Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bari laterale (homemade)

gabic

Postări Recomandate

Vizitator koala

Deschid gura doar ca sa nu tac, si ca sa ma fac iremediabil de cacat :D ... da' ma mananca-n coor sa intreb :

- Nu era mai bine ca barele alea laterale sa vina prinse de sasiu ? ... ma gandesc la rezistenta lor si la protectia oferita ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deschid gura doar ca sa nu tac, si ca sa ma fac iremediabil de cacat :D ... da' ma mananca-n coor sa intreb :

- Nu era mai bine ca barele alea laterale sa vina prinse de sasiu ? ... ma gandesc la rezistenta lor si la protectia oferita ...

da ce, crezi ca are sasiu??????? :ga :ga :ga

Link spre comentariu

Daca te uiti bine la poze o sa vezi ca peste pragul masinii vine confectionat un alt prag facut din tabla de 4-5mm,intarit cu acea jumatate de teava si fixat in 5 suruburi care strabat si contrapragul.

Daca aceasta lucrare ti se pare firava .........nu-mi gasesc cuvintele :dr

Samuraiul meu o sa primeasca aceleasi accesorii la praguri :h5

Ideea nu e a genialului nostru coleg Ghita,a furat-o de la americani si se lauda cu ea prin Bistrita-Nasaud :shrk

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator koala
Nu zic deloc ca e firava ... doar ca eu as fi optat pentru o bara intreaga ( ma refer la sectiune ) prinsa de sasiu, la cativa cm buni de caroserie ... astfel incat, la un impact lateral cu vreun bolovan serios, prin indoire, sa nu foot stalpul central sau capacitatea de deschidere a usilor ...
Link spre comentariu

Daca teava de protectie vine sub prag mai pierzi din "garda" caroseriei catva cm buni.

Eu la cat m-am dat cu Samuraiul vechi,in 4 ani am reusi sa-i infund un pic pragurile,cand zic un pic inseamna ceva superficial.Si nu am avut nici o protectie.

Ce zici tu cred ca are valabilitae in cazul unui accident cu impact lateral,la viteza.....in teren praguri ca ale betivului mai sus pomenit ofera protectia de care ai nevoie.

Gabi a zis ca a dat zdravan de pom cu masina(pragul) si nu a avut absolut nimic...masina :grin: Gabi :dr

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

... poate aveti dreptate, nu stiu ce sa zic ...

Au dreptate. Daca lovesti pragul ala , forta se distribuie egal pe toata suprafata de prindere. Si eu am inceput asta la Toyota mea, am pus deocamdata doar pe partea dreapta o teava de 10x5 cm in locul pragului. Pot sa ridic toata masina de ea. Dar pentru siguranta, masina mea fiind mult mai grea decat a lui Gabi si a lui Tuparu, voi face si alte praguri prinse de sasiu.

Eu zic ca la o masina mica merge lejer asa ceva.

Link spre comentariu

O testamm la BM, cam greu sa o indoi si anume, tabla de 4 mm e indoita in forma de L dupa aia vine teava taiata si sudata de-a lungul ,care am dat cu barosu in ea dupa ce am sudato.

Singura chestie care e slaba la ea e atunci cand tragi tare de ea adica ceva de genu sa o legi pe directia transversala si sa tragi cu socuri.

GHITZA PRESEDINTE!

www.ocb.ro

www.gafa.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare