marcel Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Am un redresor bosch, care e liber la folosit cam pt. toata strada. Ieri, un vecin si-a adus bateria (ca doar nu-i prost sa plateasca el curentul), insa redresorul se comporta anormal. Indica baterie goala, intra cu putere mare de incarcare si dupa cca 2 secunde decupleaza. Ia o pauza de cca 2 secunde, si incarca din nou, tot 2 secunde, dupa care decupleaza din nou. L-am mai legat pe inca doua baterii, si merge normal. Intrebarea este: oare bateria aia era moarta de tot si incerca sa bage cit mai mult??? Sau era in scurt (cum banuiesc eu) si decupla pt. a se proteja??? I-am dat omului o baterie sa umble cu ea cit timp merge la un tester cu a lui. Ce ma maninca e sa nu-mi fugaresc eu redresorul. Pina isi duce omul bateria la verificat (daca o duce si nu ramine sa se foloseasca de a mea) ceva idei??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? eu iti recomanda sa nu mai pui pe redresor bateria sigur este scur in ea si declupeaza cel mai probabil redresorul trebuie sa aiba o siguranta sau un releu si asta sa declupeze pt protectie sa mearga la un atelier de specialitate stii cum se spune facerea de bine f..... de mama si tu ramai cu redresorul praf la noi in oradea un incarcat si verificat bateria este 8 lei :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? Asta-i din ciclul: ai dai n-ai, ia nu da sa vezi cum ai :grin: Momentul zilei a fost cind a scos omul un flacon de apa ... oxigenata ... se simtea dator din toamna de cind i-am completat putin nivelul cu apa distilata :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? :ha: :ha: :ha: cred ca glumesti suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? Nu glumesc; era un flacon maron inchis, cu o eticheta galbena cu contur alb de cca 200 ml. Daca a mai ramas pe la mine prin garaj, ii fac o poza. Eu i-am zis sa o ia ca poate ii trebe la nevasta-sa sa-si faca sufite :ha: Acuma no, oxigenata, distilata, e usor de confuzat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? poate este apa distilata cumparata din farmacie sau daca este apa oxigenata pune in masina pt trusa de prim ajutor :x :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? Poate ca omu ala a completat cu apa oxigenata in baterie, a distrus-o, si apoi a venit cu ea la tine sa i-o incarci, impreuna cu datoria :)) eu zic sa fii atent pentru ca s-ar putea sa-ti reproseze ca si-a distrus-o din cauza ca l-ai instruit sa bage apa oxigenata in ea :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? Poate ca omu ala a completat cu apa oxigenata in baterie, a distrus-o, si apoi a venit cu ea la tine sa i-o incarci, impreuna cu datoria :)) eu zic sa fii atent pentru ca s-ar putea sa-ti reproseze ca si-a distrus-o din cauza ca l-ai instruit sa bage apa oxigenata in ea :ha: Hm, da sa stii ca zici tu ceva ... ochiul ala de verificare, nu era nici verde, nici rosu, era ... galbui ... cum pana mea??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Probleme redresor!? La toate bateriile pe care le-am vazut ochiul ala este alb-negru si verde in functie de starea bateriei.In mod sigur bateria aia are scurt.Tu ai vazut ochiul ala galbui dar poate era alb murdar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Probleme redresor!? Elementii bateriei sunt in scurt? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Probleme redresor!? Am un redresor bosch, care e liber la folosit cam pt. toata strada. Ieri, un vecin si-a adus bateria (ca doar nu-i prost sa plateasca el curentul), insa redresorul se comporta anormal. Indica baterie goala, intra cu putere mare de incarcare si dupa cca 2 secunde decupleaza. Ia o pauza de cca 2 secunde, si incarca din nou, tot 2 secunde, dupa care decupleaza din nou. L-am mai legat pe inca doua baterii, si merge normal. Intrebarea este: oare bateria aia era moarta de tot si incerca sa bage cit mai mult??? Sau era in scurt (cum banuiesc eu) si decupla pt. a se proteja??? I-am dat omului o baterie sa umble cu ea cit timp merge la un tester cu a lui. Ce ma maninca e sa nu-mi fugaresc eu redresorul. Pina isi duce omul bateria la verificat (daca o duce si nu ramine sa se foloseasca de a mea) ceva idei??? Rezolvare problemei: Diagnoza: elementii din baterie sunt subiati si nu se mai poate face nimic. Explicatie: s-au uitat farurile aprinse in mod repetat. Concluzie: bateria e compromisa 100%. Case Solved I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate