Patrolator Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 :hi Pentru cei interesati sa-si confectioneze o Ancora de pamint postez documentatia uneia facute de mine. Functioneaza impecabil, la fel ca si cealalta. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" :ypu Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" slp Acum e gata si cu ancorele. Meseriasilor le doresc "spor la treaba" si daca sint intrebari-cu placere PATROLATOR :sl Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" eu cred ca asta a si mai faina ca si cealalta afsolut perfecta felicitari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" cu aceasta unealta si cu cvea cunostinte in folosirea ei, se poate spune ca se poate merge oriunde cu masinace nevoie avem de copaci cand aveam aceasta unealta. Felicitari Patrolator pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" super treaba dar eu as pune deva sa fixez lopata de brat asta ca sa o recuperez mai usor NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" super treaba dar eu as pune deva sa fixez lopata de brat asta ca sa o recuperez mai usor slp Si eu am crezut pina n-am incercat "live", ca recuperarea lopetii va fi o problema. La primul "test" baga-se-mi pina si o "sufita" prin fierul patrat al imbinarii, sa o pot trage afara (daca trebuia si cu troliul). M-am inselat. In pamint moale sau noroi se ingroapa cu totul, dar pt. ca este moale, cind tragi in sus(spre cer) de capatul ei, la ditamai "pirghia" nici nu simti cum iese, iar la sol tare efactiv nu se ingroapa decit citiva centimetri pina sa tina, iar atunci iarasi nu ai probleme la recuperare. Asta-i trucul simplicitatii. Daca vrei poti sa-i mai pui un surub sau un miner, dar atunci nu mai e ancora SIMPLA. Cum spuneam, am folosit-o si functioneaza impecabil si asa cum e, ca altfel mai era in lucru si nu postata pe forum. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" cu aceasta unealta si cu cvea cunostinte in folosirea ei, se poate spune ca se poate merge oriunde cu masinace nevoie avem de copaci cand aveam aceasta unealta. Felicitari pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo Daca ai scula nu-ti trebuie "cunostinte". O pui pe pamint in locul dorit, "agheti" cirligul de la troliu, troliezi, ancora incepe sa se ingroape si cind nu se mai ingroapa (tine), incepe sa vina masina la ancora. BASTA! PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" cu aceasta unealta si cu cvea cunostinte in folosirea ei, se poate spune ca se poate merge oriunde cu masinace nevoie avem de copaci cand aveam aceasta unealta. Felicitari pentru a nu stiu cata oara, oricum nu are importanta pentru ca le meriti :1 :bravo Daca ai scula nu-ti trebuie "cunostinte". O pui pe pamint in locul dorit, "agheti" cirligul de la troliu, troliezi, ancora incepe sa se ingroape si cind nu se mai ingroapa (tine), incepe sa vina masina la ancora. BASTA! PATROLATOR De acord cu tine insa pentru cineva care nu a mai folosit asa ceva are nevoie de asemenea informatii Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" :hi Azi am trecut pe la "fierar" si am lasat sa-mi faca "canturi" la lopata. :ypu Cu forma acutala, nu stiu ce forta trebuie sa traga de ea, ca s-o incvoaie. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 16, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" TESTAT! O.K. Functioneaza impecabil. Am si facut-o cadou. :hl Imi trebuie o ancora! :wink: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" Ptrolator,daca ai nevoie de o ancora am auzit eu de un anume Vio ,mare meserias! ia legatura cu el poate se incumeta sa iti faca si tie una!:grin: traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" TESTAT! O.K. Functioneaza impecabil. Am si facut-o cadou. :hl Imi trebuie o ancora! :wink: ! in Germania nu ai unde sa o folosesti 2, in romania, cand ajungi, o iei de la mine imprumut o luna cand te duci in concediu plus ca nu o cari pana in romania si inapoi in fiecare an odata l 5 ani aduci un spray de vopsea rosie.....:ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 16, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" ! in Germania nu ai unde sa o folosesti 2, in romania, cand ajungi, o iei de la mine imprumut o luna cand te duci in concediu plus ca nu o cari pana in romania si inapoi in fiecare an odata l 5 ani aduci un spray de vopsea rosie.....:ha: Pentru asemenea "service" aduc in fiecare an 5 spray-uri cu vopsea rosie (apropos, credeam ca in Romania nu mai exista comunism):ha: Editat Iunie 6, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" (apropos, credeam ca in Romania nu mai exista comunism):ha: :g:br Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" (apropos, credeam ca in Romania nu mai exista comunism):ha: :g:br Auzi la ei ... comunism in romania. Voi ati cazut in cap. Pentru Mos Gerila trebuie vopseaua aia, ca i se decoloreaza nadragi in cur si nasul lui Rudolf. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designet & Handmade by Vio" ! in Germania nu ai unde sa o folosesti 2, in romania, cand ajungi, o iei de la mine imprumut o luna cand te duci in concediu plus ca nu o cari pana in romania si inapoi in fiecare an odata l 5 ani aduci un spray de vopsea rosie.....:ha: Si tot cand ajungi in romania dai o bere lui @soimu pentru depozitare si intretinere ancora :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designed & Handmade by Vio" intr-adevar...simplu de construit...cam in trei ore,cu tot cu gasitul materialelor...insa, cine vrea sa o si foloseasca, ar face bine sa intareasca bucata de teava patrata de 5 cm cu o platbanda de 1 cm grosime. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designed & Handmade by Vio" Incredibil. :oo Cum ai reusit sa sfisii teava aia? Ce otel ai folosit si ce grosime are "peretele" tevii? Eu mi-am facut un sistem de troliu detasabil si tot ansamblul sta infipt intr-o teava de 50x50mm de asta. Si m-am troliat o gramada la concurs la Arad. Inclusiv cind am indoit tendonul spate, am legat roata de un pom si troliul de altul si am tras de am crezut ca se lungeste masina si tevusca aia a rezistat fara probleme. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Ancora "SIMPLA" de pamint "Designed & Handmade by Vio" o idee buna , e bine de stiut ca exista ceva ce se poate face home made si te poate scoate din noroi. cea portocalie arata si bine, nota 10 la lucrare. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate