Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut din Sibiu, impreuna cu un HZJ80

mihaituk

Postări Recomandate

Sunt Mihai, va salut de la Sibiu.

Intr-un final am gasit momentul potrivit si timpul necesar sa intru in acest forum deosebit, unde cred ca vom schimba multe experiente si informatii utile.

De cam un an am inceput sa tot modific la o uzina Toyota LandCruiser 80, motor HZJ simplu aspirat, care merge ceas, la fel ca si partea mecanica, in ciuda celor 300.000km. Probleme mici sunt inca la caroserie (fata) si pe la reteaua electrica, dar incet le voi rezolva, desigur si cu ce mai aflu de pe aici.

Dotari deja testate si folositoare (zic eu) - Warn XDC, blocante fata-spate ARB, portbagaj ARB, BFGoodrich MT 33', kit OME (fara a fi prea inaltata), GPS Garmin pe PDA dar mai ales pe laptopul din masina (cu receptor Garmin Mobile 10 - care mi se pare foarte util, in combinatie cu o sumedenie de harti garmin), bara fata ARB (bara spate e deja pe drum) si tot felul de maruntisuri (chingi, Hilift, scripeti, compresor...).

Deocamdata scopul constituie iesirile de agrement, cred ca pentru competitii e destul de mare modelul. Si de fapt pregatesc cu un prieten o serie de expeditii spre continente care ne tot cheama...

Si tot ce inseamna in afara drumului, acolo unde incepe sa functioneze cu adevarat masina asta incredibila, pe care o folosesc cu placere chiar si in oras (poate colegii din Sibiu au vazut-o pe strazile orasului din cand in cand).

Am vrut sa atasez doua imagini, care spun mai mult decat textul meu, insa ceva nu a mers cum trebuie, poate mai tarziu.

Astept sa ne cunoastem si multam' forumului si celor din spatele lui.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salut din Sibiu, impreuna cu un HZJ80

Bine ai venit pe forum!

Frumoasa masina. Daca nu ma insel am vazut-o acum o saptamana-doua in parcarea de la Real din Baia Mare.

Dupa cum mi-e obiceiul, am asteptat putin proprietarul pt ca vroiam sa il cunosc dar a trebuit sa plec la un momentdat.

Chiar i-am zis sotiei ca omul asta nu poate sa nu fie pe forum Club4x4. Cred ca a functionat telepatia si acum te-ai inscris pe forum.

Bine ca o sa ne cunoastem aici.

:W

Link spre comentariu

Bun Venit!

Felicitari pentru masina. Tare faina e...

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Bine ai venit pe forum!

Frumoasa masina. Daca nu ma insel am vazut-o acum o saptamana-doua in parcarea de la Real din Baia Mare.

Dupa cum mi-e obiceiul, am asteptat putin proprietarul pt ca vroiam sa il cunosc dar a trebuit sa plec la un momentdat.

Bine ca o sa ne cunoastem aici.

:W

Nu te-ai inselat, eram intr-o scurta vacanta cu copiii la socrii mei. Intentionam si eu sa trec pe la tine la service, ca mi se parea ceva ciudat la diferentialul spate (nu se oprea compresorul) insa am avut de lucru mai mult cu piticii mei si mai apoi a trebuit sa plecam acasa la Sibiu. Dar o sa mai trec eu, si intrebari o sa mai fie.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Ma bucur sa va aud raspunsuriel, Intr-adevar, si eu o plac, incerc sa o pun cat mai pe picioare. Din pacate a fost folosita anterior mie pentru adus masini din germania pe platforma, si a trebuit astfel sa inlocuiesc cam toata transmisia fata (planetare, coroana, diferential, fuzeta). Dar cred ca merita. Acum infrastructura este in regula, urmeaza detaliile.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Bine ai venit.Superba masina.Sa ai grija de ea si ea de tine.

Link spre comentariu

Ha, ha.... Clar ca masina este cunoscuta.... Nu poate trece neobservata prin Sibiu mai ales pentru noi, cei cu ochiu' format!!!

:W si te asteptam joi seara la Taverna!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ha, ha.... Clar ca masina este cunoscuta.... Nu poate trece neobservata prin Sibiu mai ales pentru noi, cei cu ochiu' format!!!

:W si te asteptam joi seara la Taverna!

O sa vn, atunci.

Cred ca stati si un pic dupa 8, asa-i?

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Bine ai venit !!! :W

''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor''

------------------------

Toyota Hilux 2001 2.4TD

Honda Accord 2007 2.4 AT

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare