Lipoveanu Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 in ideea ca mi-au fost sterse cateva postari in ultimele zile ... iar a mai scrie aici mi se pare ceva inutil si lipsit de sens . totusi pentru pastorul acestui forum .... care a tinut oile aproape, dar , se pare ca prin alegerea noilor moderatori aceste oi se vor risipi rapid ... ....recunosc in acest forum cativa prieteni .... cativa amici simpatici ... multi binevoitori , chiar dac nu asa de bine priceputi in ale mecanicii , dar cu bun simt ... dornici sa invete sau sa invete pe altii din experienta lor ... ....altii ..au gasit aici un loc caldutz , de oameni primitori .... si ce-au zis ... daca tot am intrat in casa ... fuga la frigider ... acum sa sa halit tot .... va plingeti ca e frigiderul gol .... stati cu picioarele pe canapea si asteptati ca tot ceilalti sa va umple frigiderul la loc ... cineva spunea ca nu a-si fi un bun pescar ?! nu stiu sa fi fost vreodata impreuna la pescuit ... din principiu de vreo 25 de ani de cand pescuiesc nu iau pe nimeni cu mine , si nu vad ce treaba are cu fenimenul 4x4 ....... altul care din simpatie i-am vandut o statie la juma de pretz ...cica a-si fi o oaie neagra ... ( daca mi-ar aduce dif de bani a-si fi alba ..???) unul sustine ca a-si fi miezul din dodoasca ( ptr el voi fi mereu miezul din fanta , asa se spune pe la Bucuresti ) nu va grabiti sa raspundeti .... nu voi fi in bucuresti pana sambata seara .... cine stie ce prostii mai spuneti .... ... iar daca gasiti pe cineva sa posteze in locul meu i-i voi oferii user-nume si parola .... pe curand .lucian cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: ce forum mai e si asta ....?! Lipovene, Ne cunoastem personal si imi permit sa iti spun direct ce am de spus. Aceste este forumul de care te folosesti si tu de multa vreme. Aceste este forumul unde ai invatat si tu lucruri noi. Acesta este forumul de unde ti-ai cumparat si ti-ai vandut diverse lucruri de care ai avut nevoie. Aceste este forumul unde ti-ai facut prieteni. De asemenea aceste este si forumul unde de nenumarate ori ai jignit pe unii din membrii. Te-am acceptat asa cum esti. Ai mai avut conflicte in care lumea ma intreba pe mine ca de ce nu iti spun nimic si te las in pace. Am fost chiar acuzat de partinire. M-am facut ca nu aud si le-am zis ca asa esti tu. Baiat bun dar te mai ia gura pe dinainte. Ti-au fost sterse doar posturile in care era jigniri. (nu toate din cate vad eu). Inainte de a sterge posturile , Yonutz s-a consultat cu moderatorii. Nu a facut-o de capul lui Dar daca ai o problema personala cu el, te rog sa ii spui lui. Sa eventual mie, iar daca vad ca intradevar e o nedreptate legata strict de forum si nu de problemele voastre personale , voi actiona in consecinta. Dar nu, cand nu iti convine ceva ajungi la intrebarea "Ce forum mai e si asta?" E foarte simplu pt unii. Cu asemenea remarca, ma jignesti pe mine si pe multi altii care utilizeaza acest forum. Repet, tu cu Yonutz impartiti-va ce aveti dar nu implica tot forumul in disputa voastra. Adaugare: Eu sper totusi ca , caldura de afara e de vina si sper sa o dati la pace. Nu de alta dar eu consider ca amandoi sunteti baiati de treaba si nu merita scandalul. Garantez pt asta. O bere rece intr-un loc cu aer conditionat poate o sa va linisteasca. :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: ce forum mai e si asta ....?! @Lipo ce forum mai e si asta ....?! Unul din cele 4 Cel mai bun. Scandal va exista intotdeunna. @Lipo_Treci peste aceste aspecte. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: ce forum mai e si asta ....?! Lucian nu exista individ pe acest forum, vorbesc dintre cei vechi, care sa nu te aprecieze. Nu cred ca ai vrut vreodata sa ne jignesti " in corpore" si de aceea nici nu au sens discutiile astea. Tu si Yonutz o sa beti o bere si o sa mergeti mai departe, asa cum si noi doi am mers. Corect? Nu am sa inteleg niciodata jignirile intre barbati spuse pe net. Ce Dumnezeu mai este si asta? Noi suntem "Garda veche" :h5 , noi rezolvam lucrurile altfel, nu precum pustii aia emo! Pe net?!?!? Mai sunteti si aproape vecini!!! Sunt convins ca veti stii amandoi sa gasiti o formula pentru calmarea tuturor testosteronilor. E clar ca nu ati facut demult un 4x4 impreuna! Si sa fiu si ontopic: acesta este forumul pe care erati TOTI offroaderii din Romania cand am intrat eu in decembrie 2008. Stiti cum m-ati primit, nu? :ha: :ha: :ha: Bogdan4x4, Dumnezeu sa-l ierte, a fost singurul care mi-a zis in privat ca sunteti toti super oameni si ca testosteronul vine de la 4x4 si nicidecum din frustrari intelectuale insalube! Asa ca....ASTIA SUNTEM! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: ce forum mai e si asta ....?! nu stiu despre ce posturi este vorba...insa , apriori, sunt impotriva oricarei forme de cenzura...atata timp cat nu ne injuram de familie ...ceea ce, imi place sa cred ca , lipoveanu nu a facut... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Re: ce forum mai e si asta ....?! Sunt de acord cu voi dar atata timp cat cineva iti repeta obesesiv ca daca ai ceva cu persoana lui sa lamuresti lucrurile intre 4 ochi tu cauti in continuare sa ataci in public? Daca am gresit cu ceva IMI CER SCUZE public lui Lucian aka Lipoveanu! Dar daca a gresit el ar avea puterea sa recunoasca? Ce face prin acest topic? Isi avea rostul sa deschida acest topic? Nu putea sa trimita un PM mie, celui care "l-a hartuit" sau lui Max daca eu eram ala al dracu si cel mai necrutator moderator? Nu, el a preferat sa faca totul public! Lucian este indiscutabil de departe un pasionat si am tot respectul ptr el! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si etaleze aceasta calitate prin jignirea celorlalti! Ca sa nu facem din acest topic o cearta limitez aici orice discutie ...Daca are ceva de spus sa mi se adreseze in privat privind acest subiect! Multumesc ptr intelegere! :p consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate