ALF-DMAX Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Cred ca poate fi de interese pt. cine are 120. Pregatire forate misto pt expeditie facuta in Spania de "OffRoad Castalla" Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Foarte fain arata. Cat o fi costat distractia ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Foarte fain arata. Cat o fi costat distractia ? Nu stiu care ai fost costul de pregatire dar masina este la vanzare in Spania cu 38000 EUR :roll: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Foarte interesanta echiparea masinii. Fiind vorba de varianta de baza a lui 120 5 usi (varianta "Confort" de la noi) si fiind echipata cu roti late (se pare ca ar fi 285/70R17) ar fi interesant de stiut ce caracterisici au jantele (ET ?). Nu se poate afla? Pacat ca nu are montat si scutul de protectie longitudinal foarte necesar pentru actiuni in teren (pentru Toyota LC 120 cu 3 si 5 usi le monteaza Toyota Nestle Germania, se pot vedea pe site-ul lor) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Eu am facut teste cu 265/70/17 pe jante standard si pe jante cu ET-25 si pe standard + flanse de 3 cm. Nu merge decat pe standard. POATE ar merge cu o flansa de 1 cm. ETul standard e ceva de gen -45 . 265/70/17 deja freaca de talerul de la arc daca acesta e comprimat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie ETul standard e ceva de gen -45 . Esti sigur? Masinile mai noi au in 99% din cazuri ET pozitiv. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Da, am scris prost. + 45 nu -45 :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie ETul standard e ceva de gen -45 . Esti sigur? Masinile mai noi au in 99% din cazuri ET pozitiv. In urma unor onformatii primite de la Toyota Nestle (se ocupa de amenajarea offroad a mai multor tipuri de Toyota, din gama 120 doar a variantelor de baza - adica "Confort" de la noi, interesant de vazut site-ul!) am inteles urmatoarele: -Rotile 225/70R17 tabla cu care vine dotata standard varianta Comfort au ET 50mm -Rotile 265/70R17 aliaj cu care vin dotate variantele superioare au ET 30mm Jantele offroad din otel care se pot vedea in site-ul lor (am expus eu o fotografie cu varianta scurta verde) si pe care ei echipeaza cu cauciucuri de 265/70R17 sau 285/70R17 au acelasi ET 30mm (jante negre sau argintii din otel). Se pare ca jantele din fotografii sunt aceleasi cu cele de la Nestle, cele argintii (de si la culoarea alba a Toyotei din Spania ar fi mers mai bine jantele negre!) Am inteles ca pentru dimensiunea de cauciuc de 265/70R17 nu trebuie facuta nici o modificare la caroserie sau la suspensie, doar pentru 285/70R17 se impun modificari Si pentru ca m-ai atins la coarda sensibila legat de relatia om-caine (am intrat in site-ul tau legat de carte), vreau sa vin cu o chestie off topic, bunul meu prieten cainele Bobita are 14 ani iar pana acuma nu am facut nici o actiune la munte fara el. Anterior am avut un ARO 243 cu motor Peugeot, bancheta laterala stanga era locul lui, tot asa in Defender-ul 90 actual are aceiasi bancheta, indiferent cat de multe bagaje sunt in masina. Nu exagerez cand spun ca este cel mai fidel camarad, am trecut impreuna prin tot felul de intamplari care au consolidat relatia mea cu el. La varsta asta are probleme cu labele din spate (de la coloana), in masina il urc in brate, dar tot nu se lasa si participa la toate iesirile (eventual ne asteapta la masina in tabara pana ne intoarcem din traseu) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Am postat poza de la Nestle Toyota cu Land Cruiserul alb cu roti 265/70R17 cu jante otel negre, la care ii lipseste doar pragul din teava din inox vopsit in negru. Cauciucurile pare ca sunt BFG AT. In masina de langa, echiparea este cu Cooper Discovery STT 285/70R17 (arata prea masive dupa mine). Se observa ca masina are si scut longitudinal de protectie in afara celui din fata. Nestle mai ofera si niste bandouri suplimentare de 2-3cm pentru a proteja caroseria de noroi avand in vedere ca rotile mai late decat cele de 225/70R17 depasesc limita caroseriei. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Am vazut un parc cu Land Cruiser-e pregatite pt Africa in Gibraltar vara trecuta. Eu unul as fi putut sta si o saptamana linga ele, atat erau de frumoase ! Masini cu traditie, super testate... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Eu am facut teste cu 265/70/17 pe jante standard si pe jante cu ET-25 si pe standard + flanse de 3 cm. Nu merge decat pe standard. POATE ar merge cu o flansa de 1 cm. ETul standard e ceva de gen -45 . 265/70/17 deja freaca de talerul de la arc daca acesta e comprimat... Masina asta acum numai are jante de 17 aia din poze, are jante HD Match5 cu beadlock-uri 8x16 cu ET -16 cu cauciucuri 32" dar are kit de inaltare +40 EFS si ai fost putin taiata din aripi si overfendere jos langa usi :grin: Incerc sa gasesc niste poze mai actual... Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Intrebare pentru moderator: Care este considerentul pentru care pozele postate cu "Toyota LC 120 echipata pentru expeditie" nu mai sunt posibil de vizualizat? Adica daca postul a ramas din punct de vedere al textului, ce valoare mai are fara acele poze foarte interesante? Pai atunci de ce nu este sters tot topicul? Fara suparare, dar care regula postarii unor poze intr-un topic, dupa cat timp nu mai sunt posibil de vizualizat? Numai bine! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Scuze ca ma bag (si ca nu sint moderator :grin: ),dar considerentul e urmatorul : s-a schimbat serverul care gazduia acest forum si pina se transfera toate datele (respectiv pozele) dureaza ceva.De aceea sint poze care nu se vad inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Intrebare pentru moderator: Care este considerentul pentru care pozele postate cu "Toyota LC 120 echipata pentru expeditie" nu mai sunt posibil de vizualizat? Adica daca postul a ramas din punct de vedere al textului, ce valoare mai are fara acele poze foarte interesante? Pai atunci de ce nu este sters tot topicul? Fara suparare, dar care regula postarii unor poze intr-un topic, dupa cat timp nu mai sunt posibil de vizualizat? Numai bine! Decat sa acuzi, mai bine mai citeai ce s-a mai scris pe AICI..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: LC 120 pregatit pt expeditie Intrebare pentru moderator: Care este considerentul pentru care pozele postate cu "Toyota LC 120 echipata pentru expeditie" nu mai sunt posibil de vizualizat? Adica daca postul a ramas din punct de vedere al textului, ce valoare mai are fara acele poze foarte interesante? Pai atunci de ce nu este sters tot topicul? Fara suparare, dar care regula postarii unor poze intr-un topic, dupa cat timp nu mai sunt posibil de vizualizat? Numai bine! Decat sa acuzi, mai bine mai citeai ce s-a mai scris pe AICI..... Pentru dl. Max: Intrebarea nu a fost in nici un caz o acuzare, nici cel putin un repros, nu am inteles dpdv tehnic de ce nu sunt posibil de vizualizat pozele, am crezut pentru moment ca este o masura de penalizare , dintr-un anumit motiv, fata de initiatorul topicului. Recunosc ca din cauza crizei permanente de timp nu reusesc sa parcurg ultimele posturi de si imi face multa placere acest lucru (atunci cand am vreme). Acuma am priceput care este substratul tehnic! Iar in alta ordine de idei, care este substratul existentei a 2 forumuri 4x4 mai ales ca multi membri activeaza in paralel la ambele. In urma cu ceva timp, incercand sa intru pe forumul "CLUB 4x4 nu a fost posibil (deci am inteles ca era in perioada cand s-a schimbat serverul) si am dat intamplator de celalalt forum si nu mai intelegeam care este problema. Daca nu trebuia sa pun aceasta intrebare, considerati ca nici nu am pus-o! Numai bine! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate