiecare an

odata l 5 ani aduci un spray de vopsea rosie.....:ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

2, in romania, cand ajungi, o iei de la mine imprumut o luna cand te duci in concediu

Pentru asemenea "service" aduc in fiecare an 5 spray-uri cu vopsea rosie (apropos, credeam ca in Romania nu mai exista comunism):ha:

Editat de Patrolator

Link spre comentariu

(apropos, credeam ca in Romania nu mai exista comunism):ha:

:g:br

Auzi la ei ... comunism in romania. Voi ati cazut in cap. Pentru Mos Gerila trebuie vopseaua aia, ca i se decoloreaza nadragi in cur si nasul lui Rudolf.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Si tot cand ajungi in romania dai o bere lui @soimu pentru depozitare si intretinere ancora :2dr

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designed & Handmade by Vio"

intr-adevar...simplu de construit...cam in trei ore,cu tot cu gasitul materialelor...insa, cine vrea sa o si foloseasca, ar face bine sa intareasca bucata de teava patrata de 5 cm cu o platbanda de 1 cm grosime.

IMG_1082.thumb.jpg.a079b066d4fdcbb681e3de438f62f0c3.jpg

IMG_1083.thumb.jpg.eb614560af45754b7eb7f35d5043594a.jpg

IMG_1084.thumb.jpg.0f12b493751a55a2cc6bd1c7c9c8bd07.jpg

IMG_1085.thumb.jpg.f3ac8acd14d3afe09289882827f3d3ef.jpg

IMG_1086.thumb.jpg.ceafd2cef19c32e7e6788b400edac9d1.jpg

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

Incredibil. :oo

Cum ai reusit sa sfisii teava aia?

Ce otel ai folosit si ce grosime are "peretele" tevii?

Eu mi-am facut un sistem de troliu detasabil si tot ansamblul sta infipt intr-o teava de 50x50mm de asta. Si m-am troliat o gramada la concurs la Arad. Inclusiv cind am indoit tendonul spate, am legat roata de un pom si troliul de altul si am tras de am crezut ca se lungeste masina si tevusca aia a rezistat fara probleme.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

o idee buna , e bine de stiut ca exista ceva ce se poate face home made si te poate scoate din noroi. cea portocalie arata si bine, nota 10 la lucrare.

:wink:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare