nan florin Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Stie cineva cu ce se poate etansa capacul culbutorilor la motorul RD-28 T? o garnitura sau silicon pe unde se gasesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Pierderi de ulei garnitura noua ... e suficient cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Re: Pierderi de ulei Stie cineva cu ce se poate etansa capacul culbutorilor la motorul RD-28 T? o garnitura sau silicon pe unde se gasesc? trebuie sa fi atent la doua aspecte: 1. capacul e din plastic (desi nu pare), se mai fisureaza la suprastrangere 2. suruburile de strangere ale capacului au limitatoare de cursa, daca garnitura veche e tasata nu vei reusi sa obtii etansietatea necesara......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Pierderi de ulei incearca cu garnitura,al meu avea o fisura mica la un surub si pana nu l-am schimbat nu am reusit nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Pierderi de ulei capacul tau este schimbat odata :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Pierderi de ulei Am schimbat garnitura si s-a rezolvat. pentru cei interesati o garnitura noua made in Poland este 35 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate