nightwolf Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Am nevoie de ceva sfaturi Vreau sa o inmatriculez si pt inceput sa ma dau cu ea si pe strada si pe dealuri. Inca oscilez intre vitara(= confort) si samurai! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Achizionare Samurai sau Vitara Uita-te mai intai si prin topic-urile mai vechi. Sunt discutii interminabile legat de aceasta alegere si te-ai putea inspira de acolo. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Achizionare Samurai sau Vitara sal , eu am si samurai si vitara , samurai punte fata punte spate adica rigid si rezistent , vitara punte spate bascule fata mult mai mult confort dar........sincer imi place mai mult vitara cum se comporta dar tot samuraiul ramane nr 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Achizionare Samurai sau Vitara daca vrei sa te dai si pe strada,vitara e compromisul ideal atentie mare la achizitie,tablaria,motor,cutie, reductor,punte verifica bine tot inainte sa cumperi si fa o evaluare corecta bafta multa la achizitia......................VITAREI......... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Achizionare Samurai sau Vitara daca vrei si asfalt si numa dealuri si nimic extrem ia vitara,motor mai mare fuge bine pe sosea si merge bine si in teren cu mici up grade-uri, directie servo... suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate