valissan Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 :bleah :P Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 un rahat de fite :bleah sa cumpere un ARO ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valissan Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 un rahat de fite :bleah sa cumpere un ARO !cred ca nu ai vazut pana la capat...... Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 un rahat de fite :bleah sa cumpere un ARO !cred ca nu ai vazut pana la capat...... lasa sa le vezi cum plesnesc si alea in teren de te doare mintea ! daca nu au modificari majore sunt la fel :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valissan Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Man eu la sfarsit am ras cu lacrimi....stii vorba aia: cum e turcul si pistolul, aici e invers, cum e hummerul e si boul. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Da... E grandios prin dobitocenia celor de la volan!!! Vorbind de H1 - singurul Hummer (HMMWV - pe numele real) demn de numele pe care-l poarta, e greu de crezut ca un vehicul militar e atat de incapabil in teren!!! Militarii americani care lupta cu aceste vehicule, fac cursuri de specialitate (teorie si conducere) pentru a invata ce poate aceasta masina si a fi capabili sa obtina maximum de la ea in orice conditii! Scopul acestui vehicul - H1 - este pur militar, conceput si construit dupa un caiet de sarcini furnizat de armata Statelor Unite. Ce face H1 alb din film, dovedeste clar ca la volan e un necunoscator - nu face nici-un efort de a aborda traseul altfel! Iar faza cu cel rasturnat - pe langa imbecilitatea proprietarului - se poate realiza cu orice vehicul, daca tii cont de centrul de greutate! In ce priveste H2 si H3, deja vorbim de modele comerciale, pe baza unor mecanici si sasiuri GM de serie... Nici-o sansa de comparare cu H1, in nici-un plan!!! H1 e altceva, deci, bineinteles, nu e pentru oricine!!! http://www.youtube.com/watch?v=Yf9FPs40 ... ed&search= PS: Daca eu nu voi putea urca pe unele trasee, sper sa nu radeti de mine! :lol: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
valissan Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Am studiat una militara indeaproape si cred ca e o masina minunata, insa facuta cu costuri minime, totul e redus la functional fara cost inutil, masina OK. Cat despre militarii americani :bleah au nevoie de curs si ca sa mearga la wc, marea majoritate. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Am studiat una militara indeaproape si cred ca e o masina minunata, insa facuta cu costuri minime, totul e redus la functional fara cost inutil, masina OK. Cat despre militarii americani :bleah au nevoie de curs si ca sa mearga la wc, marea majoritate. Nu mai deschid aici subiectul pe teme pro sau contra americani! Daca te intereseaza, ai sa le gasesti si singur, aici sau pe alte forumuri... M-am saturat sa tot explic unora sau altora niste aspecte obiective de logica si bun simt, pentru a contracara subiectivismul si rautatea intentionata... Afirmatiile gratuite imi provoaca... :bleah Revenind la H1; - ce te face sa crezi ca doar soldatii americani fac aceste cursuri si nu-l fac si alti soldati NATO??? - ce te face sa crezi ca soldatii care fac aceste cursuri, le fac pentru ca sunt prosti si nu pentru a invata sa foloseasca corect si eficient un echipament de lupta??? - ce te face sa crezi ca un vehicul militar - la care designul nu conteaza, ci doar utilul si functionalul - e facut cu costuri minime??? - ce te face sa crezi ca orice proprietar civil de H1 stie sa foloseasca masina corect??? E valabil si pentru alte persoane sau marci de masini! - ce te face sa crezi???... si as putea continua, dar cum scriam mai sus: m-am saturat sa redeschid subiectul... :ig :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 la cate posibilitati are transmisia unui H1....nu ma refer si la alte aspecte....musai trebe facute ceva cursuri...ca altfel nu reusesti decat sa-ti bati joc de masina.....sa va dau un singur exemplu...comercial: mutati un sofer de TIR care a lucrat numai pe Iveco....MAN....DAF....si puneti-l sa mearga cu un Volvo FH.....dupa 10 km intrebati-l cum se simte si daca ar fi avut nevoie de un instructaj preliminar......unii stiu de ce :ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
valissan Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Nu mai deschid aici subiectul pe teme pro sau contra americani! Daca te intereseaza, ai sa le gasesti si singur, aici sau pe alte forumuri... M-am saturat sa tot explic unora sau altora niste aspecte obiective de logica si bun simt, pentru a contracara subiectivismul si rautatea intentionata... Afirmatiile gratuite imi provoaca... :bleah Revenind la H1; - ce te face sa crezi ca doar soldatii americani fac aceste cursuri si nu-l fac si alti soldati NATO??? - ce te face sa crezi ca soldatii care fac aceste cursuri, le fac pentru ca sunt prosti si nu pentru a invata sa foloseasca corect si eficient un echipament de lupta??? - ce te face sa crezi ca un vehicul militar - la care designul nu conteaza, ci doar utilul si functionalul - e facut cu costuri minime??? - ce te face sa crezi ca orice proprietar civil de H1 stie sa foloseasca masina corect??? E valabil si pentru alte persoane sau marci de masini! - ce te face sa crezi???... si as putea continua, dar cum scriam mai sus: m-am saturat sa redeschid subiectul... :ig La intrebarea ce te face sa crezi rapunsul e simplu...i-am cunoscut ,am lucrat cu ei si sunt de o ignoranta iesita din comun, cat despre masina ...e buna, dar e de unica folosinta,nu te gandi ca ai sa vezi calitatea pe care o intalnesti la americanca ta. Dupa ce studiezi una stam de vorba pe tema asta . P.S.daca belitii aia de soldati americani ar fi avut IQ prea mare nu ar fi fost acolo carne de mici. Apropo de cate ori te-ai gandit sa calci cu piciorul pe vasul de la spalatorul de parbriz? Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 grandios !!! :ha la astia este de ajuns sa se ia curentul si sunt toti in buda! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 ... P.S.daca belitii aia de soldati americani ar fi avut IQ prea mare nu ar fi fost acolo carne de mici. Apropo de cate ori te-ai gandit sa calci cu piciorul pe vasul de la spalatorul de parbriz? 1. Faptul ca sunt acolo si sunt "carne de mici" nu are nimic de-a face cu IQ niciunui soldat! Asta deja e politica... Sunt interese la nivel mondial, iar cei care au decis asta sunt acasa, bine merci!!! De astia pot sa zic ca, chiar mi-e scarba... :bleah 2. Sincer... nu m-am gandit niciodata sa calc pe vasul de la spalator!!! :shock: :? Dar fenomenul nu e nou si nu apare doar pe produsele americane! :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Faza cu ....no step...e discutabila....dar ce spuneti cu.....Don t Touch la evacuarile de la motofierastraie....motopompe si alte alea....cand esti mic toata lumea iti spune sa nu pui mana ca frige....nu cred ca atunci cand cineva dintre noi era mic i s-a spus sa nu calce pe vasul cu lichid ptr spalat parbrizul.....si ca sa fim totusi on topic...acolo se arata cum cineva poate sa-si bata joc de o masina.....crezi ca fitzosii de pe meleagurile noastre ar merge mai bine cu un H1....da-mi voie sa ma indoiesc :P Ps : un soldat cu IQ ....si 300...tot se va supune ordinelor...sau n-ai prea fost prin armata??? :ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
valissan Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 Ps : un soldat cu IQ ....si 300...tot se va supune ordinelor...sau n-ai prea fost prin armata??? :ha Man eu inca mai sun in armata, dar asta e alta poveste.....au si ei oamenii lor destepti dar aia nu conduc hummer-ul si nu ies in prima linie.Daca ar avea IQ prea mare...sau mai bine vezi bancul cu treaba de femeie http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=9 ... &start=180 Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbosu Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 un pic de caterinca... Nea Valissane sa vezi cum te sustine barbosu' Cred ca daca eram acolo ma spargeam de ras.... nu e pasare ca porcu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Re: un pic de caterinca... Nea Valissane sa vezi cum te sustine barbosu' Cred ca daca eram acolo ma spargeam de ras.... asta nu se pune ca nu a facut scoala de soferi pentru H 1 :ga :ga Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 si audi... alta supermasina :bleah Link to comment Share on other sites More sharing options...
kato Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 si audi... alta supermasina :bleah audi dar nu vedi!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Cu dulapul prin padure! Cu dulapul prin padure! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts