gabic Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Am cateva poze cu ele.Nu sunt greu de facut. Se prind cu 5 suruburi de caroserie. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Pragurile sunt foarte misto si cele mai practice daca ma intrebi pe mine. Asa o sa primeasca si samuraiul meu si tot home made :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 24, 2007 Autor Partajează Postat August 24, 2007 clar daca ai nevoie de asistenta te ajut GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 Un lucru sunt curios,teava cum ai taiat-o pe jumatate la flex sau ai dus-o la baietii tai si au aia vre-un dispozitiv ceva? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 flex frate GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 flex frate flex american frateeeeeee!!!!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 nu, alea americane nu tin asa de mult :grin: :grin: :grin: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 M-am linistit,merci de info :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Deschid gura doar ca sa nu tac, si ca sa ma fac iremediabil de cacat :D ... da' ma mananca-n coor sa intreb : - Nu era mai bine ca barele alea laterale sa vina prinse de sasiu ? ... ma gandesc la rezistenta lor si la protectia oferita ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Deschid gura doar ca sa nu tac, si ca sa ma fac iremediabil de cacat :D ... da' ma mananca-n coor sa intreb : - Nu era mai bine ca barele alea laterale sa vina prinse de sasiu ? ... ma gandesc la rezistenta lor si la protectia oferita ... da ce, crezi ca are sasiu??????? :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Daca te uiti bine la poze o sa vezi ca peste pragul masinii vine confectionat un alt prag facut din tabla de 4-5mm,intarit cu acea jumatate de teava si fixat in 5 suruburi care strabat si contrapragul. Daca aceasta lucrare ti se pare firava .........nu-mi gasesc cuvintele :dr Samuraiul meu o sa primeasca aceleasi accesorii la praguri :h5 Ideea nu e a genialului nostru coleg Ghita,a furat-o de la americani si se lauda cu ea prin Bistrita-Nasaud :shrk Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Nu zic deloc ca e firava ... doar ca eu as fi optat pentru o bara intreaga ( ma refer la sectiune ) prinsa de sasiu, la cativa cm buni de caroserie ... astfel incat, la un impact lateral cu vreun bolovan serios, prin indoire, sa nu foot stalpul central sau capacitatea de deschidere a usilor ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 la un impact lateral cu vreun bolovan serios, prin indoire, sa nu foot stalpul central sau capacitatea de deschidere a usilor ... dar de sasiu nu-ti pare rau? tabla se indreapta (daca nu e de samurai!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Daca teava de protectie vine sub prag mai pierzi din "garda" caroseriei catva cm buni. Eu la cat m-am dat cu Samuraiul vechi,in 4 ani am reusi sa-i infund un pic pragurile,cand zic un pic inseamna ceva superficial.Si nu am avut nici o protectie. Ce zici tu cred ca are valabilitae in cazul unui accident cu impact lateral,la viteza.....in teren praguri ca ale betivului mai sus pomenit ofera protectia de care ai nevoie. Gabi a zis ca a dat zdravan de pom cu masina(pragul) si nu a avut absolut nimic...masina :grin: Gabi :dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ... poate aveti dreptate, nu stiu ce sa zic ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ... poate aveti dreptate, nu stiu ce sa zic ... Au dreptate. Daca lovesti pragul ala , forta se distribuie egal pe toata suprafata de prindere. Si eu am inceput asta la Toyota mea, am pus deocamdata doar pe partea dreapta o teava de 10x5 cm in locul pragului. Pot sa ridic toata masina de ea. Dar pentru siguranta, masina mea fiind mult mai grea decat a lui Gabi si a lui Tuparu, voi face si alte praguri prinse de sasiu. Eu zic ca la o masina mica merge lejer asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 O testamm la BM, cam greu sa o indoi si anume, tabla de 4 mm e indoita in forma de L dupa aia vine teava taiata si sudata de-a lungul ,care am dat cu barosu in ea dupa ce am sudato. Singura chestie care e slaba la ea e atunci cand tragi tare de ea adica ceva de genu sa o legi pe directia transversala si sa tragi cu socuri. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 Apropo patentul e de vanzare :lol: :lol: :lol: GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Cat costa unn patent? Dar un cleste nu ai? :ha1 :be Mie mi-se par foarte ok pragurile :h5 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 Cat costa unn patent? Dar un cleste nu ai? :ha1 :be Mie mi-se par foarte ok pragurile :h5 Pt betivani gratis +2 beri bonus. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Cat costa unn patent? Dar un cleste nu ai? :ha1 :be Mie mi-se par foarte ok pragurile :h5 Pt betivani gratis +2 beri bonus. Ma bag si eu la filmul asta :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 Cat costa unn patent? Dar un cleste nu ai? :ha1 :be Mie mi-se par foarte ok pragurile :h5 Pt betivani gratis +2 beri bonus. Ma bag si eu la filmul asta :grin: Parca sunteti muste sau mai rau . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Ghita....daca e de baut....nu mai scapi :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 30, 2007 Autor Partajează Postat August 30, 2007 asa e daca ma ia gura pe dinainte. :P GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 pragurile sunt f ok :h5 facem si noi nu la fel,dar pe acolo :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate