Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

duminica 24.05.2009

gnok

Postări Recomandate

O iesire scurta,de cateva ore...eu si IVxIV (Darius), insotit de sotia lui si catelusa offroad Macha...traseu ales :valea sadului,ajunsi acolo o luam pe acelasi drum pe care am reusit sa raman fara puntea spate...si ca o ciudatenie -acuma vad...s-a nimerit sa fie aceiasi data doar ca un an mai tarziu (viewtopic.php?f=38&t=3023&hilit=mitsubishi+adventure+day) , de data asta fara damage :h5 ; poze...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: duminica 24.05.2009

Super zona :h5

Frumoase foto :bravo

Ce invidios sunt pe voi ca ajunge-ti asa de repede la munte...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

daca mai e un loc, as veni si eu.

Stabilim detalii joi la taverna. Sau nu ajungi joi? Daca nu ne intelegem si prin telefon, dar sper sa ne vedem la un pahar de vorba. :h5

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu

Faine pozele! sa va fie de bine iesirea :10 tanjim si noi astia aclimatizatii (viniturile) de la campie la asemenea iesiri :cr1 cand gasim un pomsa stamla umbra zici ca l-am luat pe Dumnezeu de un picior. Fain ca aveti muntele in spatele gradinii, da nu ziceam ca vin la Sibiu!?

Link spre comentariu

Faine pozele! sa va fie de bine iesirea :10 tanjim si noi astia aclimatizatii (viniturile) de la campie la asemenea iesiri :cr1 cand gasim un pomsa stamla umbra zici ca l-am luat pe Dumnezeu de un picior. Fain ca aveti muntele in spatele gradinii, da nu ziceam ca vin la Sibiu!?

pai ziceai.... :h5 ,...ma bucur ca ai razbit cu frontera ...si e din nou la treaba :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare