Netcity Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Am fost de curand la un Mitsubishi 4x4 Adventure Day si am fost extrem de impresionat de valentele in off-road ale lui Noului Pajero . Intr-adevar Pajero nu este chiar un SUV veritabil, dar totusi nu se poate spune ca este chiar un off-roader. Cel putin pana la versiunea aceasta. Am o mare dilema: sa vand X-Trail-ul care nu are decat 23000 km (vers. full cu motor diesel de 2 l, 170 cp), pentru a cumpara Pajero full cu motor de 3,2 l ? Stiu acum ce poate X-Trail in off-road (nu in cel extrem). Am spart o aparatoare din fibra :!: la simpla atingere de pamant. Ce ati vazut in reclame este departe de adevar, scutul la motor fiind tot de fibra. Pe sosele mai ales in drum drept, este sprinten si OK . Noul Pajero este surprinzator de agil in off-road, aproape ca ai curaj sa te dai cu el in extrem. In schimb am nevoie de impresii pe sosea. Motorul diesel de 3.2 inteleg ca nu prea are nici putere (170 cp) si nici prea mare cuplu. La sprint Pajero nu are decat 12s/100 km . Tinand cont ca sunt in aceeasi categorie de pret, de faptul ca pierd bani buni la X-Trail (mai ales ca inca mai are leasing) si de faptul ca merg destul de rar in off-road (dar atunci chiar trebuie), voi ce ati alege ? Multumesc mult tuturor pentru informatii. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? 100 % Pajero. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? am un amic care mi-a lasat un pajero scurt un weekend intreg am fost impresionat 3,2 d manevrabilitate,putere,spatiu,design,confort si in teren neasteptat de eficienta cu gume bfg at 100 pajero ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Si eu votez tot PAJERO. L-am testat si prin noroi si nu mi s-a parut putoros.Doar ca pa la 150km/h in curbele de pe drumul CT-TL mi s-a parut ca nu are aderenta pe care o asteptam. Am clienti care folosesc PAJERO in Delta si sunt extraordinar de multumiti. Eu am PAJERO SPORT si sunt foarte multumit(chiar daca unii spun ca e motor puturos). De la NISSAN consider modele reusite NAVARA si PATHFINDER. :h5 X-TRAIL=PAJERO PININ Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Pajero, scurt, e OK. dar sa nu ii pui praguri si alte cele care tin doar de imagine. Dupa mine, mai bine iti iei un L200. Motor de 2500 motorina (poti sa ii pui cip daca vrei) , garda buna, si mere. Mere de bine. Mie imi place. M-am dat cu el tot la un astfel de eveniment si am fost uimit. Acuma, fiind mai mare, nu intra pe unde intra Niva mea. Dar, nici Niva nu face ce face el. E masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Ca si utilaj, Pajero clar. Ramane sa stabilesti singur financiar... Desi 170 cai pentru o masina de gabaritul Pajero-ului e putin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? nu uita de cuplu pe care il are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? nu uita de cuplu pe care il are. Discutia putere-cupla e lunga....... cuplul vine pe langa putere...n-ai putere, degeaba... Acum ai o masina de 170 cai si o sa treci la una tot de 170 cai dar mult mai grea. Binenteles cuplul mai mare rezultat din diferentza de cilindree va mai compensa, dar nu suficient....12s pana la suta e slabutz...de nivelu Logan-ului... iar in teren puterea conteaza mult mai mult decat crede lumea.... Degeaba ai simexuri si bari si trolii...daca motoru n-are fortza sa le urneasca la deal... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Sincer, eu am o Lada Niva de 1,7 benzina pe injectie. Nu fac extrem cu ea, dar, merge bine pe multe locuri. Nici eu nu am crezut pana nu am incercat . Ghinionu o fost ca am pierdut scutul intr-un copac. Mi-o arit volanu si mi-o prins un deget pe care mi l-a lucrat bine. O trecut o luna si inca ma doare. Si are doar 81 de cai. Intradevar, masina e mult mai usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Tinand cont ca sunt in aceeasi categorie de pret, de faptul ca pierd bani buni la X-Trail (mai ales ca inca mai are leasing) si de faptul ca merg destul de rar in off-road (dar atunci chiar trebuie), voi ce ati alege ? Multumesc mult tuturor pentru informatii. o a doua jucarie,...pe la 4-5 miute o gasesti,o folosesti la offroad,mai o iesire cu baietii,etc.. on topic clar: ...Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? sa fim seriosi nu stiu cum te poti gandi la x-trail sa aiba capacitati off road.la fel nu ai termeni de coparatie intre cele doua.sunt total straine una de cealalta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? poti sa stergi x-trail de la avatar,lasa doar NISSAN :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? e clar ca nu sunt aceeasi clasa dar parerea mea ca pajero vireaza prea putin lucru care in oras e cam naspa iar la bani e aproape cat patrolul si mai scump decat pathfinder (un prieten a dat 33 000 euro cu tot cu tva full) NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Pajero in varianta noua este intr-adevar un off-roader pur sange. Gasiti niste poze de la MAD Galati aici http://victor.satnet.ro.Aveti dreptate; comparatia dintre cele 2 masini este cel putin fortata. Si X-Trail poate destul. Ar putea mult mai mult daca garda la sol ar fi mai mare. Si daca ar exista si un scut metalic. O idee corecta va puteti face de aici: http://www.australianxtrail.com/ . Am mers prin delta si prin Insula Mare a Brailei fara foarte mari probleme. Am inteles pana la urma de la altii ca am trecut prin anumite locuri pe unde altii cu Niva nu treceau datorita experientei. Probabil, ce sa zic. Am sa incerc un drive test pe sosea cu Pajero sa imi dau seama cat este de puturos. O diferenta de 2 s/100 de km nu este chiar de lepadat. Grea alegere, pentru ca oricum 2 masini nu imi permit si nici in mediul rural nu locuiesc sau lucrez. Exista vre-un posesor pe aici care a mers cat de cat cu noul Pajero atat la deum lung cat si in oras ? Apropo, cat consuma efectiv motorul diesel de 3,2 ? Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? La asemenea masina mai conteaza cat consuma ? Sper ca nu esti unul din aia care merg in benzinarie cu Q7 si baga in rezervor de 100 de mii ( 3 litri ) !!! :P 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Din cite imi aduc eu aminte pe un drum de Buc----C-ta imi indica pe afisaj 0 medie de 13,5 litri la un regim de 150km/h. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? La asemenea masina mai conteaza cat consuma ? Sper ca nu esti unul din aia care merg in benzinarie cu Q7 si baga in rezervor de 100 de mii ( 3 litri ) !!! :P :) X-Trail consuma 10 l/100 km la stilul meu de mers. Nu alimentez decat din plin in plin. I-am umplut copilului camera de mingi si ale jucarii sau gift-uri. Despre consumul lui Pajero eram doar curios, deoarece se stie bine despre declaratiile producatorului privind consumurile teoretice. Last edit: La X-Trail prima revizie a costat 2700 RON iar de service sunt multumit . Ar fi interesant de stiut ce parere aveti de service-urile de Mitsubishi si cam cat costa reviziile. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Last edit: La X-Trail prima revizie a costat 2700 RON iar de service sunt multumit . Ar fi interesant de stiut ce parere aveti de service-urile de Mitsubishi si cam cat costa reviziile. la mine la navara revizia mare cu toate uleiurile+curele+filtre+placute a fost 1900 ron NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? pajero cutia automata 17% medie masina de la firma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: Sa schimb X-Trail pentru Pajero ??? Pajero in varianta noua este intr-adevar un off-roader pur sange. http://victor.satnet.ro[/url Si X-Trail poate destul. Eu nu cred ca Pajero in varianta noua este un off-roader pur sange, ci un SUV pur sange. X-Trail nu cred ca poate face mare lucru in teren, decat daca prin teren ne gandim la un drum ud sau cu iarba mai mare....., eventul cu cateva gropi si piatra dar de dimensiunii mici. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate