stanley Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 La Defender 300 Tdi exista posibilitatea montarii la capota motor a kit-ului pentru suport roata rezerva suplimentara pe capota . Am inteles ca la Td5 nu s-ar putea monta acel kit datorita spatiului interior intre motor si capota mai mic (nu ar mai incapea acele rigidizari necesare ale capotei?). Asa sa fie? Dar am vazut o fotografie cu un Defender Td5 care avea o roata de rezerva montata pe capota. Daca totusi s-ar putea monta, oare ar fi necesara schimbarea suspensiei pe fata datorita greutatii suplimentare a rotii? Stie cineva ceva de aceasta problema? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Nu stiu cum arata kit-ul cumparat separat, dar daca seamana cu cel original, de la modelul clasic, eu zic ca il poti monta fara probleme. O sa incerc sa fac o proba cu capota mea cu suport, pe un Td5,. Iti spun dupa aceea cum sta treaba. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 26, 2009 Autor Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Nu stiu cum arata kit-ul cumparat separat, dar daca seamana cu cel original, de la modelul clasic, eu zic ca il poti monta fara probleme. O sa incerc sa fac o proba cu capota mea cu suport, pe un Td5,. Iti spun dupa aceea cum sta treaba. De fapt sa sti ca am deschis acest topic dupa ce ti-am admirat actiunea cu restaurarea vechiului Defender (intentie pentru care te felicit si-ti doresc succes!) si am vazut pozele cu capota inchisa si apoi deschisa (in care se vad acele rigidizari necesare capotei pentru a suporta greutatea rotii). Daca balamalele de la Td5 sunt identice cu cele de la Defender-ul anterior 300 Tdi (sau mai vechi), inseamna ca este suficient sa cumpar o capota veche de la un shrot (care are kit-ul) si sa o tin pentru momentul in care fac o expeditie si vreau sa am 2 roti de rezerva! Numai ca ma gandesc ca incercarea cu capota pusa pe motorul unui Td5 ar trebui facuta in plus cu greutatea unei roti pusa deasupra pentru ca s-ar putea ca prin deformare , partea inferioara sa coboare prea jos si sa atinga motorul (se zice ca motorul Td5 ar fi mai inalt decat 300Tdi, nu stiu) Iti multumesc oricum si astept rezultatul! Te salut Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Cu suspensia nu ai probleme. Pe capota pe care o ai poti pune linistit kit-ul de roata de rezerva. Poate da bine cu roata pe capota motorului, dar nu cred sa fie o solutie practica.Iti ia din vizibilitate, iar de va trebui sa ridici capota, aduci macaraua. E mult mai practic si s-a dovedit si util ptr. siguranta suportul montat pe sasiu si caroserie. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Cu suspensia nu ai probleme. Pe capota pe care o ai poti pune linistit kit-ul de roata de rezerva. Poate da bine cu roata pe capota motorului, dar nu cred sa fie o solutie practica.Iti ia din vizibilitate, iar de va trebui sa ridici capota, aduci macaraua. E mult mai practic si s-a dovedit si util ptr. siguranta suportul montat pe sasiu si caroserie. Eu am acea consola pentru roata de rezerva prinsa de caroserie si ancorata de usa prin intermediul unei articulatii, solutie excelenta deoarece menajeaza balamalele usii (nu degeaba Toyota a mutat la LC roata de rezerva dedesupt!). Dar eram interesat de a avea 2 roti de rezerva pentru expeditiile la munte in locuri izolate cand se poate intampla orice. Iar pe capota se poate pune o roata ingusta (7,5R16). Pe acoperis nu merge deoarece am cortul rigid iar in masina fiecare cmp este pretios (mai ales la un 90!) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Fii optimist. De cate ori ai folosit roata de rezerva ? Ia cateva camere cu tine ptr. linistea ta. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Suport roata rezerva suplimentara capota la Defender Td5 Eu am acea consola pentru roata de rezerva prinsa de caroserie si ancorata de usa prin intermediul unei articulatii, solutie excelenta deoarece menajeaza balamalele usii (nu degeaba Toyota a mutat la LC roata de rezerva dedesupt!). Dar eram interesat de a avea 2 roti de rezerva pentru expeditiile la munte in locuri izolate cand se poate intampla orice. Iar pe capota se poate pune o roata ingusta (7,5R16). Pe acoperis nu merge deoarece am cortul rigid iar in masina fiecare cmp este pretios (mai ales la un 90!) Cam veche discutia, da' ma bag si io cu broasca. Pe aceleasi considerente am facut si eu wheel carriers-urile pe Hilux-ul meu. Cu ceva imaginatie, un om priceput la sudura, teava si multa rabdare ii poti da de capat. BAFTA! ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate